Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 148
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Момичета как ви беше първия цикъл след кюретаж, моя уж дойде днес но е обилен само след тоалетна , по превръзката почти нищо нямаше , очаквах да е по силен защото се видя че има и киста , коятяо трябвя да изчезне с М . Кога ви позволиха пак да започнете с опити и какяи изследвания да направя? Имам хистероскопия , кариотип , имунологични , тромбофилии.

# 271
Здравейте момичета! Вчера ми установиха 5г.с бременност,която се развивала без проблем! Предписаха ми фолиева киселина и нош па,защото имах болки в корема,които се дължали на разтягането на матката. Но днес ми тръгна червено течение нещо като цикъл не не е много тъчно на цвят. С него имам и менструални болки. Звъннах на гинеколога каза да си взема утрогестан 300мг вагинални капсули. Сложих си 2 но пак имам течение не е силно но го имам,болките минаха почти. Утре трябва да си направя кръвен тест за да се види хормона дали спада надолу. Някой бил ли е в такава ситуация? Има ли възможност да запазя плода? Много съм отчаяна,не знам какво да си мисля

# 272
  • На изток от Ада
При кървене утрогестан през устата. Лежи . Но шом си взела слагай
Може да го запазиш. Пусни утре и прогестерон

# 273
Болки, заедно с кървене не са добър знак. Аз бих пуснала ЧХГ и прогестерон през 48 часа, за да видя на къде върви. Утрогестана се приема през устата при кървене, както е казала Насито.

# 274
На мен мойта аг ми каза вагинално по 3х1
Отделно фолиева киселина и нош па
Дано да подейства

# 275
Момичета как ви беше първия цикъл след кюретаж, моя уж дойде днес но е обилен само след тоалетна , по превръзката почти нищо нямаше , очаквах да е по силен защото се видя че има и киста , коятяо трябвя да изчезне с М . Кога ви позволиха пак да започнете с опити и какяи изследвания да направя? Имам хистероскопия , кариотип , имунологични , тромбофилии.
При мен беше слаб и остана такъв. Сега след хистероскопията ми беше обилен, но не знам следващия дали ще е.
Пусни също хормони, витамини и фемифлор. Мисля, че на 1ва страница ги има изброени всички изследвания.

# 276
На мен мойта аг ми каза вагинално по 3х1
Отделно фолиева киселина и нош па
Дано да подейства
При кървене, така ли?

# 277
Да при кървене

# 278
  • На изток от Ада
Minie, всякакви док има та не се учудвам за утрогестан вагинално!

# 279
Моя близка беше с болки и кървене няколко пъти през цялата бременност. И на нея и изписаха утрогестан вагинално и магнезий. От началото до около 17 г.с. няколко пъти получи такова кървене и лежа в болница на системи. После имаше скъсяване на шийката, наложи се серклаж. Обясниха ѝ, че има много чувствителна матка и лесно предизвиква контракции.  Въпреки това, живот и здраве след 1-2 седмици я чакаме да роди. Така че кървенето не е добър знак, но не винаги е знак за фатален край. Стискам палци при теб всичко да е наред.

Здравейте момичета! Вчера ми установиха 5г.с бременност,която се развивала без проблем! Предписаха ми фолиева киселина и нош па,защото имах болки в корема,които се дължали на разтягането на матката. Но днес ми тръгна червено течение нещо като цикъл не не е много тъчно на цвят. С него имам и менструални болки. Звъннах на гинеколога каза да си взема утрогестан 300мг вагинални капсули. Сложих си 2 но пак имам течение не е силно но го имам,болките минаха почти. Утре трябва да си направя кръвен тест за да се види хормона дали спада надолу. Някой бил ли е в такава ситуация? Има ли възможност да запазя плода? Много съм отчаяна,не знам какво да си мисля

# 280
Ясно съм написала кървене + болки. Иначе на 100 % няма как да знаем ще го бъде ли или няма.

# 281
Аз също дадох пример за кървене + болки. Трябва да се вземат нужните мерки, просто исках да успокоя момичето с положителна развръзка, че когато човечето се е заинатило, има шанс да се задържи. Надявам се да се включи с добри новини❤️
Ясно съм написала кървене + болки. Иначе на 100 % няма как да знаем ще го бъде ли или няма.

# 282
Прощавай, болките не съм ги прочела.
Относно успокояването, не мисля че й правим услуга. Да, може да се задържи бремеността, но няма как да й го гарантираме. А и положителния развой при един, не е гаранция за такъв при друг.

# 283
Благпдаря за утехите ви момичета,но днес сутринта всичко падна. Сега имам усилено течение-много тъмна кръв.
Казах на АГ,тя каза да спра ваичко и следващия път ще направи нещо за да го задържим по някакъв начин.
Защо става така,каква е причината някой знае ли
Следващия път какво трябва да направя за да не се отлепи сакчето?
Толкова съм разочорована, за 1 ден бях щастлива
Толкова съм отчаяна,следващия път какво да направя за да не се разочоравам отново

# 284
Златка, съжалявам, че минаваш през това.. Говори с АГ-то ти за евентуални причини и разгледай списъка с изследвания на първата страница на темата. При отлепяне най-възможната причина е тромбофилията, така че мисля, че трябва оттам да започнеш с търсенето на проблема. За съжаление никой не може да ни опази от разочарование, но поне може да направим това, което зависи от нас.

Общи условия

Активация на акаунт