Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 882
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли по кое време се печелят чашите на кока кола .

Аз ги спечелих около 7ч. сутринта.

# 661
Днес минах през Кауфланд, където има кроасани и вафли морени на промоция. Сложили са ги в началото в огромен куп и хората минават и си вземат. Във всички колички имаше! И после ги виждам как си хвърлят бележките, сърцето ме сви, казвам Ви!
Извън горното, подарявам купона за напитката от Кауфланд, защото вчера забравих да го ползвам 🥲 ПОДАРЕН

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 17:05 от Бла бла бла

# 662
Искам да похваля интерлогистика. Спечелих раница от престиж, но се случи така че до 24.08. няма да съм на адреса който дадох за получаване на наградата. Вчера писах на куриера и след два  имейла днес получих раницата. Благодаря им от сърце.

# 663
  • Велико Търново
На някой да му е познат този номер 0886123147? Днес са ми звъняли, но сега не мога да върна обаждане.

# 664
  • София
От НовоМес в Инстаграм спечелих комплект прибори за барбекю.
След повече от 3 седмици,пристигна престилка. 🤣🤣🤣
Бясна съм.
Ужас!
Аз също спечелих комплект прибори и след работа ще мина да си взема пратката. Надявам се да няма изненада.
Пиши им, ако не отговрят в Инстаграм, някъде в коментарите под поста с играта бяха дали имейл, на който може да се свържем с тях.

# 665
Нестий качват Simple Smile

# 666
Мъжът ми е с куфар от нестий

# 667
  • София
И Лидл са качили печеливши за ваучерите за гориво:
https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359#10192332

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 15:09 от Vanina87_

# 668
  • Пловдив
Мен и мама ни има при раниците.

# 669
От НовоМес в Инстаграм спечелих комплект прибори за барбекю.
След повече от 3 седмици,пристигна престилка. 🤣🤣🤣
Бясна съм.
Ужас!
Аз също спечелих комплект прибори и след работа ще мина да си взема пратката. Надявам се да няма изненада.
Пиши им, ако не отговрят в Инстаграм, някъде в коментарите под поста с играта бяха дали имейл, на който може да се свържем с тях.
Писах им на лично. Писах им под поста. Звънях на някакъв телефон,една дама каза,че ще предаде и ще ми потърсят. Това там... Изключително несериозно отношение !
Ще чакам да пишеш довечера, дали всичко е наред с твоята награда и дали си заслужава да се занимавам. (Престилката е супер качество ! Но аз си чаках приборите... )

# 670
Отново съм блокирана в Instagram. Играя само с 1 профил по 5-6 игри на седмица. Тагвам само по веднъж. Днес поискаха имейл и телефон, за да ми изпратят код за потвърждаване. Направих каквото поискаха и отново съм блокирана
We restrict certain activity to protect our community. Based on your use, this action will be unavailable for you until 2024-08-16. Tell us if you think we made a mistake.
Мога ли да им пиша някъде? Потърсих, но не открих.
Вие как действате в такива случаи?

# 671
Познайте кой го няма никъде! МРЪН, МРЪН, МРЪН!

# 672
По същия начин искаха да ми закрият профила, въведох имейл и телефон, върнаха ми профила, но бях блокирана 5 дни. Не знам има ли оправия. Гледам в някой игри има участващи с по 10 профила и по 20 коментара от всеки профил... Аз с 1 профил ме блокират...

Отново съм блокирана в Instagram. Играя само с 1 профил по 5-6 игри на седмица. Тагвам само по веднъж. Днес поискаха имейл и телефон, за да ми изпратят код за потвърждаване. Направих каквото поискаха и отново съм блокирана
We restrict certain activity to protect our community. Based on your use, this action will be unavailable for you until 2024-08-16. Tell us if you think we made a mistake.
Мога ли да им пиша някъде? Потърсих, но не открих.
Вие как действате в такива случаи?

# 673
  • София
https://colgatepromo.bg/kaufland-2024/winners/
Колгейт публикуваха 21 имена - цели 24 дена (3 седмици)
след края на томболата-21 юли
Скрит текст:
Смартфон iPhone 15
Добринка Илиева-Панайотова
Ваучери за пазаруване в магазини Кауфланд
1   Красен Василев
2   Кристина Филипова
3   Ирена Колева
4   Милка Стоименова
5   Георги Иванов
6   Гюлер Алиева
7   Петя Красимирова Борисова
8   Пламен Низорков
9   мариана досова
10   Десислава Трифонова
11   Петко Петков
12   Веселина Стоянова
13   Милка Георгиева
14   Веселин Василев
15   Валерия Георгиева
16   Венцислав Дурев
17   Велин Пеев
18   Златина Станева
19   Антония Дикльовска
20   Кирил Георгиев
По 1 име на ден да бяха теглили пак по-бързо щяха да ги изтеглят.
Добре , че не бяха 200 имена, че до Коледа щяха да ги теглят.
и на 30 години КФС-пише до края на седмцата ще качат печелившите
https://30years.kfc.bg/#winners
на ДМ са някакви мижави отстъпки
за днес 13 август е
Скрит текст:
Честито! Вие печелите талон за 15% отстъпка на dmBio от календара “Женско здраве”

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 16:33 от lite16

# 674
С раница съм в Нести Simple Smile Някой получил ли я,че да я видя Simple Smile и Бързо ли пристигат

Общи условия

Активация на акаунт