НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 52 390
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Имам въпроси относно общежитията на СУ. Не помня вече дали се е обсъждало. С по колко легла са стаите.
Останала съм с впечатление, че са с 3 или 4.

# 241
Имам въпроси относно общежитията на СУ. Не помня вече дали се е обсъждало. С по колко легла са стаите.
Останала съм с впечатление, че са с 3 или 4.
В сайта е описано с 2 или 3 легла. От днес мисля е отворена платформата за подаване, чрез системата. Ние още не сме стигнали до там. Аз не мога да разбера настаняването на студентите с уводен курс, хем четох заповедта.

# 242
Повечето стаи са с по 2 легла. Някъде само са по трима в стая.
Тройните стаи са почти на квадратурата на двойните, тясно е и не са удобни.
При нас първата година се падна такава стая и беше точно ковид.
Трима човека слушат онлайн различни лекции, голяма дандания в стаята.

# 243
  • София
То филмът е следният - детето си има сметка в бг банка, но й блокирана картата. От кол центъра не могат да я разблокират,  а тя е в чужбина без карта. Искам да пратя пари, но да се теглят с лична карта в брой.
Иначе за карта си мислех да си направи регистрация с моя карта в google pay и да плаща така. Предполагам, че ще стане.
И с ИзиПей май може.https://www.easypay.bg/site/?p=money-transfer-to-bulgaria

# 244
  • ПАЗАРДЖИК
Поздрави на всички в темата и много щастие и успехи на децата! В годините след 2005 бях доста активна тук, но с времето поизоставих форума. Радвам се, че ви открих отново. Дъщеря ми от набор 2005 реши да учи Concept Art в Arc Academy( ще се радвам ако някой има мнение и отзиви). Кандидатства още през март и беше приета и пропуснахме емоциите от матурите и кандидатстудентските кампании. След бала започна работа на морето и ще работи до края на месеца. Аз се занимавам с тежката задача да открия квартира в Студентски град, което се оказва истинско предизвикателство.  Първият “учебен” ден е на 12 октомври и се надявам до края на септември да успеем да се справим и с пренасянето.

# 245
  • Sofia
Да поздравим именичките днес и въобще всички да се поздравим - здраве и спокойствие за родители и деца Revolving Hearts

# 246
Да поздравим именичките днес и въобще всички да се поздравим - здраве и спокойствие за родители и деца Revolving Hearts
Поздравления за именичките и от мен! Flowers Rose
Поздравления за съгражданите ми, днес е празникът на Варна! Tropical Drink
Здраве и хубави дни за всички! Heart

# 247
  • Разпиляна във въображението
Да са живи и здрави имениците!

# 248
  • София
Изпуснах Мариите тази седмица  - да сте жви и здрави! И ние покрай вас!

Има ли вече заминали деца? При нас тази седмица беше "седмицата на сбогуванията" с приятелите й, които ще учат в Нидерландия.

# 249
Изпуснах Мариите тази седмица  - да сте жви и здрави! И ние покрай вас!

Има ли вече заминали деца? При нас тази седмица беше "седмицата на сбогуванията" с приятелите й, които ще учат в Нидерландия.
Амиии моят син е в града, в който ще учи, но е в България.  Сега е болен и го мисля, не иска да се прибере, че започна работа.  Иначе имаше план да се обажда на момиче прието в неговата специалност.

# 250
Моята девойка приключи с работата, сега се е отдала яко на плаж и купони, хвана летния вирус и 2 дни е извън строя, но му се вижда края. Пътуваме другата седмица за Мюнхен и нямаме търпение за концерта на Адел, особено тя Simple Smile Едната й приятелка заминава за Люксембург, там започват към 10 септември, другата остава във Варна в МУ, третата в София - УАСГ. Отборът се разпръсква...

# 251
Бързо оздравяване на болните. Моят още работи и вчера дойде да спи у дома през деня след вечеря го закарахме в града.
И тримата му приятели заминава като него за София сега се виждат всеки ден в който са свободни. То с гаджето не прекарва толкова време колкото с тях.

# 252
  • На планетата земя
Моят утре се прибира късно вечерта. Много съм щастлива, че се прибира най-накрая от тази екскурзия. Каня се да отида на летището да го посрещна. Хем ми е радостно, хем носталгично, три седмици ще е тук и после ще замине.

# 253
Моята е на работа до средата на септември, после са планирали екскурзия в Турция с няколко девойки и се разпръскват. Още сме на "телефонна любов", няма я у дома от края на май. И, като че ли, посвикнахме и ние, и тя. Няма да има драма, надявам се, със самостоятелния живот. Дано се адаптира бързо към града, състудентите, университета. Абе, няма да спрем да ги мислим, но някак е по-различно. Предполагам за тези, които заминават за чужбина, е по-трудно, ама - кураж, ще се справят и децата, и ние!

# 254
  • Варна
Моето и дума не дава да се издума по повод подготовката за заминаването. Сега ни предстои кратка екскурзия, после ще не ще, ще трябва да почнем да правим някакви планове.
Успяхте ли да влезете с фак.номер и Егн в Моят Уасг?

Общи условия

Активация на акаунт