Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 122
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Аз се отчитам този месец с БХ. Днес ми е датата, в която трябва да ми дойде. След 4 теста на Престо с много бледа черта и един на Clear Choice от вчера, в която уж чертата беше започнала да става по-видима, днес успях да се замъкна до лабораторията и това са резултатите. Предполагам няма на какво да се надявам. По спомен прогестеронът трябва да падне под 4 и тогава да чакам да ми дойде или бъркам?

# 571
  • Замък сред облаците
Мама Беър при мен под 7 почва кървенето, но има мацки при които и под 5. Въпрос на стартиране на процеса явно. Жалко, че е БХ. Мъжът ти изследвал ли се?

# 572
И на мен тази изследвания ми бяха назначени от Михайлова и ги пуснах в Александровска, но още чакам отговор от нея. Не знам в какъв срок отговаря ама се надявам вече днес.

А ти хистероскопия правила ли си и имаше ли нещо там? Аз не съм правила за сега, но съм съгласна всичко да направя вече само да разберем къде може да е проблема
Да имам хистероскопия при Калчев. Обаче миналия месец бях на преглед във Варна и АГ ми каза, че лигавицата е нвхомогенна и най-вероятно имам още страствабия които ще доведат до аборт. Записах час отново при Калчев да види той какви ги е свършил. Та сега си чакам часа.

# 573
АА, не е пускал спермограма. Стандартна микробиология - чиста. Февруари забременях на втория месец опити, сега забременях на 3тия месец. Имам и една успешна непланирана. Не знам дали да се отчайвам отсега или да си дам още малко време. Въпросът е, че за да пусне спермограма ми се иска да е в някоя репродуктивна клиника, пък не сме в София. А логистиката да стигнем до София е тегава. Ще го мислим явно.

# 574
Здравейте, може ли помощ с разчитането на тази микробиология.

Тези сперматозоиди, онези сперматозоиди ли са ? 😀

# 575

Баш те са 😃 От колко време са там? За статистиката на преживяемост  питам Grinning

# 576

Баш те са 😃 От колко време са там? За статистиката на преживяемост  питам Grinning
Егати войниците, честно казано…, ако не ме лъже паметта, секс последно правихме в събота, а във вторник бях на лекар и тогава ми взеха и секрет.

# 577
  • На изток от Ада
АА, не е пускал спермограма. Стандартна микробиология - чиста. Февруари забременях на втория месец опити, сега забременях на 3тия месец. Имам и една успешна непланирана. Не знам дали да се отчайвам отсега или да си дам още малко време. Въпросът е, че за да пусне спермограма ми се иска да е в някоя репродуктивна клиника, пък не сме в София. А логистиката да стигнем до София е тегава. Ще го мислим явно.
В кой град сте ? Репродуктивна клиника има и е провинцията.. В Ст Загора ММ пусна в нашата репродуктивна.

# 578

Егати войниците, честно казано…, ако не ме лъже паметта, секс последно правихме в събота, а във вторник бях на лекар и тогава ми взеха и секрет.
Абе душа, вие не се ли пазите, доколкото помня още се възстановяваш от аборт

# 579

Баш те са 😃 От колко време са там? За статистиката на преживяемост  питам Grinning
Абе душа, вие не се ли пазите, доколкото помня още се възстановяваш от аборт
Е мина почти година от аборта, имаме отдавна зелена светлина от доктора. Проблема е, че сега ми откриха полип.

# 580
  • София
То хубаво, ама тая гъба трябва да я махнеш оттам. Candida albicans визирам. И успоредно и двамата да се лекувате, и без кекс докато сте на АБ.
Полипа след това ще го мислиш. 🍀

# 581
То хубаво, ама тая гъба трябва да я махнеш оттам. Candida albicans визирам. И успоредно и двамата да се лекувате, и без кекс докато сте на АБ.
Полипа след това ще го мислиш. 🍀
Да, имам вече лечение. Но не е с антибиотик. Изписаха ми клотримазол свещички.
Защо антибиотик момичета ?
Иначе около месец не бяхме правили кекс, и сега след петък и събота, когато правихме, получих лек сърбеж. Иначе преди няколко месеца имах чиста микробиология, но често след кекс гъбясвам…
Сега ме притеснихте, ако е станало нещо, тези гъби и полип…

# 582
  • София
Оф, да, гъбите не са с аб, само бактериите. Но да, и двамата, щот иначе се заразявате един друг.

# 583
А той с какво се е лекувал? Ако си се лекувала само ти, може би затова продължавате да си го предавате.

# 584
  • На изток от Ада
Bondy махни полипа
Имала съм 2 Б с полип

Общи условия

Активация на акаунт