Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 266
  • 1 399
  •   2
Отговори
# 1 050
В играта на Лидл за да участвам за гориво трябва да пазаря  3 x 40 лв или може една покупка от 120лв?

# 1 051
В играта на Лидл за да участвам за гориво трябва да пазаря  3 x 40 лв или може една покупка от 120лв?
Може 120лв на един касов бон

# 1 052
Ето една нова игра:

# 1 053
Наградите на "Фибела Wave"

Освен наградите на "Marvel" в Coca-Cola App - на 2-ри септември стартира и Нова игра на FANTA 🎁

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 17:26 от Станимир 😎

# 1 054
Търся MB на Vivacom. Ще съм благодарна да ми пишете ЛС, ако имате излишни.

# 1 055
Първа награда за месеца - кошница за пикник - много желана награда от години. За статистиката - бях с 41 точки.

# 1 056
  • В страната на бурите
И аз и мъжът ми сме с ваучер за гориво от Морени - покрай вафлите, които децата изядоха на морето Simple Smile Само да намеря бележките довечера.

# 1 057
Първа награда за месеца - кошница за пикник - много желана награда от години. За статистиката - бях с 41 точки.
Само регистрация и одобрение на бележката ли се изискваше, или и активация на точките. Аз бях със 73 точки, но не съм ги активирана за участие.

# 1 058
Само регистрация и одобрение на бележката ли се изискваше, или и активация на точките. Аз бях със 73 точки, но не съм ги активирана за участие.
Коя игра е това?

# 1 059
Играта беше тази https://pgonlinepromos.bg/GilletteLillyLoyalty

Не мисля, че е имало активация.
Влизах си в профила, качвах бележка, съответно я одобриха, което означаваше, че участвам в томболата за малките награди.

# 1 060
Още игри във Фантастико.
Сега съм в магазина и се заговорихме със служителката, която точно залепваше промо плакатите. Освен тази на PEZ, ще стартира и от септември игра на Филаделфия с покупка ама не разбрах дали е за всички магазини или само за Фантастико. Наградите са книги, тостери и еърфраери.
Оплаках ви се вчера за моя еърфраер, та ще участвам, че нашия е счупен.

# 1 061
Колко баби  с дронове има между снимките..модерни баби да им се ненадяваш Simple Smile
Малко като печелившите в игри на превръзки мъже да се чудиш как си ползват закупения продукт ..
А вашите родители като печелят не мислите така..😁
Моите родители не печелят дрон ( да си ми живи и здрави 🍀❤️🍀), отказаха да хрускат гризини с лимец. Шегата настрана, разбирам какво има предвид AniMm, аз повече се впечатлих от непълнолетните печеливши🙂 Радвам се да видя реални хора, които са спечелили от Зив, чакам да видя 100 снимки с усмивки 🍀🙂🍀

# 1 062
  • София
Може ли линк къде ги гледате снимките с дроновете?

# 1 063
Мерна ми се някъде игра с памперси на памперс, но не я откривам. Дали е минала?
ПС:
От три бележки с вафли морени, познайте дали не ми липсва само печелившата. Ще се изям от яд! Утре отивам да си купя папка и да си подреждам бележките!

# 1 064
Мерна ми се някъде игра с памперси на памперс, но не я откривам. Дали е минала?

Може би е тази: https://pgonlinepromos.bg/PampersAugust24

Общи условия

Активация на акаунт