НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 52 404
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
На мен ми се иска да не се разкарва, а да се направят нещата електронно.

# 226
  • София
Момичета, а в тази декалрация 7 трябваше ли да посочвам период, че аз я пуснах с начална дата 01.07., но без крайна (даже не се сащам дали имаше такава опция)? Rolling Eyes Автоматично ли ще стане това поемане на осигуровките от СУ? Нали попълниха нещо и в тази връзка, когато се записваха.
Когато СУ подаде информация с д6,  че от 01.10. ще осигурява лице с това ЕГН, действието на д7 автоматично се прекратява. Посочва се само началото на периода в д7.

# 227
Момичета, а в тази декалрация 7 трябваше ли да посочвам период, че аз я пуснах с начална дата 01.07., но без крайна (даже не се сащам дали имаше такава опция)? Rolling Eyes Автоматично ли ще стане това поемане на осигуровките от СУ? Нали попълниха нещо и в тази връзка, когато се записваха.
Да, само начална дата имаше. Но на място ми провериха дали няма пропуснати месеци назад. Нямаше

# 228
  • Sofia
Ах, благодаря ви! Закъде съм без вас Revolving Hearts Разглезващо е това - възниква ти чудене, ще питам мамите или пък коментирате нещо, в момента не ми е на дневен ред, ако не намеря информацията, когато ми потрябва, пак ще питам. Нали сме си дружки, не се уморявате да повтаряте и потретвате Kissing Smiling Eyes

# 229
Момичета, аз нахлувам с въпрос извън университетите. Посъветвайте ме как да изпратя на детето пари в Лондон без да е необходима сметка. Никога не съм пращала досега. Благодаря Ви!

# 230
  • София
GGT, не съм изпращала и не зная. Пробвай с Western Union, имат офис в Пощенска банка.

# 231
  • София
Преди време се обсъждаха възможностите и условията за прехвърляне в друга специалност или в друга форма на обучение. Ето условията по факултети в СУ за тази кампания https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/content/download/313888/2 … D0%B5+2024-25.pdf

А тук са обявили сроковете и правилата https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/studenti/uchebni_procedur … bnata_2024_2025_g

GGT, синът ми е с Револют, но освен в електронния портфейл в телефона си, има и пластика. Не помня колко бързо ставаше регистрацията, но е изцяло онлайн и иска само валиден документ за самоличност със снимка. Като трябва и ти, и детето да си направите акаунти. Провери, ако искаш.

# 232
  • Sofia
За пластиката на Револют са необходими няколко дни да се получи на адреса. Дъщеря ми е с такава - направихме я преди да навърши 14г. Въпросът е дали в UK може да се ползва Револют карта Thinking Ако да, супер бързо и удобно е.

# 233
Може, разбира се. И не е нужно да е пластика. И през телефона може да е дигитална.
И не е нужно и двамата да имате акаунти, може само на него.
И защо трябва да е чужда карта - ако има сметка и карта в бг банка, си я ползва съвсем нормално и в УК за разплащания. Кеш почти няма за какво да му е, всичко може с карта.
А и с дебитна карта винаги може да си дръпне и лири, ако чак толкова му трябват хартиени пари.

# 234
  • Sofia
Пластиката само за теглене Hands V

# 235
То филмът е следният - детето си има сметка в бг банка, но й блокирана картата. От кол центъра не могат да я разблокират,  а тя е в чужбина без карта. Искам да пратя пари, но да се теглят с лична карта в брой.
Иначе за карта си мислех да си направи регистрация с моя карта в google pay и да плаща така. Предполагам, че ще стане.

# 236
  • София
То филмът е следният - детето си има сметка в бг банка, но й блокирана картата. От кол центъра не могат да я разблокират,  а тя е в чужбина без карта. Искам да пратя пари, но да се теглят с лична карта в брой.
Иначе за карта си мислех да си направи регистрация с моя карта в google pay и да плаща така. Предполагам, че ще стане.

Виж тук. https://wise.com/gb/swift-codes/countries/united-kingdom/london-stock-exchange

# 237
  • нейде там, където ....
Аз какво ще правя другата година сама, като няма да има тук кой да ме консултира за записвания, карти за ГТ и евентуално здравни осигуровки за чужбина? Ще трябва да ходя "нова" в темата на набор 2006 и там да ме посрещат с недоверие.
Стоиш си тук и питаш тук никой няма да откаже да те консултира. Значи преди 13 г се опитах в 2006 да се впишат, Ами не се получи, а моето нали е 2006 ама нещата така се подредиха че два пъти с 2005 тръгва на градина и накрая си тръгна с тях и на училище.

Има и хубави хора там, пишех там до към втори клас, когато постепенно "мигрирах" към 2005. Все ще намерим нужната информация.

# 238
https://www.moneygram.com/ или western union
Ако искаш да тегли в брой.

От английска банка няма как да изтегли пари в брой, ако няма сметка.

# 239
Благодаря, момичета! Ще ходя днес да видя как ще станат нещата и ще пиша тук, за да се знае и от други ако на някой се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт