ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 7

• 35 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Аз планирам да подготвя храна за след това. За целта даже имаме вече втори хладилник в килера, защото в кухнята ни е много малък. Още не съм започнала, в смисъл че се събират заготовки, но все успявам да ги употребя до сега.
Чудех се и аз в какво да замразявам. Най-лесно ми е да взема пластмасови кутии от Икеа, но ми се иска стъклени. Трябва да проверя те как се сържат във фризера. По-течни храни или бульони слагам в буркани, докато са горещи още и обръщам надолу. В хладилника издържат много дълго така.

# 736
След раждането пък съвсем няма да й е скучно.
Лунатичке, имам пред мен личен пример на 2 момичета, двете живеят в къщи с дворове, с дечица, ходят на работа. Едната в свободното си време ходи по разходки и т.н. Другата гледа двор, готви по 3 ястия, супи, десерти, прави компоти, лютеници, сладка и не подвива крак.
Опитай се да намериш баланса!

Mommy, микроб. ми взеха вчера в почти 34г.с.
И мен ме стяга корема като се преуморя. Чистихме кошарата (макар че е нова) и сега съм отворила да се проветрява кошарата с матрака, че мирише на магазин.
Не обичам да ям замразени храни. С първото дете не ми е пречило да си сготвя прясна храна, макар че денонощно ревеше. Купих гнездо и шезлонг в които ще стои при нас в кухнята/хола и аз ще си готвя. Е, в началото ще са по-бързи манджички, без нищо засукано. Аз като цяло обичам да правя много неща едновременно и бързо, понякога и на 3 котлона или 2 + фурна. Използвам често и еър фраера. И после да има за 2-3 дни. Днес например ще готвя постни картофки с жълт боб, боба измих, нарязах и почистих вчера, днес имам едни картофи да обеля.

# 737
НОВА тема[/color][/url]

Общи условия

Активация на акаунт