Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 902
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм резерва на ПГ, печеля ваучер за декатлон за 200 лв, как така всички сме резерва...

# 676
ММ е с куфар от Нестий 😊😊😊

# 677
И аз съм резерва на ПГ, печеля ваучер за декатлон за 200 лв, как така всички сме резерва...
От кога ти е имейла?

# 678

Връщам си думите назад!
От НовоМес ми се обадиха. Да,има грешка и тя е в мой +.
Престилката остава за мен,а утре ще ми изпратят и приборите. ❤️

# 679

Няма резерви ,копирано е съдържанието от имейл с резерви и затова се е получило така.Аз днес звъннах на дадения телефон в имейла да попитам печеля ли или съм резерва и ми обясниха това.

# 680
Печеля плажен стол от КК. Снощи късно си видях имейла, за първи път печеля от тях.
Печеля и "резервирано място" за раборилница и куклен театър от Кауфланд за Халите

# 681
  • София

Връщам си думите назад!
От НовоМес ми се обадиха. Да,има грешка и тя е в мой +.
Престилката остава за мен,а утре ще ми изпратят и приборите. ❤️
Току-що ми писаха, че е станала грешка и са объркали наградите за някои от адресите и да им пиша като си взема пратката, дали е правилната награда. Ще излязат коректни.

# 682
# 683
  • София
Взех си пратката от ново мес, на мен също са ми изпратили престилка. Писах им.

# 684
  • София
Печеля ваучер за Гифт Тюб от Кока Кола, много се зарадвах. Бях с три бележки, носамо едната е от последната седмица

# 685
  • София
Здравейте, от много отдавна не съм имала повод да се запиша, а само следя темата. Днес обаче се намерих в списъка на Нестий с куфарите. Heart  Много съм щастлива! Моля да ми кажете как се свързват с печелившите и колко време отнема доставката на наградите, че ще пътуваме и трябва да планирам къде да я изпратят. Благодаря!

# 686
Привет. Спечелих комбо от КК - плажна чанта и хавлия. Но получих плажна чанта, хладилна чанта, хавлия и плажно одеало. Много съм щастлива. Страхотни са! Heart

# 687
Здравейте, от много отдавна не съм имала повод да се запиша, а само следя темата. Днес обаче се намерих в списъка на Нестий с куфарите. Heart  Много съм щастлива! Моля да ми кажете как се свързват с печелившите и колко време отнема доставката на наградите, че ще пътуваме и трябва да планирам къде да я изпратят. Благодаря!
Мен ми звъннаха тази вечер към 20ч. Казаха ми,че тази седмица ще ги доставят

# 688
Привет. Спечелих комбо от КК - плажна чанта и хавлия. Но получих плажна чанта, хладилна чанта, хавлия и плажно одеало. Много съм щастлива. Страхотни са! Heart
И на мен така, даже си помислих, че съм объркала какво печеля…

# 689
Получих вече, благодаря на съфорумката! Търся код за coca cola (не стъклените), ще върна утре. Трябва ми един за участие за четеца, че почти са свършили билетите, а съм взела някакви вносни без код. Joy

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 00:02 от красми

Общи условия

Активация на акаунт