Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
На коктейл.
- Скъпа, - казва една от гостенките на своя приятелка - удивлявам се колко равнодушно гледаш, как мъжът ти в твое присъствие тича по жени...
- Виждаш ли, мила, - отговаря другата - и моето куче непрекъснато тича по колите, но това не означава, че ги кара...
Реклама по радиото: – Чувствате се остаряла? Грозна? Дебела и непривлекателна? Няма страшно! Подарете бутилка водка на мъжа си, и веднага ще си върнете предишната младост и привлекателност!
– Подсъдими, не ви ли е неудобно да идвате през годината по два-три пъти в съда? – А на вас, гражданино съдия, обидно ли ви е, като идвате в него всеки божи ден?
Две стари моми пият кафе на терасата и наблюдават как един петел безуспешно гони някаква кокошка. Неочаквано кокошката изскача на улицата и попада под кола. – Нима не е поучително! – въздъхва едната стара мома. – Тя предпочете смъртта...

# 121
  • тук, на мястото си

# 122
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 123
Клиент към продавачка в рибарски магазин:
- Силиконовите ви примамки изглеждат доста добри!
- Простак! Те са ми естествени!

# 124
  • София
Урок по геометрия в циганската махала.
- Асене, излез  на дъската и докажи, че това е триъгълник.
- Това е триъгълник, Заклевам се!

# 125
# 126
- Ако не ми купиш тази рокля, ще изляза гола, да знаеш!
- Така и така ще излизаш, купи три бири.

Принцът гледаше стъклената пантофка 44-ти номер и постепенно го обземаше някакво кофти предчувствие…

Пълно описание на идеалният мъж и неговите задължителни качества ще намерите подробно в книгата "Как останах стара мома".

Днес беше подобрен олимпийския рекорд по хвърляне на диск. Дискът беше на Веселин Маринов ...

- Разбери, много те искам, но това е неправилно и утре ще съжалявам!
- Госпожо! Вече 20 минути шепнете на тортата. Ще купувате ли?

# 127
- Какво правиш брат?
- Гледам Олимпийски игри, вдигане на тежести.
- Мъже или жени?
- Не знам. Още не мога да разбера...

---

Той пристига при нея с букет цветя. Тя саркастично:
- Е аз сега какво - да си разтворя краката ли?
А той:
- Що? Нямаш ли ваза?

---

- Искаш ли да правиме с*кс?
- Само след сватбата!
- ОК, това е номера ми, обади се, след като се омъжиш...

---

Стюардеса, на авиокомпания, нервно прави съобщение:
- Уважаеми пасажери, поради грешка на фирмата за кетъринг на борда имаме качени само 43 порции вечеря, а пътниците са 128. Компанията ви съобщава, че ако някой бъде така добър да се откаже от вечерята си, за да се нахрани някой друг, той ще получи безплатни алкохолни питиета, до края на полета.
Следващото съобщение - 4 часа по-късно:
- Ако някой си промени решението ние все още имаме 37 порции храна!

# 128
При бръснаря един мъж се подстригва и след това посочва едно дете и казва:
- Ти подстрижи детето докато напазарувам и ще се върна да платя.
Бръснарят подстригва детето, след това сяда и чете вестник.
След час, детето все още седи и чака.
Бръснарят:
- Е, малкия, баща ти кога ще се върне да те вземе?
Детето:
- Той не ми е баща, а един господин, който ме заговори на
улицата и ми каза:
- Ела с мен, ще ни подстрижат безплатно...

# 129
  • тук, на мястото си
Доктор изнася лекция пред голяма аудитория в Оксфорд:
- Храната, която ние поставяме в нашите стомаси ни убива постепенно от години. Червеното месо е пълно със стероиди и боя. Безалкохолните напитки разяждат лигавицата на стомаха. Китайската храна е заредена с мононатриевият глутамат - вкусът, който убива. Транс-мазнините и холестеролът са катастрофални и никой от нас не осъзнава дългосрочните вреди, причинени от микроби в нашата питейна вода. Но, има едно нещо, което е най-опасното от всички и повечето от нас вече са го опитали или ще го ядат. Може ли някой тук да ми каже каква е храната, която ни причинява най-много мъка и страдания в продължение на години, след като я изядем?
След няколко секунди с тих приглушен глас 70-годишен мъж от предния ред вдигнал ръка и тихо казал:
- Сватбената торта.

