Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 892
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 260
Току-що си получих стика от Dove.

# 1 261
Някой чака ли награда от nestle baby за45лв с регистрация? От две седмици им пиша имейли и никакъв отговор. Днес най-накрая писах на един номер от който преди време ме бяха известили че печеля награда от друга тяхна игра. Ами най-нагло ми се изсмяха и ми казаха, че можеби другата седмица ще ги изпращат вече! Излагация! Два месеца чакам вече за тази награда, а ми бяха писали, че в срок от 45дни ще я изпратят!

Аз също чакам. Казаха ми до 45 работни дни.

# 1 262
Здравейте, и аз чакам ваучер, но казаха 45 работни дни и честно казано не съм ги смятала, когато дойде тогава .. но да не са мн бързи

Някой чака ли награда от nestle baby за45лв с регистрация? От две седмици им пиша имейли и никакъв отговор. Днес най-накрая писах на един номер от който преди време ме бяха известили че печеля награда от друга тяхна игра. Ами най-нагло ми се изсмяха и ми казаха, че можеби другата седмица ще ги изпращат вече! Излагация! Два месеца чакам вече за тази награда, а ми бяха писали, че в срок от 45дни ще я изпратят!

# 1 263

45 работни дни считано от 15.07 е срока за получаване.
Към средата на септември е крайния срок за получаване на наградите. Дано ги изпратят по-рано.

# 1 264
Уцелих слушалки от 7 дейс, само не разбрах за колко време идват

Моите ги заявих  в понеделник и днес дойдоха.

# 1 265
# 1 266
Супер, но Чаушева и Славова са абонирани за игрите на тази фирма, та няма да участвам вероятно.

# 1 267
  • при късмета
Благодаря за отговорите!

# 1 268
  • Washington,USA
Колко кроасана купихте за тия слушалки? Аз сигурно 100 и нищо 😂

# 1 269
Тия слушалки както са стотина лева направо не си струва чак толкова да се вманиачава човек особено като се има и в предвид ,че рисувачите и продавачите в магазин ще ги пуснат по 60 лв близките дни.
Не, че и  аз не изкупих чувал морени за една кърпа дето даже не исках да ми се пада ...Smile

# 1 270
  • при късмета
Аз взимам предимно бейкролс, кроасани по-рядко. Печелившата бележка е май 8ма, но продуктите не остават, гризем си ги

# 1 271
В кроасаните се пробвах 3-4 пъти и спрях, за да се изядат. Сега свършиха и може да се пробвам още 1-2 пъти. С моментните награди нямам много късмет, така или иначе.
За ролер и мен ме изтеглиха, но не съм писала. Ще кача снимка като дойде, ако още никой не е качил.

# 1 272
От Морени последните печеливши получихте ли си ваучера?
Аз все още не съм получила ваучера аз съм от първите печеливши

# 1 273
Приятели, къде в сайта си edna.bg публикуват печеливши, че си спомням, че играх в тяхна игра с печеливши, които се обявяваха седмично?

# 1 274
Сигурно тази имате предвид https://www.edna.bg/tchibo
Приятели, къде в сайта си edna.bg публикуват печеливши, че си спомням, че играх в тяхна игра с печеливши, които се обявяваха седмично?

Общи условия

Активация на акаунт