Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 133
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Доколкото знам аз, КЯ е често в следствие на некачествен спер***зоид. Не случайно всички лекари препоръчват от там да се започне, преди да се търси и проблем при жената (те при нас са много факторите). Дано ви помогнат!! Hug

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:04 от flow_rs

# 511
Благодаря Ви много, май ще се насочим към д-р Юрий Бъчваров. Много се ядосах вчера на мъжа ми, оказа се че си е правил изследването при 6 дни въздържание, хем сто пъти му се каза, ме трябва между 3 и 5 дни да е (даже май 3 е за предпочитане?). И сега изобщо не знам доколко този резултат е релевантен. Мъжете с тяхната разсеяност понякога са…. Просто нямам думи. Аз за тия два месеца от аборта сто пъти ходих да си правя какво ли не, той едно нещо имаше да свърши и го оплеска. Извинявам се за излиянието, ама много му се изнервих 😡

# 512
  • Замък сред облаците
Ох, моля ти се и моя един месец се кандърдисваше. Накрая аз му правих плана кога да иде откъм въздържание че той не го беше сметнал правилно и щеше да иде на 2 дни 🤦🏻♀ Тъй че те разбирам. Но дори при 6 дни фрагментацията е висока. Ако не бъркам, тя не се влияе толкова от въздържанието колкото други неща като мотилитета и брой живи/зрели.

# 513
Споко, и моят се беше засилил да я направи същата работа, та аз звънях да отписвам часа.. не му се сърди на ТМ. В техния мозък нещата нямат нищо общо с тия в нашия. Знам колко е напрягащо и дразнещо… 

АА, абсолютно същото нещо го направих и аз. Записала съм дата, заковала съм я, казала съм три преди нея въздържание иначе шамари.

# 514
Oх... мислех, че само моя е такъв Grinning Grinning
Същата работа аз звънях, аз му казах кога Grinning

# 515
Аз идвам с малко ъпдейт при мен. Оставих днес диска ми от ЯМР за повторно разчитане. Спрях се на Сити клиник. Ще го гледа доц. Стойнева. Дано не съм сгрешила, че много неориентирани ми се сториха и дамите на регистратурата и специализанта, който ми пратиха да ме разпитва, въпреки че по телефона бях запазила час за консултация. Мъжът ми каза, че те сигурно не са имали такъв случай и за това са били такива. Уж щеше да е с някой от другите лекари, специалисти по образна диагностика, защото доцента днес почива. Увериха ме, че доцента е голям специалист и ще назначи повторно изследване само, ако е необходимо.
Иначе ходих на консултация за акупунктура. Започвам от другата седмица да ходя по два пъти в седмицата. Така и така ще ме бодат, ще включа и подмладяващи процедури. Grinning
Сега чакам пред кабинета на гинеколога, та да видим с кистите какво се случва.

АА, при вас как вървят нещата? Стартирахте ли някакви консултации? Ако ти се говори. Ако не, ще те разбера. Hug

# 516
  • Замък сред облаците
Опс, писах в другата тема оня ден. Запазих за 22.10 при Михайлова в МЦ Калчев. В Александровска като се свързах ме помоли да се обадя пак и след 2 позвънявания в други дни ме домързя да опитвам пак и затова в Калчев 😂
Имахме онзи ден иначе необезопасен секс на 9-10 ден, ама с идеята че съм далеч от О.
Живот и здраве в края на идната година предстои да се местим и ММ изрази притеснение, че с бебе ще ни е трудно и че може да почакаме. Аз нямам намерение да се бавим, щото по-млада не ставам.

# 517
Аз пък много съм се сдухала. Вчера бях на преглед и лигавицата не е мръднала от преди две седмици. Имам фоликул 40мм ... Пуснах поне микробиология и  STD/STI 9 PCR analysis. Мисля фертилити теста да си го спестя. Цикъла щял да се забави повече от очакваното. Ще правим и биопсия на лигавицата. Та .. пропускаме следващите няколко месеца. Очаквах веднага да започнем да действаме пак, но така като гледам как вървят нещата може и ние да отложим за догодина.

# 518
  • На изток от Ада
Аз пък много съм се сдухала. Вчера бях на преглед и лигавицата не е мръднала от преди две седмици. Имам фоликул 40мм ... Пуснах поне микробиология и  STD/STI 9 PCR analysis. Мисля фертилити теста да си го спестя. Цикъла щял да се забави повече от очакваното. Ще правим и биопсия на лигавицата. Та .. пропускаме следващите няколко месеца. Очаквах веднага да започнем да действаме пак, но така като гледам как вървят нещата може и ние да отложим за догодина.
Надежда е така....

# 519
Мисля да метна едни непоискани 5 стотинки по темата като жена близо до 40, с отлагането и чакането, когато ще е лесно с бебе - играхме го това с жилищата, с ремонтите, за да е лесно, да е каквото и както трябва, да имаме всичко, да ме готови, да сме убедени, да сме спокойни, че няма да мъкнем бебе по ремонти и апартаменти…та в момента съжалявам, защото влакчето със златните яйцеклетки замина и трудното всъщност сега е, че нямаме бебе, което да влачим по ремонти.  Така че, момичета, разбрахте ме.

И един дисклеймър - разбира се, всяка връзка е различна, динамиката по тези въпроси е въпрос на нагласите и на двамата. Най-добрият резултат е този, при който се постига максимално от заложените задачи за конкретен период от време в синхрон. Ние се отплеснахме от тая стратегия, та сега като една кисела жена, седяща на пейка в парка в такъв разкошен следобед ви споделям тия размисли.

# 520
  • Замък сред облаците
Подкрепям разсъжденията ти. Гуш!

# 521
Нала, според мен биопсията не е лошо да се направи, защото ще отхвърлите още една възможна причина за аборта. Това обаче би трябвало да ви забави с месец (след като ти дойде първият цикъл), защо мислиш, че ще е повече? То така или иначе след аборта е добре да мине малко време, за да се възстанови лигавицата. Хормоните вероятно също не са се наместили. Използвай времето сега, за да отметнеш каквито изследвания е възможно.
hardcandy, няма как да си по-права. Казвам го от позицията на жена, дето скоро ще е близо до 40-те, която уж никога не е отлагала заради причини, които не са здравословни, и която въпреки това съжалява, че толкова се забави с всичко Simple Smile
А иначе моят непоискан съвет е, покрай всичките лекари, изследвания, процедури и т.н. да не си спирате живота. Защото ние така направихме - всичко се въртеше около овулации, температури, ма добре ли е точно сега да пътуваме, ама тая тренировка прекалено тежка ли беше и т.н. и резултатът е, че времето просто си мина, а ние не му се насладихме, както трябва.
Тъй че трябва да има някакъв баланс, някакси.

# 522
О, да.. и ние се вакумирахме, че сакън да мръднем някъде и се окажа бременна и оле мале - край.

# 523
  • На изток от Ада
В Надежда имам няколко биопсии и хистероскопия.
После трябваше офис хистероскопия и не ми я направиха.  Имам пбмс . Ама за опити трябваше да се чака (,ненужно)

Аз да пиша и тук.  Ремонта напредва , има почти готова баня.

# 524
  • София
Нала, няма как с тая фоликулярна киста 40см лигавицата да е нормална, защото тя пречи и обърква хормоните. Споко, ще се оправят нещата, но настоявай лекарите за някакво действие. Ако не се пука по друг начин (естествено или медикаментозно), могат да я пунктират. Ако не се спука, може да започне да те боли. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт