Любители на котки - Тема 197

• 31 943
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • Terra incognita
Дай съвет какво да взема против обилна загуба на козина?
На Беафар никакви добавки и витамини не бих купила. Чиста загуба на пари.

# 691
Аз купувам добавките за котарака и съм доволна.
Главно давам за зъбите и против образуване на косми, яде отделно и трева, но не е повръщал от месеци топки косми, може и от тревата да е, знам ли..

# 692
Amy_nka, хвърли ме в размисли пак, я кажи защо не биафар? Имам точно тези витамини на сърчицата и Линош си ги хапва и хруска като бонбони и едни кръглички дето пише топ 10, или нещо такова и тях хапва с кеф. Малцовата паста също е на биафар и сега... Кво да ги правя, какво им е? Рядко давам, ама са единствените дето си дъвчи с кеф.
Много красива Мая, по муцка ми прилича на Линошка като малка, дребна муцка и големи ушаци! 😁 Много радост да ви носи!
И сега, ако не сте виждали такъв албум за коте... Сега ще видите, остана да оформим корицата, от вътре е готов. 😂Тадададаааам :

Тая моя кака, ми взе акъла, над 200 снимки как се редят, че и надписи, пък да е и интересно, а и изрязваме лепим, режем, да уникално готино става ама все едно имам време за губене... 😂😂😂 Аз съм си за бой де, че им угаждам и така си ги свикнах и кака и Линошка! Ама да са ми живи и здрави, две деца си имам, две любовчета! 😁❤️

# 693
Жега и мързел

# 694
Нашият Феникс от село

lusia, идеята за албума е страхотна. Покажи още снимки. А Линошмобила е уникален, особено със собственичката вътре.

# 695
Представих си веднага Ушатмобила и умирам от смях. Joy
Вместо фарове едни големи уши.

# 696
  • Варна
Ние с Тео се прибрахме, това лято доста пътувахме двамата и сега ще си почиваме на спокойствие.Simple Smile

Малкия Гришо, седмица откакто си е у дома, качи 200 грама! доколкото успях да го изтегля, че мирно просто не стои. Simple Smile Изпи си чинно лекарствата и макар видимо да не беше болен, надявам се вече наистина да е добре.
Какъв апетит има това коте....да ти е кеф да го храниш. В момента в който помирише само храната започва да мърка и омита всичко.Simple Smile
https://youtu.be/2PnPCDsZvB8

# 697
А Сина се премести на компа на мм, докато той нещо работи на него

# 698
Сега тоалетни ли ще си мерим? Навита съм но да е без спорове!

Миналата седмица бях в паника но не писах. С две кастрирани съм в апартамент, мъжко и женско, много различни като характер.
Преди тях имах едно и нищо не разбирах от тоалетни. Бегинс ползваше пясък от строителен магазин. Излиза много евтино. От рана на окото, пясъка, незаентересуван лекар започна края. Един от докторите директно ни обясни че пясък за строителство е пълен с какви ли не гадини. Минах на собствената марка на Кауфланд бентонит. Дядото си отиде.
С Феликс и Кокорчо продължих със същото. Опитвах се със силикон да я сменям, с лавандулови пелети.  Те кауфландската марка търсят. Вдига прах но малко. Като камъчета е. Малкия на чист кенеф е първи и рови до захлас. Претенцията никой не разбира кога го ползва но вече няма големи подаръци под душа или пикано на сифона. Две тоалетни под ъгъл имат в банята. Сложно е да се разместват при къпане.

Открити са и са купувани от Стефанов.

