НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 52 381
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Класирането за общежитие  на УНСС е излезнало. Пише само дали си класиран или не в профила на студента

# 301
  • София
Марти, къде се виждат дисциплините и преподавателите?  Моят син явно в някакво друго СУСИ се е регнал - твърди, че няма ни програма, ни нищо. Само някакъв безименен учебен план и толкоз Simple Smile И аз ще искам парола явно Angry

# 302
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми ми го показа, когато подаваше за общежитие. Нищо нямаше. Май е рано.

# 303
Чрез калкулатора може да се изберат съответните месеци, за които искате да се плати, може да е за повече от един.

# 304
  • София
Поисках и аз днес данните за влизане в суси, след като се оказа, че бъдещият студент вече има регистрация.
Нищо полезно не видях засега.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 20:49 от Lana

# 305
  • София
pisho, няма все още програма, но има предмети, които ще изучават зимния и летния семестър и срещу всеки предмет стои името на преподавателя.

# 306
Виждам много желаещи да се гмурнат в правната материя 🤣

# 307
  • Sofia
Виждам много желаещи да се гмурнат в правната материя 🤣

И една, гмурнала се/гъбясваща в Черно море - играя го шамандура за племенничките. Ама много ме притеснявате ‘начи. Сега ще му пратя снимка на оная дипляна, че няма да в потърси, ако му кажа къде съм я прибрала.

# 308
  • София
Много ме кефи колко са лежерни и как не бързат за никъде... моята е във Виена, грам не се е замислила какво й трябва за Белгия. Свършила е само това, за което аз натиснах. А аз съм напълно готова за заминаване. Проверих кое от къде да купим, имам записани адресите на магазините,купих си още едни дънки, защото съм напухкавяла и се събирам само в едни... и сега чакам да тръгваме.

# 309
  • София
Моята мома също го дава още много лежерно, а пътуваме края на другата седмица. Багажът е събран, а на мен вече съвсем ми се е свило сърцето и  съм си взела билет с багаж и на обратно за София. Ще си накупя много гофрети и ще се утешавам с тях между хлипанията в самолета 🤧

# 310
Здравейте,
Намерих информация за опознавателната седмица на СУ, ФМИ. Споделям линк. Има приложена и анкета за участие.
https://www.facebook.com/FreshersFMI
Информацията я взех от страницата на студентски съвет към ФМИ.
https://fss.fmi.uni-sofia.bg/sabitia/

# 311
  • София
brayan_, ти май първа заминаваш и аз чакам трепетно да се включиш да разкажеш.

# 312
  • София
brayan_, ти май първа заминаваш и аз чакам трепетно да се включиш да разкажеш.

И аз така.
Само пълномощното остана да направим. За дрехи, успях да се доредя до едно яке за дъжд/предполага се, че ще вали/.
Ако има някой по-вещ и с повече инфо за esim картите може ли да драсне два реда.

# 313
А някои още не са се записали ….🤷♀ Иначе багаж и аз съм приготвила, та после да се чудя с какво ще го пращам. Той каза, че ще тръгне с много малко … там щял да си купува нови (предполагам си мисли, че само дрехи ще му трябват …).  Срокът за потвърждаване на записването от университета е до края на август. За подслон още нямам и идея как ще развият нещата…

# 314
  • София
Игривата слива, наборката ползва e-sim в Англия тази година. Купих от сайта на wizzair за проба най-евтиния тогава. Като стъпихме на англ.земя си изключи БГ мобилните данни и се закачи на e-sima. Може да се ползва от определени апарати обаче (моя глупав самсунг не поддържа e-sim).
Ето препоръчан сайт: https://www.airalo.com/belgium-esim

Общи условия

Активация на акаунт