Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 108
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Наси, първо гъбите, после Полипа. Иначе при хистерото гъбите могат да влезнат навътре.

# 586
  • На изток от Ада
Да Дели!
Но задължително да се лекува и той и без секс

# 587
Ами винаги само на мен изписват. А аз освен след секс, от всичко лесно получавам гъби, от тоалетна хартия, ако е ароматизирана, или не е хубава. От някои превръзки, от бельо, от лекарства….. Вече ми е писнало.

Nasito, да полипа ще го махна, понеже на прегледа бях 7-8 дни преди цикъл, доктора иска да ме види на чист ден, за да е 100% сигурен, въпреки че щом е видял вече нещо, едва ли няма да го има, а и последните ми две менструации започваха с кафяво течение.
Отделно искаше да пуснем микробиология, защото казах, че имам лек дискомфорт след секса.
Та започвам лечението, никакъв секс. От съботата не сме и правили. Може би после трябва да се пусне пак микробиология.

# 588
  • Замък сред облаците
Ъхъ, от тоалетна хартия, от бельо… ама от мъжа идва реално.

# 589
Ъхъ, от тоалетна хартия, от бельо… ама от мъжа идва реално.
В продължение на период от две години нямах връзка, никакъв секс не съм правила и пак си хващах гъби.

# 590
  • Замък сред облаците
Не, просто са били потиснати в тялото.

# 591
Ахам, ами ще говоря с доктора, да изпише лечение и на него. Няма само аз да се мъча.

За полипа някакви съвети момичета, да ми дадете. Знам, че трябва да е на чист ден, аз даже се надявах след цикъла да отида на преглед и направо да кажат, да го махат…. Да не чакам до следващия цикъл, ама сега с тези гъби. Не знам дали ще се изчистят до тогава.

# 592
  • София
Прегледът за полипа трябва да е на чист ден, но в първите чисти дни на цикъла, защото като нарасне лигавицата може да не се види добре.

# 593
АА, не е пускал спермограма. Стандартна микробиология - чиста. Февруари забременях на втория месец опити, сега забременях на 3тия месец. Имам и една успешна непланирана. Не знам дали да се отчайвам отсега или да си дам още малко време. Въпросът е, че за да пусне спермограма ми се иска да е в някоя репродуктивна клиника, пък не сме в София. А логистиката да стигнем до София е тегава. Ще го мислим явно.
В кой град сте ? Репродуктивна клиника има и е провинцията.. В Ст Загора ММ пусна в нашата репродуктивна.
Наси, в Бургас сме. Не сме малък град, но когато стане въпрос за по-сериозни изследвания и доктори - винаги тичаме към София /основно за разни здравословни проблеми на малкия/. Ще взема да поразгледам в околността къде какво има и ще умувам къде да го пратя.

Иначе към момичетата, които са имали вече БХ - с колко дена ви закъсня? Нямам никакви признаци, че скоро ще дойде. Ясно, че при всяка е различно, но очевидно днес няма да ми дойде и леко се напрягам като съм така в неведение..  Да се приключва тоя месец и да продължаваме към следващия.. Между другото, бях писала, че съм си поръчала въпросния Преферт гел - Ами първия месец като го ползвахме нямаше резултат, а имах два поредни дни положителни тестове за овулация. Този месец реших, че с никакви лентички няма да се занимавам и то па взе, че стана, ама пак греда. Ще видим следващия как ще е.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 17:41 от MamaBear*

# 594
Прегледът за полипа трябва да е на чист ден, но в първите чисти дни на цикъла, защото като нарасне лигавицата може да не се види добре.
Да, както и самата хистероскопия.

# 595
Някой пускал ли е тези изследвания в александровска : Th17, Treg, NK, ANA screening, APA screening . И на каква цена са ? За какво по точно са ?

# 596
Аз съм пускала НК
Някой пускал ли е тези изследвания в александровска : Th17, Treg, NK, ANA screening, APA screening . И на каква цена са ? За какво по точно са ?

# 597
Калинка, аз съм ги пускала тези от списъка ти в Александровска - Th17, Treg, NK, ANA screening, заедно с още две, които ги няма при теб - излязоха 275 лева общо. Всички те са свързани с имунната система и реакцията ти към чуждо тяло (ембрион).

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 23:14 от Fayona

# 598
Калинка, аз съм ги пускала тези от списъка ти в Александровска - Th17, Treg, NK, ANA screening, заедно с още две, които ги няма при теб - излязоха 275 лева общо. Всички те са свързани с имунната система и реакцията ти към чуждо тяло (ембрион).
На място ли ги пускате или по куриер?

# 599
Sa936, аз ги пуснах на място, нямам опит с пращането на проба по куриер.

Общи условия

Активация на акаунт