Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • IC 1101,Abell 2029
Три монахини починали и се явили пред Свети Петър.
-Кажете,чеда мои,съгрешихте ли нещо през живота си,за да знам къде да ви пратя.
Първата казала.
-Ами вижте Свети Петре,аз големи грехове нямам.Само от време на време...такова...правех на мъжете с ръце.
-Вярно е чадо,това не е голям грях.Ей там има една купичка със светена вода.Умий си ръцете и отивай в рая.А ти?-обърнал се светеца към другата.Тогава трета побързала да се обади.
Ааа...Свети Петре,може ли първо да си изплакна устата,че после оная има да си мие г**а.

# 406
  • София
Мъж сяда до дама в бара:
- Колко си красива, стилна, спокойна, уравновесена....
- Какво пиеш?
- Лексотан от 10 мг.

# 407
# 408
  • тук, на мястото си
Един разсеян тип се прибрал по-рано от бачкане. Жена му с гузна физиономия и наполовина закопчан пеньоар отишла в кухнята да стопли вечерята. Заплесът пък излязъл на балкона да изпуши една цигара. За негово смайване там се мъдрел някакъв чистак гол пич. Домакинът попитал:
- Ама Вие какво правите тука?
Оня започнал:
- Брат, влез ми в положението! Бях на горния етаж при моята любовница. Внезапно се прибра мъжът й, който е истински Отело. Та от техния балкон се спуснах на вашия. Имам една голяма молба към тебе. Можеш ли да ми услужиш с някакви твои дрехи и някой лев за такси?
Шеметът изпълнил молбата на странния си гост и оня си тръгнал по живо, по здраво. Когато външната врата хлопнала, домакинът започнал да се смее истерично. Жена му се показала от кухнята и попитала подозрително:
- Кое е толкова смешно?
Заплесът обяснил:
- Ха-ха-ха! Мислех, че аз съм разсеян, ама имало по-разсеяни и от мен. Един пич преди малко ми разправяше, че бил на горния етаж при любовницата си. Ха-ха-ха! Какъв горен етаж, бе?! Та нали ние сме на последния?!

# 409
След сватбата, нейното "Ах, колко си забавен" се превръща в "Не ме излагай пред хората бе палячо"!

Съвременните мъже може да са всичко, ама поне не разправят една и съща казармена история по хиляда пъти...

Живота е като бонбоните. На един му се падат с коняк, на други смучещи!

Една от разликите между жените и мъжете е, че ако жена ти каже "помириши това", то обикновено мирише хубаво!

Животът е много по-забавен, когато имаш мръсно подсъзнание

- Жените са много коварни! Вчера една моя позната ми казва, че си е изкълчила крака. Почваш да оглеждаш - никакви изкълчвания. Но вече е късно...

Никога не разказвай на новата си приятелка за подлостите, които са ти правили предишните. Не си струва да ѝ даваш идеи.

- Благодаря.
- Няма за какво.
- Ясно, че няма за какво, но аз съм културен!

До мацките с малките цици! Не се ядосвайте, за такива малки работи не си струва!

Момичета!! Обичайте всички наред!!! Бог ще види, че се стараете и ще ви изпрати добър мъж!

Пълният портрет на идеалния мъж е описан в книгата "Как останах стара мома?"

- Имам чувства към теб.
- Така ли, какви?
- Чувствам, че ми лазиш по нервите!!!

Човекът, изобретил дивана, цял живот е лежал на старите си лаври...

Основната разлика между жените и мъжете е, че жените най-често ги боли глава нощем, а мъжете - сутрин.

Истинските мъже се познавали по полилея... Ако помниш какъв му е бил полилея, значи не става.

- Какво е това дето държиш?
- Електронна книга.
- Да не отказваш четенето?

И един от моите любими Wink

Скрит текст:
Седя си тихо тук, никого не закачам. А така ми се иска!

# 410
Викам на един:
-Абе, селяк, бяло сако и бели панталони с черен колан можеш да носиш, само ако знаеш карате!
Тоя знаеше...

