Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 948
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 705
Като опитам да коментирам ми излиза прозорче с "ограничаваме вашата дейност....." Но както написаха вече, понякога ми излиза до кога, понякога- не. За лайковете и следванията опитайте да деинсталирате приложението, след това пак си го инсталирайте. При мен няколко пъти се оправи така. 
Този ИГ съвсем го съсипаха, не знам аз ли нещо не правя както трябва. Днес ме отблокираха , 4 коментара и пак до 16.08 блок. Нямам думи.
Вераното дали се свързаха вече с последните изтеглени?
Късметлийски ден Heart

Здравейте. Къде виждате до кога сте блокирани? На мен не ми позволява нито да харесвам, нито да коментирам и само ми излиза едно поле "Опитайте отново по-късно /ала-бала Ограничаваме определена дейност/ Уведомете ни."
Вече около седмица е така.

# 706
Когато картата Изипей не се използва 2 години.Тогава се закрива автоматично!

# 707
Получих фланелката от Хайнекен, ще чакам вашите отзиви за нея. Не е нищо особено, очаквах повече.

# 708
>-------- Оригинално писмо --------
>От: Easypay Support support@easypay.bg   Здравейте,
Във връзка със Вашето запитване, бихме искали да Ви уведомим, че служебно закриване на Изипей карта се извършва само ако системата отчете, че пластиката не е използвана дълго време.

# 709
Аз стигнах до една "меринджейка" онзи ден, като се ядосах, други хора се обадиха също и ги пратиха нещата, как могло!

# 710
Аз съм одобрена от BuzzStore и Gliss за тяхна кампания. ☺️

# 711
  • При децата ми
Купона изненада в приложението на "Кауфланд" днес е чипс за 1 лв. Ако някой няма да го ползва бих го приютила. Бих взела също и напитката от вчера за 1 ст.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:02 от Hrispa76

# 712
Купона изненада в приложението на "Кауфланд" днес е чипс за 1 ст. Ако някой няма да го ползва бих го приютила. Бих взела също и напитката от вчера за 1 ст.
Чипса е за 1 лв. не за една стотинка....да не се подведете

# 713
  • София
За 1 лв е чипса- 5 вида само К-класик на Кауфланд марката
Скрит текст:
Чакам само шприца от Рошен.

спечелете книги до 15 август
спечелете кино-билети за "Пришелецът: Ромул“ до 15 август
спечелете книга до 20 август

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:20 от lite16

# 714
  • При децата ми
Да, за 1 лв. е. Моя е грешката.

# 715
И аз получих тениската от Хайнекен, за толкова чакане, поне можеше малко повече да се постараят, не ми допадна особено тениската.

# 716
Кой куриер доставя наградите от Хайникен?Чакам топка,евентуално за следващото европейско Simple Smile

# 717
# 718
  • София
Коя куриерска фирма разнася Нестий и искат ли бележка?

# 719
  • Пловдив
Мента Пещера трябваше да теглят в понеделник, а вчера да публикуват късметлиите... Само аз ли не мога да ги открия?

Общи условия

Активация на акаунт