Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 039
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
  • Благоевград
Орални контрацептиви.
Иначе при задържани фоликули много помага Регулон за 7 дни 3х1. Така ми е предписвано няколко пъти при неспукан фоликул.

# 721
Аз нали останах с два задържани от общо 5 Grinning и сега съм на Регулон 2х1 и във вторник ще докладвам дали ги е ликвидирал.
Благодаря за превода на съкращението.

# 722
  • Замък сред облаците
Предполагам орални контрацептиви.

Да. В движение съм и пестя време стс съкращения.

# 723
Сега да не си помислиш, че те обвинявам, че ползваш съкращения, АА. Не се сетих какво е и за това питах. Simple Smile

# 724
  • Замък сред облаците
А, не, споко. Просто натоварен ден имам.

# 725
Аз ще съм на Регулон за месец от 2 ден на МЦ. Не знам като го започна точно по това време какво ще се случи. Моята АГ каза, че нищо необичайно. И чак на втория ден на следващата менструация ще ме види дали се махнаха гадината. Пожелавам на всички със задържани фоликули, да им изчезнат.

# 726
Включвам се с готов кариотип.
Скрит текст:
На пръв поглед ми изглежда добре, но ме притеснява частта с "Препоръчва се генетична консултация". Дали е нещо стандартно като коментар? Как мислите?

ММ пусна неговия кариотип седмица по-рано и резултатът още не е готов. От други изследвания знам, че има зависимост, че лошите резултати се бавят повече (например микробиологиите, заради посявките).  Дали има шанс да проверяват повторно или някакси моята проба е обработена преди неговата?

# 727
  • На изток от Ада
Нека, стандартно е.

# 728
  • Замък сред облаците
Стандартен коментар към всякакво изследване (виж и при МБ и при обикновени като ПКК, че отдолу обичайно пише, че резултатът не е диагноза и трябва да се коментира с лекар).
Иначе не би трябвало да бавят на мъжа ти повече от твоето, обади се да питаш.

# 729
Нала, твоят резултат кога излезе? Щом мъжа ти е дал кръв седмица по-късно, седмица по-късно от твоя, трябва да е готов и неговия резултат.

# 730
Мини, седмица по-рано е пуснал той, затова Нала пита. По-добре звънни наистина и питай какво се случва с неговия резултат, може и някаква грешка да е станала и да са го пратили на грешен адрес.

# 731
Мерси, Файона. Как съм го видяла като седмица по-късно, не знам.
Нала, мъжа ти да им звънне, за да попита защо не е готов неговия. В коя лаборатория сте пуснали изследването?

# 732
Благодаря, момичета. Ще му кажа да звънне. Пуснахме в Геника, качват ги директно в сайта. Правил е и други изследвания там и вече са готови и качени. Още не е минал срокът, който е заложен като максимален за изчакване на резултатите. Аз знаейки, че е пуснал преди мен въобще не проверявах моите, а го питах за неговите. Вчера случайно си отворих сайта и видях, че са качени моите същия ден.

# 733
Здравейте, момичета. Бихте ли ме  насочили, кои иследвания е добре да се направим с мъжът ми?
Имаме 3 загуби. Както последната вече е с установена тромбофилия и на терапия с клексан и натаспин, обаче пак не става, уж в 29 седмица сме били.
Може би някой може да сподели своят опит, какво сте правили. Или не опит, а просто знае. Искаме максимално да бъдем обследвани този път, може би има и някой мъжски фактор който влияе така, кой знае. Той преди само спермограма правеше.
Иначе беше направен и НИПТ тест и всичко беше наред там също… В епикризата ми пише плацентата с множество инфаркти.
Извинявайте, че пиша тук всичко това, просто вече много съм отчаяна и не знам какво да правя. Благодаря ви

# 734
Аз съм с три загуби. Има и други момичета тук с толкова и с повече. Изследвания подробно има описани в началния пост на темата. Пишеш че е правен НИПТ. Ама и трите пъти ли? Кога са ти загубите? Кога е правена спермограма, каква и къде? Само веднъж ли? С какъв резултат?Дай повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт