Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 911
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 690
Привет. Спечелих комбо от КК - плажна чанта и хавлия. Но получих плажна чанта, хладилна чанта, хавлия и плажно одеало. Много съм щастлива. Страхотни са! Heart
И на мен така, даже си помислих, че съм объркала какво печеля…

Аз също днес получих наградата.

Много съм доволна.
(Само дето чантата има малко натрапчив аромат... само аз ли го усещам? Изпрах я, но пак го усещам. Дали е от самата материя?)

Чакам KFC и много се надявам на барбарон.
Успех на всички в игрите.🩵

# 691
Привет. Спечелих комбо от КК - плажна чанта и хавлия. Но получих плажна чанта, хладилна чанта, хавлия и плажно одеало. Много съм щастлива. Страхотни са! Heart

Много съм доволна.
(Само дето чантата има малко натрапчив аромат... само аз ли го усещам? Изпрах я, но пак го усещам. Дали е от самата материя?)

Спечелих 2 комбота,много им се кефя,обаче чантите....ами и двете си миришат точно на мухъл

# 692
  • Сливен

Много съм доволна.

Миналата година спечелих такава. И да, мирише кофти.

# 693
Получих, благодаря на съфорумката! Търся код за coca cola (не стъклените), ще върна утре. Трябва ми един за участие за четеца, че почти са свършили билетите, а съм взела някакви вносни без код. Joy
Намери ли кой да ти прати код? Ако още ти трябва, пиши ми на лс. ☺

# 694
Получих, благодаря на съфорумката! Търся код за coca cola (не стъклените), ще върна утре. Трябва ми един за участие за четеца, че почти са свършили билетите, а съм взела някакви вносни без код. Joy
Намери ли кой да ти прати код? Ако още ти трябва, пиши ми на лс. ☺
Пратиха ми. Даже три съфорумки се отзоваха, за което благодаря! Остават само 70 билета за четеца, за това търсех спешно.

# 695
Аз забравих да въведа кодове и да купя, но те и без това не ме теглят никога… 😁

# 696
Рядко имам с какво да се похваля, но оня ден ми звъннаха от Effes и Била, с шезлонг съм. Тъкмо имаме подобен от миналата година, но не го ползваме, защото децата много се карат ... сега всеки ще си има 😀

# 697
От тегленето на 05.08 на Нестий, някой получил ли с е наградата?

# 698
Този ИГ съвсем го съсипаха, не знам аз ли нещо не правя както трябва. Днес ме отблокираха , 4 коментара и пак до 16.08 блок. Нямам думи.
Вераното дали се свързаха вече с последните изтеглени?
Късметлийски ден Heart

# 699
От тегленето на 05.08 на Нестий, някой получил ли с е наградата?
   Не

# 700
Помните ли онези подаръчни карти на Изипей от Каменица?  Закрили са ги служебно и ако е имало някакъв остатък в тях го изплащат на каса.

Мъжът ми си "намери" 12 лева така😀, отиде нещо друго да му изплатят и те се появиха.

Отивате на каса на Изипей и си казвате ЕГН, ако има нещо, ще ви го изплатят.

# 701
Този ИГ съвсем го съсипаха, не знам аз ли нещо не правя както трябва. Днес ме отблокираха , 4 коментара и пак до 16.08 блок. Нямам думи.
Вераното дали се свързаха вече с последните изтеглени?
Късметлийски ден Heart

Здравейте. Къде виждате до кога сте блокирани? На мен не ми позволява нито да харесвам, нито да коментирам и само ми излиза едно поле "Опитайте отново по-късно /ала-бала Ограничаваме определена дейност/ Уведомете ни."
Вече около седмица е така.

# 702
При  тагването излиза информация до кога сте ограничена, освен в някакви други случаи... Само Инстаграм си ги знае явно.
Аз въпреки ограничението, което имах съм с две награди 99лв от Емаг и 99лв от козметичен сайт ☺️

# 703
  • In The Middle Of Nowhere
Понякога пише до кога, друг път не.
 И аз съм ограничена за момента незнайно до кога 🥱

# 704
  • Сливен
Помните ли онези подаръчни карти на Изипей от Каменица?  Закрили са ги служебно и ако е имало някакъв остатък в тях го изплащат на каса.

Мъжът ми си "намери" 12 лева така😀, отиде нещо друго да му изплатят и те се появиха.

Отивате на каса на Изипей и си казвате ЕГН, ако има нещо, ще ви го изплатят.

Все още използвам картата-превеждат ми детските на нея. 😉

Общи условия

Активация на акаунт