Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 865
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 960
Здравехте, има ли вече получени талони за шел от Морени ?

# 961
+359 2 434 0856 Звъни… вдигам и нищо. Само някаква музика. Не че чакам нещо, ама така от любопитство … на някой да е звънял съшия номер? Сърбят ме ръцете да звънна обратно Thinking

# 962
Аз още не съм го получила,спечелен е през първата седмица.

# 963
Идвам за похвала и оплакване. Вчера си пазарувах от селския ни магазин и точно срещу касата видях плакат за игра. Викам си аз съм човека, трябваше да се купи кафе Джордани за 4лв и на касата да дадат скреч карта за моментна награда. Плащам на касата, продавачката се опитва да ми хвърли КБ уж в кошчето до нея, но аз си я поисках. Питам за скреч карта за играта- “о не съм чувала за такова нещо, никакви игри няма тук”, при което казах по-добре да си разлепят подвеждащия плакат, а отговора беше “той не е наш, те си ги лепят”. Кои са “те” не разбрах, обаче много ме подразниха и писах гневен мейл на Джордани кафе. Днес получих отговор, хората се извиняват и са написали, че са изпратили техен служител да провери какво се случва в магазина, а в знак на извинение ми искат адреса за да ми изпратят награда! Ще видим какво и дали ще изпратят и ще се похваля пак (надявам се).
Мрън за късмет!

# 964
И аз им писах, казаха, че е станала грешка и ще изпратят един стик до края на седмицата.

Мисля си дали това е била първоначално замислената награда и за това да не беше упомената в условията в началото на играта ,защото не би представлявала интерес ,а сега не са очаквали реакция и са мислели че никой няма да реагира, не знам паднаха ми в очите
И аз си мисля нещо такова. Стойността на стика е 5-6лв, а стойността на един душгел(40мл) би излезнала под левче. Този душгел е тип мостричка.

# 965
Да се похваля *~* Вчера спечелих в игра на Биляна Йотовска и TANGLE TEEZER. Организацията е впечатляваща, веднага след тегленето ми писаха и двете страни, а днес наградата вече е при мен. А наградата е две четки за коса, които попаднаха при маниак на тема продукти коса, абе право в десятката 😂 Подразбира се, че ги пробвах още на момента и съм впечатлена (за протокола съм с коса под кръста) 😍 Много се радвам 🥳🥳🥳 И така вече си имам още една любима марка продукти.

# 966
Дано ти харесат четките. Аз съм с дълга и гъста коса и имах чувството, че по-заплетена никога не съм била. Някак реши плитко.

# 967
Ето тези получих
Ти с къдрава коса ли си? Аз съм с права, та затова ми стана любопитно дали от там може да идва разликата или от модела.

Дано ти харесат четките. Аз съм с дълга и гъста коса и имах чувството, че по-заплетена никога не съм била. Някак реши плитко.

# 968
все  още нищо не съм го получила

# 969
Пристигнаха и нашите награди от ZALZA.

# 970
  • у нас
Verano Azur вчера трябваше да обяват следващите печеливши, но не са още.

# 971

Комплекта от НовоМес е вече пълен. Качеството на всичко е топ!
Ще влезе в употреба още този уикенд. ❤️

# 972
  • In The Middle Of Nowhere
И на Узо Паралия не обявиха..

# 973
  • Washington,USA
Verano Azur вчера трябваше да обяват следващите печеливши, но не са още.

Стискам палци за там, много хубави награди.

# 974
  • София
Сапуните никога не участват в такива игри. Запомнила съм и за игри на Fa, Nivea и пр.
На Фа имам две големи хавлиени кърпи спечелени само с покупка на сапуни Фа
над 2 лв -по 3 броя на бележка
преди 2 години беше
На Нивея обикновено купувам део-ролончетата и балсам
Дов не ползвам и не купувам

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 18:55 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт