Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 736
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 300
  • Сф
Благодаря за купона за киткат. Аз ходих в Кауфланд Банишора, но не намерих. После в нашия - Надежда , имаше, взех. Ако и днес може да се взима да знаете. Като влезете ,вляво при десертите(~1,99 редовна цена), мисля преди шоколадовите бонбони, около тях някъде, че взимах и бонбони на Кауфланд за ЧРД.

# 301
Тази сутрин се събудих към 6.00ч и реших да се пробвам с по дарения код от Koshnica, не спечелих, но все пак благодаря. Ако някои друг има излишен бих се възползвала.
Пробвах се и в 7days, там спечелих.

# 302
  • Пазарджик
Благодаря на Станимир и  Koshnica за кодовете от  стъклените шишета на кока-кока. За съжаление не успях да спечеля чаши.Ако някой има излишни кодове бих била много благодарна,ако ми изпрати.

# 303
И аз ще се радвам на код за чаши, ако не ви се стори много нахално.
Дългоочакваната топка от Карлсберг е престояла 2-3 седмици в Еконт и е върната. Добре че организаторите са коректни. Обадиха се  на ММ да го попитат защо е отказал пратката, та ще я пратят отново. Дано този път да получим известие.

# 304
  • Nesebar
Нестий публикуваха

# 305
Най-накрая, аз съм с раница! Relaxed

# 306
Здравейте, подарявам ако някой го иска

# 307
  • Велико Търново
Миналата седмица пристигна комплектът от Пломари

Вчера получих смс за раница от Роден край, участвах с една бележка. Днес се видях за раница от нестий, там имам 2 регистрирани бележки. Бяхте я качили някъде назад и се коментираше, че е малка, но мисля, че ще ми е супер за бебешките неща.
Доста време не бях печелила нищо, а и рядко участвах и сега започвам да се завръщам към хобито😊
Относно колата, купих си билет за хладилната раница и имам още 2 кода, пробвам и аз за чаши, но не уцелвам момента
Честито на новите награди в темата и хубав отпускарски месец

# 308
Ами да Ви кажа ли,раницата на мен не ми се вижда никак малка. Детето много я хареса - да ходи с нея на плуване , но след първата употреба ципа се счупи , та сега ще я нося на ремонт , че си я иска Simple Smile

# 309
Аз съм с куфар от Нестий! ❤️🥺🙂

# 310
Снощи видях името си в списъка на Верано Азур, преди малко получих имейл да изпратя данни за доставка ^_^

# 311
Тази игра на бензиностанции Дизелор мисля не е споменавана.
https://dieselor.bg/promocii/letni-pateshestviya-s-podaraci-ot-dizelor

# 312
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз съм с раница от Нестий!

# 313
Днес от никъде нищо,мрън,мрън.В морени и 7 дейс съм 2:0 за тях,нищо и от нестий. Искам да подаря на някой три кода от КК стъкло,може пък така да ми се отпуши късмета.Който иска код да ми пише.(изпратих кодове на първите трима които ми писаха,за сега нямам други)

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 13:59 от Dreamvarna

# 314
Минавам да помрънкам МРЪН, МРЪН. Заринах се с тонове сладки неща и напидки, но завъдих само килограми. Алкохолът няма да го споменавам, че ще прозвучи зле.

Общи условия

Активация на акаунт