Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 166
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 230
Здравейте, все още нямам никаква обратна връзка с айс кафето, а си спечелих раница ( направих си и скрийншот) , ако някой има тел.за контакт ще се радвам да сподели. Писах им преди седмица на посочения имейл и...нищо.
Не стига, че вече толкова трудно се печели....
Оплаках ви се, ако някой има излишен код за чашите ще съм много брагодарна. Късмет на всички, които играят честно!

# 1 231
Здравейте, все още нямам никаква обратна връзка с айс кафето, а си спечелих раница ( направих си и скрийншот) , ако някой има тел.за контакт ще се радвам да сподели. Писах им преди седмица на посочения имейл и...нищо.
Не стига, че вече толкова трудно се печели....
Оплаках ви се, ако някой има излишен код за чашите ще съм много брагодарна. Късмет на всички, които играят честно!

Играта беше до 15.08.  Кога спечелихте раницата?
Аз без да съм обърнала внимание докога е играта, на 19.08 регистрирах бележка и спечелих колонка. Писах им, че регистрационната форма е активна и питах дали ще раздадат нераздадените награди. Нямам отговор също. Вчера видях, че е касовата бележка е одобрена. Видях се и в списъка с печеливши. Днес регистрационната форма вече е неактивна. Вижте в профила си, дали е одобрена наградата. Пък ще видим дали ще получим наградите.

# 1 232
  • Пловдив

Скрит текст:
Не играя в Инстаграм игри - обаче като видя печелившите и разбирам колко са нечестни игрите. Знам че доста хора от темата играят и печелят от Инстаграм доста , за което - Честито! Това да пишеш 50 коментара или 1 също няма да споря - всеки участва с колкото иска. Виждал съм обаче игри , в които пише 1 коментар че може само и те пак пишат по над 30-40.  Според вас справедливо ли е 85% от игрите да ги печелят инфлуенсъри ( някои от които също организират игри ) и които имат последователи в диапазона 20хил. - 200хил. ? И също така - въпросната жена , която днес печели "iPhone 15" е тагвала едни и същи хора няколко пъти. В играта не пише , че може само 1 коментар , но къде пише че може да се тагне 1 и същ човек 100 пъти? Във всички игри вече се напълни с измамници . Докато организаторите не си следят нещата никога няма да се оправи това нещо.
Точно!

# 1 233
  • Пазарджик
Някой дали има излишен код от кока кола стъкло?На морето опуках  над 20 кода и нищо.🥺

# 1 234
  • Елхово
Някой дали има излишен код от кока кола стъкло?На морето опуках  над 20 кода и нищо.🥺
Пращам! Успех Yellow Heart

# 1 235
Някой дали има излишен код от кока кола стъкло?На морето опуках  над 20 кода и нищо.🥺
И аз не знам колко опуках и няма чаши Wink
На едри награди ще ми върви 😊

# 1 236
Всички ли си получиха чашите от Costa? Писах им, но нито звук ,нито стон от тяхна страна.
Мъжът ми също не е получил,отписах ги вече.
аз бях с сет за кафе от началото  на играта и ми го доставиха сравнително бързо

# 1 237

Ех,как ме зарадваха!
И-мейла е от току-що! ❤️🫠

# 1 238
Въпросната дама печели не само една награда днес по същия начин и в играта на Vivacom ,печели също.

# 1 239
Здравейте Simple Smile Не съм ви чела последните 2 месеца изобщо, но имам питане. Днес си получих раницата от КК, която трябваше да е хладилна, но си е обикновена. Отделно е черна, а на снимките - червена (мисля, че винаги си съответстват снимките). Има ли други с подобен случай, защото се чудя дали да им пиша?

# 1 240
Дали на някой му се намират кодчета от капачки на КК? И би ми услужил с 3 от тях?Трябват ми, за да си пробвам късмета за телефона. Пък дано и от 1 билет да спечеля 😀

# 1 241
  • у нас
Дали на някой му се намират кодчета от капачки на КК? И би ми услужил с 3 от тях?Трябват ми, за да си пробвам късмета за телефона. Пък дано и от 1 билет да спечеля 😀
Те са изчерпани билетите.

# 1 242
  • гр. Кюстендил

Скрит текст:
Не играя в Инстаграм игри - обаче като видя печелившите и разбирам колко са нечестни игрите. Знам че доста хора от темата играят и печелят от Инстаграм доста , за което - Честито! Това да пишеш 50 коментара или 1 също няма да споря - всеки участва с колкото иска. Виждал съм обаче игри , в които пише 1 коментар че може само и те пак пишат по над 30-40.  Според вас справедливо ли е 85% от игрите да ги печелят инфлуенсъри ( някои от които също организират игри ) и които имат последователи в диапазона 20хил. - 200хил. ? И също така - въпросната жена , която днес печели "iPhone 15" е тагвала едни и същи хора няколко пъти. В играта не пише , че може само 1 коментар , но къде пише че може да се тагне 1 и същ човек 100 пъти? Във всички игри вече се напълни с измамници . Докато организаторите не си следят нещата никога няма да се оправи това нещо.

Признавам си, за плейстейшъна предния ден реших да се опитам да “чийтна” по този начин, защото е страшно желана награда Flushed
Обаче то заедно с мен спамеха още 5 човека.. направих няколко коментара и остана стискането на палци, че нямам и толкова приятелчета за тагване, та явно освен нахалство и упоритост, си трябва и късмет, който при мен нещо тази година от началото е заспал зимен сън и е забравил да се събуди Confused

# 1 243
  • Washington,USA
Дали тагването на Джъстин Бийбър ще се признае 😂 тагвам някой път така.

# 1 244
С мече сме от Помбер, с една регистрирана опаковка от 26.08.
Никога не съм печелила от тях, но не съм се включвала активно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт