Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако дадеш на човек самолетен билет, ще лети няколко часа. Ако го бутнеш от самолета, ще лети до края на живота си!

Въображаеми приятели имат не само лудите. Всеки има в обкръжението си хора, за които си въобразява, че са му приятели.

До всяка разгневена жена стои мъж, който няма представа какво е объркал.

Българският отбор по допинг бил заловен с щанги.

Докторът:
- Трябва да спрете да пиете. Кръвните Ви проби се изпаряват, преди да можем да ги изследваме!

- Докторе, изядох пицата с опаковката! Ще умра ли?
- Е, всички ще умрем, но...
- ВСИЧКИ?! Божичко, какво направих?!!

В деня на делото за развод, след като изслушва и двете страни, съдията отсъжда:
- Господине, реших да дам издръжка от 1250 лева на бившата ви съпруга!
- Това е много щедро от ваша страна, г-н съдия! Аз от своя страна също ще гледам да й давам по нещо от време на време...

Американски шпионин решава да се предаде на руските служби. Отива на „Лубянка“ /седалището на Федералната служба за сигурност, бивше КГБ/ в Москва:
- Аз съм шпионин и искам да се предам.
- Шпионин на коя държава?
- Американски.
- Тогава сте за стая номер пет, отидете там.
Човекът отива в стая номер пет:
- Аз съм американски шпионин и искам да се предам.
- Оръжие имате ли?
- Да.
- Тогава сте за стая номер седем.
Представя се в седма стая, където го питат:
- Имате ли средства за специална връзка?
- Да.
- Тогава сте за стая номер двайсет.
В стая номер двайсет:
- Аз съм американски шпионин с оръжие и средства за специална връзка и искам да се предам.
- А имате ли поставена задача?
- Да.
- Ами тогава вървете си я изпълнявайте и не пречете на хората да работят!

# 16
  • София
Един човек имал проблем със секса - свършвал много бързо. Какви ли не доктори обиколил, никой не могъл да му помогне. Накрая последен шанс му бил един психоаналитик:
- Значи, като почнете секса, ще си представиш, че си на една автобусна спирка и чакаш например автобус номер 20 да дойде. Минават много автобуси, но не и 20-ката. Най накрая идва, ти се качваш и пътуваш до последната му спирка. След това слизаш и чакаш същия номер в обратна посока. И отново - автобус след автобус, но не и 20-ти номер. Когато най-накрая дойде, ти се качваш и пътуваш до спирката, от която си тръгнал. Слизаш и отиваш например при бай Иван да пиеш едно кафе. И чак тогава ще свършиш.
Човекът си тръгнал доволен, като обещал да дойде на другия ден, да сподели как е минала вечерта. Влиза в кабинета на другия ден и вика:
- Докторе, нищо не стана с тая твоя терапия. Както ме посъветва, като се награбихме вечерта с жената и аз почнах да си представям как чакам 20-ти номер на спирката. Но не щеш ли, идва веднага моят автобус и от него слиза бай Иван... с кафето.

# 17
  • София
Един дългогодишен бръснар решил, че е крайно време да посвети сина си в занаята. Завел го в салона си и му дал да подстриже първия клиент. Започнал синът да подстригва, а старият бръснар го гледал да не сбърка нещо. Синът обаче неопитен, треперят му ръцете, все пак му е първо подстригване и без да иска порязал ухото на клиента. Бащата се ядосал и тръгнал да удря шамар на сина си. Синът обаче се дръпнал и стария бръснар вместо на него ударил шамар на клиента.
 - Ужасно много се извинявам господине, а ти много внимавай какво правиш - обърнал се той към сина си.
 Синът още по-притеснен след този случай още повече му треперели ръцете и без да иска отново порязал клиента.
 - Идиот! - викнал баща му и тръгнал отново да му удря шамар. Но синът пак се дръпнал по рефлекс и стария бръснар ударил пак шамар на клиента
 - Много много съжалявам! Повече няма да се повтори, обещавам Ви! - казал бащата и погледнал със строг поглед към сина си.
 Той отново започнал да подстригва, но разбираемо още по-притеснен. Ръцете му вече толкова треперели, че без да иска направо отрязал ухото на клиента, а той казал:
 - Шшшт... ритни го под стола това ухо, че баща ти ако го види и двамата ще ни пребие!

# 18
  • тук, на мястото си
Отива един чукча на екскурзия в Африка. След като се завърнал в Чукотка, цялото село се събрали около него и започнали да го разпитват:
- Я кажи сега какво видя на тази екскурзия?
- Ами жираф - отговорило чукчито.
Другите смаяни се огледали и попитали:
- Кво е тва бе?
- Вие виждали ли сте лос?
- Е виждали сме - отговорили другите.
- Е то е същото, обаче е по-високо.
- Друго кво видя - попитал един чукча?
- Ами зебра.
- Е к'во е тва - попитали всички смаяни?
- Е... виждали ли сте лос?
- Да!
- Е то е същото, само че е с различни шарки.
- Е добре де, кажи нещо по-интересно дето си видял - провикнал се един.
- Видях и крокодил.
Тука вече всички започнали да се споглеждат и да се чудят к'во е пък това сега.
- И какво представлява крокодила - попитал един?
- Е, виждали ли сте лос?
- Е, да бе.
- Е, то е същото, само че няма нищо общо.

# 19
# 20
# 21
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 22
Неловък е моментът, в който приятел ти споделя как се казва детето му и не ти става ясно, дали е момче, момиче или последният модел на Тойота.

# 23
В дома ми проникнаха крадци и започнаха да тършуват.
Станах от леглото и започнах да търся с тях.

# 24
  • София
- В брой ли ще платите или с карта?
- А, с голям зор!

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:03 от Amiamo

# 25
Три деца спорят на детската площадка чий баща е най-бърз.
- Баща ми е супер бърз. Той кара автобус. В 12:00 часа е в София, а в 14:00 часа е в Пловдив - казва първото.
- Баща ми е пилот. В 12:00 часа е в София, в 14:00 часа е в Мюнхен - хвали се второто.
Третото:
- Това е едно голямо нищо!
Първите две, подигравателно:
- Защо? Баща ти да не би да е астронавт?!
- Не, държавен служител е. Приключва работа в 17:00 часа, а си е у дома в 16:00 часа!

# 26
  • тук, на мястото си

# 27
  • София
Срещнали се испанецът и бай Ганьо.
Първият споделил:
- Ние, испанците обичаме да се наслаждаваме на живота! Ако някой ни попита кога ще свършим някоя работа, ние отговаряме:"Маняна!"
Трудно е да се обясни с две думи. Смисълът е приблизително следния...
Може би утре, може би друг ден... Все - някога! За къде да бързаме? Нека първо се насладим на топлото слънчице, ароматното вино, красивите жени и страстните танци! А пък работата - може и да почака!
Бай Ганьо кимнал:
- Напълно те разбирам! А пък нас, ако някой ни попита кога ще свършим някоя работа, отговаряме:
" Еб*х ли му мамата?!"
Трудно е да се обясни с две думи. Смисълът е приблизително следния: това е нещо като вашето "Маняна". Ама не като при вас - с толкова много зор и напрежение!

# 28
Ако нашият национален отбор по футбол се определи като женски, имаме сериозен шанс да се класираме на някое европейско за жени…

# 29
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт