Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 039
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 275
Да, много благодаря. Днес трябва да обявят печеливш в edna.bg

# 1 276
Приятели, къде в сайта си edna.bg публикуват печеливши, че си спомням, че играх в тяхна игра с печеливши, които се обявяваха седмично?

Ако е за играта с Tchibo е тук
иначе на главната страница скролвате надолу, на 4 ред в дясно е играта Simple Smile

# 1 277
И аз играя за слушалки, вече сигурно 5-6 бележки регистрирах и нищо Sad
 Някой дали е попадал на игра за препарат за под, че ще трябва да взимам?

# 1 278
Здравейте, пускам два купона за лидл и направо ги активирам, някой ако иска да се възползва.

# 1 279
Приятели, къде в сайта си edna.bg публикуват печеливши, че си спомням, че играх в тяхна игра с печеливши, които се обявяваха седмично?

иначе на главната страница скролвате надолу, на 4 ред в дясно е играта Simple Smile
Миналата седмица инициалите на печелившият бяха като моите, но никой не се свързва с мен. Някой има ли телефона на edna.bg да им се обадя?

# 1 280
Получих си подаръка от Verano Azur, харесва ми плажната чанта Simple Smile
Скрит текст:

# 1 281
Като правите услуга, пратете на лично съобщение на един човек. Сега ако отидат трима с купоните в Лидъл, какво правим? Знам, че подаряването на купоните е доброволно, но нека го правим като хората, за да сме полезни.

# 1 282

Миналата седмица инициалите на печелившият бяха като моите, но никой не се свързва с мен. Някой има ли телефона на edna.bg да им се обадя?

на сайта има контактна форма
Скрит текст:

# 1 283
  • Сливен
Не видях да е споделена, с кауза е.

https://www.myday.bg/bg/Pravila-na-igrata-v-podkrepa-na-SOS-Detski-selishta.p737

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:19 от сикрет

# 1 284
  • София, Дружба 2
В 7 дейс и аз с 7 или 8 бележки спечелих слушалките. Мислех, че са ме сложили в черен списък, защото от тях традиционно не печеля.

# 1 285
  • Пловдив
Veranoazur.bg са публикували последните печеливши 🙂
Мен ме няма, но пък получих чашите от КК 😊

# 1 286
Съвсем случайно се сетих за съвместната игра на ОМВ и ЗОО магазин Д-р Стефанов. Има обявени печеливши:
https://www.omv.bg/services/downloads/00/omv.bg/1522258318561/om … -winners-2024.pdf                                                Аз съм с награда, но никой не се е свързал с мен. Утре ще ги търся.

# 1 287
  • София
Здравейте, в Лидл как се включвате в тегленето за абонамент от Уча се?

# 1 288
Мисля, че е автоматично.

# 1 289
Привет, нека аз да реша как да ги дам. Давала съм много кодове на лично, а днес изтича този за лютеницата. С малко дете съм и нямам възможност да си проверявам личните. Хайде по - спокойно и лека вечер!
Като правите услуга, пратете на лично съобщение на един човек. Сега ако отидат трима с купоните в Лидъл, какво правим? Знам, че подаряването на купоните е доброволно, но нека го правим като хората, за да сме полезни.

Общи условия

Активация на акаунт