Любители на котки - Тема 197

• 32 043
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
Направо й позавидях на Линошката Heart Eyes

# 241
# 242
  • София
Прибрахме се.
Дойдоха когато ги повиках... бързо им писнах Joy

# 243
  • Бургас
Да се отчета, че малката гад е добре.
Цяла вечер е подскачал отгоре ми, бил ми е шамарчета и ме е хапал и е събарял и търкалял всичко, което може да бъде събаряно и търкаляно...

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:10 от mariqivanova799

# 244
Здравейте, отново търся съвет срещу натрапници, които нощем влизат през вратичката на маца, тя ги гони, късат ми пердето, скачайки по вратата от страх-това е трето, скачат докато се промушат в отворената вертикално част. Явно им харесва...

# 245
Здравейте, отново търся съвет срещу натрапници, които нощем влизат през вратичката на маца, тя ги гони, късат ми пердето, скачайки по вратата от страх-това е трето, скачат докато се промушат в отворената вертикално част. Явно им харесва...

Не съм специалист, но преди време се оглеждах за вратички с чип.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/tehnika/vratichki_s_mikrochip

# 246
Супер, но маца я е стах и държа вратичката постоянно отворена. Така и не свикна, макар, че понякога преминава и когато е затворена. И преди е имало съседски котки, които маца гонеше но чак да напират да влизат вътре...

# 247
  • на брега на морето
Котето се е изходило рядко еднократно днес.
Скрит текст:
Обърнахте ли внимание на цвета?

Vanne, Мария, CakeCoffee

# 248
  • София
Bamzita_new, имаме потребителка в темата, която сложи вратичка с чип и обучаваше котките си.
И аз мисля, че това ще ти е спасението.

# 249
Здравейте, кажете ми коя е най-добрата система глюкоза, която да слагам подкожно във вратлето на котката.

# 250
# 251
Ох, гледам , че и вашите котета се пъхат по саковете. Моето Мими и то не дава да съберем багажа за морето... поне има кой да я храни през 2-3 дена ;*

Одеве пак ме хвана докато и правя фотосесия Heart Exl

# 252
Налага се всички домашни да отсъстваме три дни от вкъщи. Едва ли ще намерим ключ на кого да дадем.

Какви бяха правилата? Много храна и вода, много тоалетни, затворени балкони, отворени врати? Страх ме е! Какво пропускам?

Иначе ето ги хубавците:

Различни като пол, възраст, характер. И не могат да си разделят хора и територия две години и половина. Той е около тригодишен (черния), тя е на 4 - 5.

Отивам на морето по принуда, налага се. И си купувам нова котка - красива, умна, послушна. Майка ми като тръгне до магазина пак същото й казвам да ми купи.
Или излизам и тръгвам да проверя къде са. Единия да намеря и му казвам че отивам за нова котка. В отговор - мигане. Това е котешки смях колко си тъпа.
Не си ги давам за нищо, обичам ги колкото и да са различни. Но ме е страх за тия три дни. Досега не се е случвало.

# 253
  • София
Какви бяха правилата? Много храна и вода, много тоалетни, затворени балкони, отворени врати? Страх ме е! Какво пропускам?
Нека водата е в голям съд, може и леген. Така се запазва по-дълго свежа. А вратите ги подпри, за да не ги затворят.

Не се страхувай! Всичко ще е наред!

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:19 от Таня67

# 254
Една зеленоока Пуфи. След три пъти антибиотик и противовъзпалително овладяхме възпалението в устата и поне един месец ще е добре,  до следващия път ....

Общи условия

Активация на акаунт