Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 133
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 645
Аз също имам мейл, че съм изтеглена като резервен печеливш в томболата на P&G - за футболна топка. Тези, които сте спечелили на същия мейл ли върнахте подписаната декларация и данните за доставка: igra@grey.bg ?
Да.🍀🍀🍀
Календар в ДМ

# 646
Еее, отвори ми се късмета. Днес ми звъннаха от Колгейт и КФ. Печеля ваучер за пазаруване. Изобщо не очаквах, мислех, че вече са приключили с обажданията.

# 647
  • ЛОВЕЧ
Звънях на Хайнекен за играта с топките,която беше до 31 Май,казаха да очакваме до края на седмицата наградите,дали ще се случи, аз се съмнявам

# 648
А бележките ви с каква дата са? Намерих 2 които са със дата март и април. Дали е от тази игра или тяхна предишна? Много несериозни са.
Звънях на Хайнекен за играта с топките,която беше до 31 Май,казаха да очакваме до края на седмицата наградите,дали ще се случи, аз се съмнявам

# 649
А бележките ви с каква дата са? Намерих 2 които са със дата март и април. Дали е от тази игра или тяхна предишна? Много несериозни са.
Моята бележка е от Април.

# 650
  • ЛОВЕЧ
Моята бележка е от Април.
Април и Май беше играта на Национално ниво/за всички магазини / 080011330 е телефона на потребителите, там звънях и всички оператори бяха заети,след час някъде те ме потърсиха,казах им доста неща и това,че са изтрити печелившите и условията на играта преди да сме получили наградите си,което не е редно

# 651
Подарявам 2000 MB Виваком
ПОДАРЕНИ

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 12:57 от avtomivka

# 652
# 653
В приложението на ДМ

# 654
  • Елхово
Аз също имам мейл, че съм изтеглена като резервен печеливш в томболата на P&G - за футболна топка. Тези, които сте спечелили на същия мейл ли върнахте подписаната декларация и данните за доставка: igra@grey.bg ?
Да.🍀🍀🍀
Календар в ДМ

Да, на същия емайл върнах! Не получих отговор! Днес Еконт направо на адреса го е занесъл!

# 655

Това е моята награда от Лили Дрогерие и Нукс. Честито и на останалите

# 656
От НовоМес в Инстаграм спечелих комплект прибори за барбекю.
След повече от 3 седмици,пристигна престилка. 🤣🤣🤣
Бясна съм.

# 657
Някой знае ли по кое време се печелят чашите на кока кола .

# 658
Телевизора от ДНК е LG 55 инча https://www.lg.com/bg/televizori/lg-55ur81003lj
Мечтата на ММ стана реалност и сега ще махаме секцията, за да се вижда ТВ-то Simple Smile
Спечелила съм сак от КК, взех и чаши и трябва да си запосвам вече къде с какво играя и какво пИчеля Simple Smile

# 659
Някой знае ли по кое време се печелят чашите на кока кола .

Аз ги спечелих чашите сутринта към 8 без 10

Общи условия

Активация на акаунт