Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 158
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 245
Имаше ли игра на Аперол с която трябваше да се снима залеза на слънцето или аз съвсем изкуквам вече?Не успявам да я намеря.
https://sunsetinaglass.aperol.com/bulgaria/

# 1 246
# 1 247
  • София, Дружба 2
Току-що получих слушалкште от 7 дейс с Европът, ама наистина само кутийката със слушалките. Питането ми е вие имахте ли гаранционна карта или някакъв документ към слушалките, който евентуално би послужил при евентуален проблем.

# 1 248
  • Washington,USA
От Морени последните печеливши получихте ли си ваучера?

# 1 249
О, Сами-М ще си пробутват отвратителните продукти чрез игра.

# 1 250
Някой знае ли, какво доставят sameday?

# 1 251
Някой чака ли награда от nestle baby за45лв с регистрация? От две седмици им пиша имейли и никакъв отговор. Днес най-накрая писах на един номер от който преди време ме бяха известили че печеля награда от друга тяхна игра. Ами най-нагло ми се изсмяха и ми казаха, че можеби другата седмица ще ги изпращат вече! Излагация! Два месеца чакам вече за тази награда, а ми бяха писали, че в срок от 45дни ще я изпратят!

# 1 252

Сеймдей е куриеската фирма на Емаг.

# 1 253
  • при късмета
Уцелих слушалки от 7 дейс, само не разбрах за колко време идват

# 1 254
  • Nesebar
Току-що получих слушалкште от 7 дейс с Европът, ама наистина само кутийката със слушалките. Питането ми е вие имахте ли гаранционна карта или някакъв документ към слушалките, който евентуално би послужил при евентуален проблем.
И аз днес ги получих но ми даде само слушалките нито бележка от Европът за доставка нищо взе си дори найлоновия плик

# 1 255
Току що получих пакетът с Тео от BUZZStore

# 1 256
Това е наградата от Златна рибка.
Скрит текст:

Слагам и две награди от Инстаграм, както и наградата от Dove. В Инстаграм имам дълги периоди на затишие, а после за няколко дни ме изтеглят от две-три места.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 12:06 от sis_ko

# 1 257
  • Nesebar
От Морени последните печеливши получихте ли си ваучера?
Аз спечелих на 8 август още не съм го получила

# 1 258
  • София, Дружба 2
И аз днес ги получих но ми даде само слушалките нито бележка от Европът за доставка нищо взе си дори найлоновия плик
И при мен така, взе си всичко, найлонов плик, протокол, бележка, всичко.... остави ми само кутийката със слушалките. Чудя се дали да не звънна на 7 дейс.
С Европът винаги има проблем.
Уцелих слушалки от 7 дейс, само не разбрах за колко време идват

Моите ги спечелих на 19.08 и дойдоха днес.

# 1 259
Дали на някой му се намират кодчета от капачки на КК? И би ми услужил с 3 от тях?Трябват ми, за да си пробвам късмета за телефона. Пък дано и от 1 билет да спечеля 😀
Те са изчерпани билетите.

Явно днес не ми е ден. А и телефона не е бил за мен Simple Smile Благодаря все пак на Iriza за кода, който ми прати.

Общи условия

Активация на акаунт