Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 899
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 945
Сапуните никога не участват в такива игри. Запомнила съм и за игри на Fa, Nivea и пр.

# 946
Сапуните май само в игрите на Safeguard участват.

# 947
Аз обикновено не чета правилата на игрите, гледам първо наградите Simple Smile  На Дав не ми харесаха, влязох да видя може ли със сапуни да се играе, защото тях купувам и като видях, че не може тотално я отсвирих. Въпрос на гледна точка е дали е хубава наградата или не, мен не ме кефи, но като организация евала, че проверяват бележките. Така от днес колежката е с нежелания несесер Simple Smile
Вчера спечелихме най-накрая от х на брой опити слушалки за мрънкащия тийн и сега мрънка, че няма да му се свържат с телефона - ако някой разбиращ може да сподели дали и телефона трябва да е Самсунг Simple Smile

# 948
  • ЛОВЕЧ
Аз обикновено не чета правилата на игрите, гледам първо наградите Simple Smile  На Дав не ми харесаха, влязох да видя може ли със сапуни да се играе, защото тях купувам и като видях, че не може тотално я отсвирих. Въпрос на гледна точка е дали е хубава наградата или не, мен не ме кефи, но като организация евала, че проверяват бележките. Така от днес колежката е с нежелания несесер Simple Smile
Вчера спечелихме най-накрая от х на брой опити слушалки за мрънкащия тийн и сега мрънка, че няма да му се свържат с телефона - ако някой разбиращ може да сподели дали и телефона трябва да е Самсунг Simple Smile

Да,не ми харесва наградата и това е мой проблем, но тя не отговаря на описаната в правилата !!! Това е дразнещо  и НЕ коректно от тяхна страна, свързах се с тях ......чакам

# 949
Скрит текст:
Да ви кажа лично аз съм разочарована от наградата на Дав, несесера е от плат ,нищо особено ,дори наградата не е стик,а 55 гр. Душ гел,пълна подигравка
Тъкмо се зарадвах, че ще получа стик, но получих малко душ гелче вместо него, а в правилата си пише стик против изпотяване. Няма и къде да се оплачеш, освен тук.....

# 950
Те и описаните в правилата награди на Дав не са по големи по размер. Така, че дали душ гел от 55мл или стик 40мл.
За награда спечелена с покупка от 10лв. 😱Излагат се поне един стик нормален размер да бяха сложили.
Награда вид 1: 1000 x несесера с продукти Dove ( съдържа 1х твърд сапун Dove 90g, 1х стик против изпотяване Dove 40ml)

# 951
  • Washington,USA
Аз бих се зарадвала на това 😂. Няма ме, обаче. Кофти, че не са изпратили стик както са писали.

# 952
  • Nesebar
Сапуните никога не участват в такива игри. Запомнила съм и за игри на Fa, Nivea и пр.
В началото на лятото имаше игра Дав и Рексона и бележката ми беше само сапуни и спечелих метална бутилка ,но не си спомням тогава какви са били правилата.

# 953
  • ЛОВЕЧ
Скрит текст:
Да ви кажа лично аз съм разочарована от наградата на Дав, несесера е от плат ,нищо особено ,дори наградата не е стик,а 55 гр. Душ гел,пълна подигравка
Тъкмо се зарадвах, че ще получа стик, но получих малко душ гелче вместо него, а в правилата си пише стик против изпотяване. Няма и къде да се оплачеш, освен тук.....

Има,обадих се на телефона от който звъняха за наградите ,това е Рекламна агенция, но може и на мейл да се пише от който писаха и на който се изпращат данните,аз няма да ги оставя така ,ще пусна и жалба до КЗП ,ако не реагират

# 954
От Дав ми пратиха мейл, че е станала грешка и другата седмица ще разпратят по един стик на адреса, на който са пратили несесерите.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 15:26 от megi_zdr

# 955
И аз им писах, казаха, че е станала грешка и ще изпратят един стик до края на седмицата.

# 956
# 957
Изпратиха мейл и на мен. Браво, бързо реагираха!

# 958
  • ЛОВЕЧ
И аз им писах, казаха, че е станала грешка и ще изпратят един стик до края на седмицата.

Мисля си дали това е била първоначално замислената награда и за това да не беше упомената в условията в началото на играта ,защото не би представлявала интерес ,а сега не са очаквали реакция и са мислели че никой няма да реагира, не знам паднаха ми в очите

# 959
  • varna
Някой получи ли мейл от играта на Always, която беше в Лидъл?

Общи условия

Активация на акаунт