# 411
  • IC 1101,Abell 2029
Един разсеян тип се прибрал по-рано от бачкане. Жена му с гузна физиономия и наполовина закопчан пеньоар отишла в кухнята да стопли вечерята. Заплесът пък излязъл на балкона да изпуши една цигара. За негово смайване там се мъдрел някакъв чистак гол пич. Домакинът попитал:
- Ама Вие какво правите тука?
Оня започнал:
- Брат, влез ми в положението! Бях на горния етаж при моята любовница. Внезапно се прибра мъжът й, който е истински Отело. Та от техния балкон се спуснах на вашия. Имам една голяма молба към тебе. Можеш ли да ми услужиш с някакви твои дрехи и някой лев за такси?
Шеметът изпълнил молбата на странния си гост и оня си тръгнал по живо, по здраво. Когато външната врата хлопнала, домакинът започнал да се смее истерично. Жена му се показала от кухнята и попитала подозрително:
- Кое е толкова смешно?
Заплесът обяснил:
- Ха-ха-ха! Мислех, че аз съм разсеян, ама имало по-разсеяни и от мен. Един пич преди малко ми разправяше, че бил на горния етаж при любовницата си. Ха-ха-ха! Какъв горен етаж, бе?! Та нали ние сме на последния?!
Този виц го пуснах преди време в съвсем различен и мисля в много по-добър вариант.Това е виц за полицаи...
Живяли си полицай с жена си в апартамента си на някакъв блок.Един ден ченгето се връща по-рано от работа.Обаче жена му била с любовник и той къде да се скрие къде и отишъл на балкона на кухнята.Тъй ама навън било много студено,а той бил гол.Влиза полицаят,отива в кухнята,прави си салатка,сипва си ракийка и сяда.По едно време вижда на балкона,някакъв мъж подскача.Отваря вратата и пита.
-Ти пък кво правиш тук бе?
-Абе човек,тя не е за разправяне.Имам любовница на горният етаж,ама се връща мъжът й и аз се спуснах от техният балкон на вашият.
-Аха-рекъл полицаят...Айде,влизай вътре че ще умреш от студ.
Поканил полицаят човека на масата.Хапнали,пийнали,дал му да облече нещо и го изпратил по живо,по здраво.
Вечерта влиза в спалнята,където в леглото го чака жена му.Изведнъж се плеснал по челото и извикал.
-Пенкеее,ти или си курва или над нас са вдигнали още един етаж.

# 412
  • Варна
- Как се казва, когато те бият, за да си върнеш заема?
 - Наложен платеж.

# 413
  • IC 1101,Abell 2029
А как се казва на деца заченати на плажа?
...Морски дарове.

# 414
– Знаеш ли кое им е хубавото на плоските вицове?
– Знам! По-лесно се побират в главата!
В редакцията влиза млад поет.
– Какво ни носите? – пита редакторът.
– Написал съм текст за песен.
– Интересно! И какво е заглавието?
– „Ух, твойта мама!“
– Чудесно – казва редакторът. – Само това „ух“ ще го махнем – на чалга избива…
При психоаналитика.
– Докторе, мъчи ме постоянен кошмар. Стоя пред затворена врата, на която има нещо написано, бутам, блъскам, но не мога да я отворя…
– А помните ли какво пишеше на вратата?
– Да. „Дръпни“…
Чуждестранна делегация разглежда завод.
В един от цеховете майсторът и един работник спорят разгорещено.
Чужденците молят преводачката да им обясни за какво е производственото съвещание.
Преводачката:
– Майсторът настоява работникът да обработи този детайл, позовавайки се на това, че ще има интимни отношения с майката на работника. Работникът от своя страна отказва, изтъквайки, че вече е имал интимни отношения с майката на майстора, а освен това – с началника на цеха, с директора на завода и дори със самия детайл…
Резултати от представително социологическо проучване сред населението по повод отношението на населението към правителството му:
– Да си… – 30 %.
– Да ги… – 30 %
– Да се… – 30 %
Други мнения – 10 %

# 415
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 416
# 417
  • София
Възрастна съпрузи се разхождат в парка. Жената казва:
- Пешо, помниш ли как ме чакаше ей на онази пейка преди 38 години?
- Помня, там пак седи някакъв идиот...

# 418
Мъжът винаги се стреми към сърцето на жената.
Е виновен ли е, че точно пред него има сиси...

# 419
  • тук, на мястото си
Гледам 15 мeтра опашка пред един магазин.
Викам си... ударих некоя промоция...
След два часа като наближи моя ред гледам..... те тетрадки купували...

Общи условия

Активация на акаунт