Любители на котки - Тема 197

• 31 493
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
  • Между гори и планини
Извинявайте момичета, че ви натоварих. Нямаше друг който да ме разбере повече от вас и да си излея мъката.
Според мен мъжът ми отдавна ме подготвя, защото подмята да си вземем още едно коте. То няма да я замени, но някак си ще запълни празнотата в сърцето.

# 751
Доня, много от нас са минали през това... и те разбирам напълно, и ти си човек, естествено е да споделиш тревогите си. Да темата е тежка, но е част от живота... Тъжно, но е така - има щастливо начало и тъжен край. Кураж на теб и семейството ти, едно ново  котенце е ново начало - така мисля аз! Макар след моя първи любимец не взех, не можах, но наследих друг и да... притъпява болката, малко поне. ❤️🙏❤️
Според мен човек не трябва да се извинява за това, че обича и го боли!
Днес като дойдох на работа Матилдичка не ме посрещна, дойде по-късно, но нямаше глас, хапна на две на три и се скри някъде и сега я мисля и се тревожа. Отивам до вън от време на време - дали ще се появи? Колегите ме нарочиха за луда, ама те не знаят, че това ми е по рождение.

# 752
  • София
Почти на 19. За мен беше малко, исках го още и още.
Дъщеря ми порасна с него. Когато се роди синът ми той беше на 5.
защото подмята да си вземем още едно коте
Ние взехме преди да почине Хари.
Ако трябваше да взема коте след смъртта на Хари никога нямаше да го направя. Няколко дена игнорирах малкото и го бях обявила за персона нон грата. А той много тежко преживя смъртта на старчето.

# 753
  • Между гори и планини
И на мен ми е малко 14 години с нас, синът ми беше на 4 когато я взех от улицата. Колко я е гонил, защото се смееше как корема ѝ се клати и бяга с късо крачета. Кети се разболя от мъка когато заминах за чужбина, Кети ме хапеше леко, винаги когато се карах на детето. Кети винаги мъркаща, ненатрапваща се, деликатна, вярна... Мъжът ми я взе, аз рева на двора, но след около час няма да я боли. Но където и да погледна - под любимият ѝ храст, на дивана, все нея ще виждам.
Когато Биби почина, ревах 2 месеца постоянно и мъжът ми донесе Точка. Съвсем различен характер, не е същото, но някак си запълни сърцето ми. След Кети ще е много трудно, сякаш цял живот е била с нас, сменила няколко къщи, всички семейни празници е била с нас...Пратих я с любимото ѝ одеалце, дано то ѝ даде комфорт.

# 754
Сърцето ми се къса като чета...

# 755
  • София
Ох, Доня... Cry

# 756
  • До морето...
Кураж и сили ,макар че е лесно да се каже ...😭😭

# 757
Доня Дафина Черешова, не се познаваме, отскоро съм тук, но ти съчувствам.Sleepy

Ние не събрахме сили за приспиване на Мишо. Ше го оперираме след седмица. Вчера бяхме на второ мнение. И този лекар каза, че е с много добри кръвни показатели за възрастта си, рентгена и той е добър и че изглежда добре, въпреки рака, който го изяжда. Много ни е страх, дано не са нахалост мъките, които ще трябва да преживее при възстановяването. Отслабна, но снощи ме събуди в 3 часа, за да яде.
Пускам една стара снимка. Не съм много по снимките.

Изи вече е по-спокойна. Дори се гушка в мен, но него го съска и той жално примяуква.

# 758
  • Между гори и планини
Щом има апетит, това е добре знак. Пожелавам му скорошно оздравяване и пълно възстановяване!
Кети спря да се храни от 3 дни, вчера близна два пъти вода. Толкова, то си личи и в погледа и във всичко, че си отива.
Една дама ми писа с диагноза, как можем да я лекуваме, даваме лекарства по два пъти на ден. Това не помага, това засилва агонията и на котето и моята. Биби ни издра и изпадна в агония точно давайки ѝ лекарства. Знам, че сигурно е искала да ми помогне, но 16 котешки години са 76 човешки. Кети просто си отива от старост и решихме да ѝ помогнем да не се мъчи.

# 759
  • София
Доня, кураж.
Не искам да се връщам назад. Но всяко любимо място ще те натъжи, но и ще те зарадва. Всеки спомен от гугъл ще те натъжи и зарадва.

Хари беше голямата ми любов Heart

# 760
  • Между гори и планини
Свърши се, Кети почива в мир!
Лекарят я е прегледал преди това - заболяване на белият дроб, черният дроб не е функционирал и за това толкова е била слаба. Много вероятно да е имала рак. Отишла ди е много бързо и без болка, най-доброто което можехме да направим.

# 761
Съжалявам.
Направо ми се реве, върнах се назад..
Вече не я боли...Sob

# 762
Мир на котешката душичка😢😢😢
Сега осъзнавам колко съм се привързала към нашия Хари.Аз,която не съм докосвала котки и кучета в.детството си,беше ме страх от тях.

# 763
  • Terra incognita
Много съжалявам, Доня!
За съжаление това е част от живота. Котките имат по- кратък жизнен път и е много трудно да се разделиш с едно същество, което ти е било като дете. Важното е, че контето вече не страда и не изпитва болка, живяло е щастливо и достойно в любящ дом. ❤

# 764
  • София
Доня, съжалявам Cry

Според мен, както описваше ситуацията, взехте правилно решение.

Общи условия

Активация на акаунт