НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 729
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • София
GGT, също си го помислих, но на друго дете в НБУ излизат задължения.

# 406
Тогава ходете и питайте в НАП, според мен е най-сигурно.

# 407
  • Sofia
Сънчо, а декларация 7 попълни ли? След нея почват да излизат.

# 408
  • Sofia
Като ви чета как децата се канят да отлетят....и на мен ми става мъчно. Pensive

Някак се чувствам добре ,че моето диване си остава в къщи и няма да изпитам тези тревоги, въпреки ,че от малък го тикам и бутам да учи в чужбина/ има потенциал/,но .....както знаете магарето се заинати Психология в СУ.
Нищо де ......има време....може да се променят нещата и аз като вас да правя списъци за покъщнина...и " Мечо"
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не си сама, сестро Revolving Hearts Баш така се чувствам - много ми е мъчно (съпричастно), че заминават, добре ми е, че си е тук, но леко и много благородно завиждам. Всеки пък, когато го карам към летището за някакво заминаване, сърцето ми ликува за него. Аз се чувствам така на летища, много пътувах и когато се застоя, доста ми липсва.
Бих преживяла заминаването, особено ако и сам го е пожелал. Като Сънчо не съм сигурна това право дали ще му пасне, дали не беше просто защото няма какво друго... Обаче се опитвам вече да не мисля, а само се моля да има късмет и да продължава да си намира мястото, както досега (въпреки всички мои напъни и притеснения).

# 409
АниК, ей това последно изречение трябва да те топли!  То е ясно, че изборът му, направен в последния момент почти, е бил защото не е имал друг, а дали ще му пасне - бъдещето ще покаже. Но пък дали един осъзнат избор от по-рано би бил успешен, също не може да се предвиди. Така че не го мисли!

# 410
  • София
Моето до 10 клас искаше да учи във Виена (много му харесва града) и все си го представях да учи и да се реализира навън. Но в 10 клас си хвана гадже и тогава каза: оставам тук. На по - късен етап от годината заяви, че ще учи право и така и до днес. Дали това е неговото, времето ще покаже.

# 411
  • София
Естествено, че с избора им в момента не е свършил света!
Това казах и на моето- пробвей тая пуста Психология,пък ако не ти хареса,ако не го чувстваш на сърце,ако не е твоето - спираш и почваш друго- живота е пред ТЯХ!
Не като мен,само и само да не разочаровам баща си ,който мислеше че УНСС и последствие счетоводството е моя осъзнат избор,  не харесвам професията си, но ...нямах куража да се откажа.... Rolling Eyes

# 412
Точно така! И аз това повтарям - ако не е твоето, откажи се, никой няма да те убие, няма да свърши светът. И наистина, преди да пробваш нещо, как ще разбереш дали ти харесва или не?

# 413
  • ПАЗАРДЖИК
Вълнувам се и аз много за новия живот на децата ни. Преди повече от година дъщерята заяви, че това, което иска да учи не е добре преподавано в България и се насочва към Холандия! Изпитах пълен ужас- синът вече 4 години в Англия, сега още едно дете да изпратя в чужбина! Открихме академията, в която ще учи тук в София случайно. Премина през няколко онлайн курса през годината и й хареса. Все още не съм сигурна, дали образованието там си струва. Нямам достатъчно информация и отзиви, но тя това избра и аз ще я подкрепя! Дано не съжаляват децата ни за своите избори и да следват мечтите си!

# 414
Абе сложно е: ако си избрал чужбина, защо не си останеш тук…? Ако пък избереш да останеш, защо не си опитал навън…Аз като истински представител на близнаци щях да се лутам много. Ама не съм имала тази възможност…. Преди секунди разбрах, след телефонен разговор с общежитията да не се надява на държавно: било за социално слаби, а как разбраха, че той не е като няма такъв критерий във формуляра…🤷♀ И започва търсенето с малко закъснение. Имам нужда от положителни мисли 🙏  Благодаря ви.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 07:51 от saffron

# 415
  • София
Да, да, подадена е декларацията, тя си получи на мейла съобщение, че е приета.
Вярвам и аз, че рано или късно всяко дете ще си намери пътя и мястото, където да е доволно.

# 416
  • София
Добре че учебната година не е започнала и залата не е била пълна със студенти. Като знам колко от нашите деца ще учат там и не само нашите разбира се.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pokrivut-na-aulata- … -i-zatisna-chovek

# 417
  • Разпиляна във въображението
Във Фейсбук коментират за панелите горе. Може да са натежали и добре, че не е и зима заради снега. А още по-добре, че се е случило сега без студенти. Дано работникът се оправи.

# 418
Като видях кадри, лошо ми стана. Идея си нямам как може да се случи това. Само след месец започва учебната година, предполагам има тържествени откривания точно в тази зала...
Дано се оправи човекът.

# 419
  • София
Фотоволтаичните панели не са тежки по принцип - максимум около 20-30 кг/м2 общо с носещите профили и затежняващите елементи. За сравнение натоварването от сняг е доста над 100 кг/м2.

По-вероятно е с този ремонт да са компрометирали някакви носещи за покривната плоча конструктивни елементи.

Общи условия

Активация на акаунт