# 699
Кайсия, ако не се лъжа и ти си в Белгия като мен. Това поръчвам от zooplus.be

Може да се изхвърля в тоалетната и е доста икономично, прави топки. Ако пък държиш на бентонит или не ти се поръчва, в tom&co има хубав в цикламени картонени кутии на vitakraft и е на добра цена също

# 700
  • тук и там
Нашата Мая не иска да яде гранули,само течна храна и харесва,от там и какитата са по течни.Да продължавам ли да пробвам с гранули?Щото има сложени,пробвала съм два различни вида,но си мяука и си търси паучовете.Предишната стопанка каза,че ги хранела с паучове и гранули-смесено хранене,но тя им слага общо на всички котета,та ме съмнява че и там не ги е яла гранулите,защото е много слаба.Та да продължавам ли с опитите за намиране на гранули,които да и харесват,или да си минава на изцяло течна храна?Но пък е добре,ако ни няма за няколко дни,да оставяме гранули,течната се спича една такава и втвърдява като стои..Благодаря за идеите относно котешката тоалетна .Норагами,да-там съм.Ще поръчам.Първо ще взема нещо от Амазон,като пристигнем  с Мая да е готово, и да ни чака ,но след това ще пробвам от препоръчаните.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:59 от Кайсия

# 701
Кайсия, наша котанка така и не прояде гранули. Имах много видове и марки и що улични котенца охранихме. Не ни се получи и това си е, играеше си с тях, завираше ги навсякъде из кухнята, но когато взех да намирам из другите стаи под мебели, които трудно местя, се отказах. Така де да взема да навъдя буби или крокодили не искам, а и кръста ми отиде да вдигам и местя дивани и други тежки неща. И все пак сме си я взели да я гледаме и да ѝ се радваме, не да я мъча, като неще... Здраве да е. Можеш да опитваш периодично, тя ще си покаже, аз ги държах до преди да им изтече срока, но така и не ги прояде.
Flash, много сладък Гришкооо - бонбон!
cardhu, много ми е на сърце Сина, а в Кардю съм влюбена 🫣 толкова красота около теб! ❤️
Mila, специално за теб исках да снимам малко повечко, ама една лапичка ги затисна и не даде. 😂 И хвърля сянка, не се вижда добре, но всяка страничка е различна, някъде има текст, другаде повече снимки, а на места апликации с цветни картончета като на тези страници. 😁

А иначе от доста време се каних да вадя, щото всичко ми е на телефона, а компютъра ми умря и всичко се затри, аспомени много. Хубаво е да имам снимки. Имам и дискове, обаче вече нямам слот за диск в лаптопа и....

# 702
  • София
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм писала в темата.
Моите котки са си добре. Малкият Смоуки вече стана на годинка, но още ми е бебе и е с малка главичка. Още не съм го кастрирала, но и все още не проявява никакви признаци на готовност и не тормози Шепа. Почне ли да я задява ще го заведа набързо. Не съм съвсем сигурна за възрастта му така или иначе.
На село са си Страх и Наско, както и братчето на Смоуки - Лапичка, както и леля му, баба му и майка му. Плюс на Наско майката и още няколко приходящи да хапнат мяу. Добре, че вече поне женските кастрирах на село и имам някакви надежди да спрат да идват с децата си при мен.
За съжаление една блокова котка беше родила в помещение под стълбите на съседен вход. Малките вече щъкат навсякъде между колите и днес се принудих да хвана две, останалите едно - две не успях. Приемам всякакви съвети как евентуално бих успяла да ги пласирам някъде, а ако някой си търси компания за неговата котка и му допадне някой от двете мяу да пише Simple Smile

Бебета за подаряване
Скрит текст:

И моите мяу:
Скрит текст:
Смоуки

Смоуки и Шепа

Наско

Лелята, братчето и бабата на Смоуки

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 01:18 от Aila

# 703
  • София
Много са сладкии малките мяу.
Пробвай във фейса.

# 704
Леле, много са сладки бебетата Heart Eyes Направо ми се прищя трета котка. Само дето в нас вече няма  място за нас и двете ни котки, а и дъщеря ми иска куче. Но някога, в бъдещето, ще си взема взема още една котка и ..... куче Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт