НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 785
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Alexandra, на общежитие ли ще живее дъщеря ти?
Ние уж намерихме стая от триспален апаратамент. Ще живее с непознати, работещи 24г младежи. Ходи на оглед преди седмица, като едното момче и то е ново, а този, който беше пуснал обявата си избираше съквартирантите. Направо като в Холандия...По снимки е доста добре, хареса му, а на нас ни хареса наема. Е, той разбира се иска сам, но на този етап вземаме това и ще се ослушва, когато няма толкова голямо търсене. Просто сега цените са убийствени. Много ме е яд, че по-рано не се сетих за частното общежитие, за което също разбрах миналата година от горната тема. Цените са доста добри, на фона на квартирите, но сега сме в листата на чакащите, евентуално за м.01.
Иначе наборът е на последно море, това съобщение явно не се отнася за архитектурата, та няма да се налага да идва по-рано в София.

# 361
  • В средата на времето
😮 Много якУ. Алекс, днес видях, че Геодезията има програма вече.

# 362
  • някъде ... тук ...
Алекс, благодаря!
Сега ще изненадам набора:-)

# 363
Не го откривам на сайта, къде да търся?
Оправих се, препратих.
Ще работи до 4.9 на 12 мислехме да пътуват да се настани, но определено на 9 трябва да отиде.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:09 от J_M_M

# 364
  • В средата на времето
Не знам дали и друга година така са започвали първокурсниците, но си е стрес. От една страна сигурно тези 5 дни по 8 часа математика на ден ще са им от полза, но от друга си е нагъване още от началото...Изпратих инфото на набора по месинджър.Видял го е, но мълчи, явно се съвзема от шока.🙂

# 365
  • Sofia
А това не можаха ли по-рано да го кажат - човек да си направи сметка с работа, квартира... Направо ми дожаля за децата Heartpulse

# 366
Не знам дали и друга година така са започвали първокурсниците, но си е стрес. От една страна сигурно тези 5 дни по 8 часа математика на ден ще са им от полза, но от друга си е нагъване още от началото...
Сега разсъждавам каква ли е причината, вероятно са преценили че математика не е силата им Wink , което за моето момче е на 100%  вярно. Смяхте ми се дето съм готова да решавам задачи.
Еми хубаво получих като отговор от синът, бащата повече се притесни каза ще тръгнем на 8 да сме там сутринта. Аз като помислих на 8 ще е лудница след три дни почивка. Довечера ще го обсъдим докато се прибира от работа.
Добре че е Alexandra , защото можеше на 9 да разберем.

# 367
Ами според мен е много добре, че са решили да направят този курс, ще е от полза със сигурност. От познат знам, че преподавателите в УАСГ са се оплакали, че нивото по математика не е особено високо, а определено е нужна. Може би заради това организират този курс.

# 368
  • София
Моята девойка в Белгия ще имат 2 подготвителни седмици преди началото на уч.година.
Тя също записа допълнителен подготвителен курс по Математика. Имаха избор от 4-5 курса, платени. Явно е практика вече това с подг.курсове.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 16:27 от brayan__

# 369
Моята девойка в Белгия ще имат 2 подготвителни седмици преди началото на уч.година.
Тя също записа допълнителен подготвителен курс по Математика. Имаха избор от 4-5 курса, платени. Явно е практика вече това с подг.курсове.

За тези, които тепърва ще събират багаж ви показвам за кратко списъка на наборката:
Скрит текст:

HeartКак не съм се сетила! Обичам да рисувам, а задължително си правя списъци и за ден.

# 370
brayan__ добър е списъкът ще си открадна идеи от него.
Скрит текст:

# 371
Яко 😄! Моят списък е набран в копютъра -скука. Наборът, както казах, спомена, че ще вземе много малко дрехи - там щял да си купи нови … 😂
Ааа,  аз домашни потреби нямам в моя списък -да си купува  за жълти стотинки от Германия!

# 372
  • София
Към списъка ще добавя:
Скрит текст:
Протектор за матрак
тиган

# 373
Оооо, супер сте, момичета!
Много сте полезни с тези списъци! Преди имаше за лекарства, сега за покъщнина.

# 374
  • София
brayan__ , от списъка всичко ми е ясно какво е, обаче този крокодил ме озадачи Smile. Какво ли е искал да каже автора Thinking Иначе е много идеино. Поздравления за находчивостта на девойката.

Общи условия

Активация на акаунт