НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 770
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • В средата на времето
Alexandra, аз не успявам, но даже не знам защо...В сми не изписва някаква грешка.Въвеждам факултетен номер и ЕГН и ме връща на същата страница.🙄 Ти успяваш ли?

# 256
И аз опитах и при мен не се получава, предполагам, че като в училище не са минали в нова академична година.

# 257
  • Пловдив
Здравейте, имам един въпрос и се надявам да ми помогнете. Как става отписването от университет и връщането на таксата? Задължително ли трябва да се ходи на място, може ли по телефон или имейл? За ТУ София става въпрос.

# 258
  • столицата
Вероятно  на място. Все пак, предполагам, с подпис се удостоверява отказът. Иначе всеки би могъл и злонамерено да те отпише по телефона.
Но нищо не пречи да звъннете един телефон и директно да попитате.

# 259
Здравейте, имам един въпрос и се надявам да ми помогнете. Как става отписването от университет и връщането на таксата? Задължително ли трябва да се ходи на място, може ли по телефон или имейл? За ТУ София става въпрос.
                 На място студентът подава декларация за отказ и втора  със сметка , по която да се върне сумата. Мисля ,че в някои университети след започване на акдемичната година не връщат такси , но не съм сигурна.

# 260
  • Варна
Да, точно същото- просто нищо не се случва.

# 261
  • Пловдив
Да, точно същото- просто нищо не се случва.
понеже и при нас нищо не се случва, реших че е объркал факултетния номер...Той  не го помни, и пита приятелката,  която била зад него на опашката за нейния, и по пътя на логиката реши, че неговият е предишния. Та аз реших,  че не е това явно.
Иначе ние търсим квартира, стая ...нещо, но за сега удря на камък. Разхожда се до София и нищо

# 262
  • ПАЗАРДЖИК
Иначе ние търсим квартира, стая ...нещо, но за сега удря на камък. Разхожда се до София и нищо
И аз съм в това приключение с търсенето на квартира от 3 седмици! Ходих 2 пъти до София за огледи и пълен кошмар- много търсещи, цените скачат всеки ден и вече съм отчаяна!

# 263
В профила на дъщеря ми в УНСС пише, че е класирана за общежитие, но кога излиза разпределението за блок и стая? Как става настаняването? Т.е. може ли да се групира с позната или е на случаен принцип?
Ние също търсим квартира, но са много тесни и безбожно скъпи.

# 264
Здравейте, къде пише в профила, че е приета на общежитие в УНСС? Аз не виждам нито приет, нито неприет.
Доколкото разбрах класирането за общежитие е на 23.08, не знам доколко е вярно и ако е така, не разбирам как виждате класиран, а аз не виждам😢и разбира се нищо не е посочено в блок и стая. Само номера на молбата се вижда.
Може би, ако сте по критерии различен от "общо основание".
Моля за насочване къде да гледам и аз😊

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 16:47 от Aleksandropulis

# 265
И аз не виждам класиран/ некласиран за УНСС. Кандидатства на общо основание. Проверявам в web student - Данни за общежития.

# 266
Може да съм ви объркала. В профила на дъщеря ми след Данни от класирането на трети ред в средата пише Настанен.
Сега ще пусна и снимка.

На общо основание е кандидатствала.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 16:54 от mariat

# 267
Благодаря, и аз сега видях, че така изглежда и при нас - по наблюдателна сте. Чудно, настанени, но къде... 😊😉ТОВА СПОРЕД МЕН Е ЧАСТ ОТ ТАБЛИЦАТА, т. е. къде ще ги настанят след като ги класират.
Ще чакаме 23.08, ако е тази датата, а и очаквам да пратят съобщение я на имейл, я на лични в уебстудент - поне се надявам.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:03 от Aleksandropulis

# 268
Това "настанен" си го имаше и преди, според мен там ще попълнят ако е класиран.
Но иначе и аз проверявам всеки ден, даже днес се зачудих дали изобщо съм подала. Но видях, че имам входящ номер, значи би трябвало всичко да е наред.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:09 от GGT

# 269
  • Разпиляна във въображението
Благодаря ви с помощта за НАП. Последно - мога ли да платя онлайн? Предполагам, че е месец за месец.

Общи условия

Активация на акаунт