# 130
  • София
Няколко часа до настъпването на Нова година. В дома на лекар се запушва тоалетната. Лекарят звъни на водопроводчик.
– Извинете, запуши ми се тоалетната, можете ли да ми помогнете?
– Ти луд ли си бе, до Нова година остават два часа!
– Ами ние какво? По всяко време, при всякакви метеорологични условия, в делник и празник ходим при вас, когато сте болни…
– Ааа, ти моят личен лекар ли си, бе? Ей сега идвам…
След десет минути водопроводчикът пристига на адреса.
– От какво се оплаквате?
– Ами, тоалетната, такова… запуши се…
Водопроводчикът внимателно оглежда тоалетната, почуква тук-там, накрая вади пакетче бял прах от джоба и го изсипва вътре.
– Това беше! Ако до една седмица няма подобрение, пак ме извикайте…

# 131
"- Искам да си купя антидепресанти.
- Рецепта имате ли?
- С българска лична карта не става ли?..."

# 132
След няколко години брачен живот жена пита мъжа си:
- С колко жени си спал през живота си?
- Ами чакай да преброя... Една, две, три, ти, пет, шест...

- Скъпи, на всички мои приятелки мъжете им ходят на по две работи!
- Хм, да не мислиш че изкарват повече от мен?
- Не, но жените им имат повече свободно време!

# 133
  • IC 1101,Abell 2029
На едно оживено кръстовище се ударили два автомобила.Единият го карал някакъв дядка,а другият бил скъпарски джип с няколко мутри в него.Излезли от колите и едната мутра викнал на пенсионера:
-Ей сия вече те утрепахме от бой!!!
Дядото обаче останал спокоен:
-Недейте тъй бе момчета!Много ще съжалявате.Моят син е дресьор на делфини.Ще му обадя,ще дойде и мъка ще ми е за вас.
А един от мутрите:
-Чухте ли го ве?Тоя съвсем е откачил от страх.Щях да вика сина си който бил дресьор на делфини.Ми обади му се ве!Да го спукаме и него.
Хванал дядото телефона и се обадил на сина си.Не минало много време и дошла една кола,от която излязъл един нацепен батка.
-Ти ли си бил дресьорът на делфини бе?-викнал му единият.
А батката като ги почнал ги помлял от бой.Като свършил се обърнал към баща си:
-Абе тате,колко пъти да ти повтарям че не съм дресьор,а треньор...и не на делфини,ами на тюлени.

# 134
  • София
Една готина мацка се обадила на съседа си:
- А, бе, комшу... Мъжът ми е в командировка и нещо ми е скучно. Искаш ли да ми дойдеш на гости?
Когато оня пристигнал, сладураната го посрещнала по прозрачен пеньоар.  Отдолу била само по гащички. Наляла на госта си кафе. Докато го пиел, тя  го гледала дръзко в очите, играела си с косата и облизвала  предизвикателно устни. В един момент му казала:
- А, бе, комшу. Нещо ми стягат гащичките! Трудно ми е да ги сваля сама! Би ли го направил ти?
И така, оня и свалил гащичките!
Тогава хубавицата въздъхнала:
- А, бе, комшу! Нещо съм се схванала! Би ли ме разтрил мъничко?
Съседът започнал непохватно да я масажира. Тя му се усмихнала сладко и казала:
- А, бе така май - не ти е удобно!
Я да го сваля тоя пусти халат!
И без да се бави се изтъпанчила чистак гола на дивана! Оня разтривал, що разтривал... Накрая, мацката подбелила очи:
- Е, мерси! Мисля, че е най-добре вече да си ходиш!
Съседът се прибрал в своя апартамент. Още щом затворил външната врата, извикал на висок глас:
- Леле! Тая, ако ми беше дала някакъв знак - Направо щях да я побъркам!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт