Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Четка за почистване на четки, но метална. Пълен боклук.
Satisfied сама си отговори защо е боклук
Защо? Моля, поясни. Не ти разбрах мисълта.

Поръчах по-рано тази, която milenaka е показала. Хареса ми. Но точно защото е много крехка, търсих и метална.

# 406
  • София
Пазарувам от Тему от миналата есен, а чак сега видях, че си има тема във форума Grinning
Супер попадения имам от там, такива които си поръчвам и се зареждам с тях. 2 вида чорапогащници купувам от там и са по-добри за мен от тези тук дето ги продават по 10-15лв.
https://share.temu.com/KZdyQyCNmrA - тези са много фини и ги нося и пера по 4-5 пъти преди да се скъсат. "Цвят на кожата" седи много естествено. Дебна ги и си взимам 6 бр. за около 10лв.
https://share.temu.com/phoM9jVRKgA - с един такъв изкарах цяла есен и зима, нямам идея колко пъти съм го носила и прала. Изобщо не си личи, че е от 2 пласта, все едно си с фин чорапогащник.
И още много други хубави и не до там хубави попадения имам, ама ще е много за писане...

Сега пак направих 2 поръчки и ще видим какво ще дойде.

Да попитам за тази чанта, някой дали знае събират ли се в нея термокутиите от Джъмбо? Тези сините и розовите с металната вътрешност, че на детето обяда за училище в такава слагам.

Ето и моите отзиви. Като цяло съм доволна почти от всичко:

Редактирам се и дописвам за втората поръчка

"Форумната" чанта за обяд. Мъничка е, но то си го и пише. 5 лв, да кажем, че бива.
 https://share.temu.com/VIrirqdeEkA

# 407
VaniaK, а в крайна сметка получи ли си пратката?
Каката ми обеща, че до ден-два ще ми я пратят в техен офис, но докато не я получа, не вярвам.
Ина, а двойният чорапогащник много ли стяга горе ханша и талията?
В последно време не издържам нещо да ме стяга на корема, и всички чорапогащници ги разтеглям, или купувам по-голяма номерация, които пък обаче ми идват дълги.🙄

# 408
Получих я след 5 дена редовно звънене по телефона. Беше голяма мъка. Бях сменила адреса, защото бях бременна и я пуснах до офиса на мъжа ми. До офиса в работата ми не съм имала проблем. Момчето знаеше и оставяше пратката на рецепция, но явно куриера в другия район хич не му пукаше. Особено като става въпрос и за платени пратки.

Как перете чорапогащниците в пералнята? На мен ми стават на бабунки и ги хвърлям после. Сега пробвах в торбичка за пране и пак се развали.

# 409
*Ина*,
Не знам колко са големи тези кутии. Чантата има посочени размери, около една педя е голяма.

# 410
Lemy, докато Ина ти отговори по въпроса за двойния чорапогащник, ще кажа и моето мнение. От както ги открих, и то на смешната цена от 3-4 лева., си накупих няколко в различни цветове. Много ми харесват. Проблемът е, че са само 1 размер, уж универсален. Аз съм 157 см / 48 кг. и са ми точно, без да ме стягат. Не знам на една по-едра жена как ще бъде. Дали няма да са къси... Но за тая цена, може да пробваш, без много да му мислиш Simple Smile

# 411
  • София
На мен поне не ми стяга, но съм дребничка - 164см и 53кг. И двойния и тънките чорапогащници ми стигат до под гърдите почити и не стягат, но и не ми се свличат Hands V One size се водят.
Ина, а двойният чорапогащник много ли стяга горе ханша и талията?
В последно време не издържам нещо да ме стяга на корема, и всички чорапогащници ги разтеглям, или купувам по-голяма номерация, които пък обаче ми идват дълги.🙄

Как перете чорапогащниците в пералнята? На мен ми стават на бабунки и ги хвърлям после. Сега пробвах в торбичка за пране и пак се развали.
Мятам ги в торбичка за пране и в пералнята, но само чорапогащника е в торбичката). Всъщност не ми се случва често един чорапогащник да оцелее до пране до преди да открия тези от Тему. Обикновено в края на деня са били или с бримка или с дупка на палеца.

# 412
Аз имам подобен чорапогащник от eBay. На мен ми стяга доста и трябваше поне един размер по-голям да съм купила. Доста пълнеж има и това го стеснява.

# 413
Изненадващо направо 1 поръчка разделена на 2 . Изпратена в един и същ ден , едната част със Спиди , другата с Бокснау . Днес получавам частта с Бокс нау , спиди още спът.....

# 414
  • София
Аз съм си купувала от сергия на женския пазар такъв термо чоропогащник. Много е мекичък, много топличък, не се къса, но купения от мен, пак без размер ми е леко къс (162см и 60 кг. съм) Става ми като го опъна нагоре и закопчая боди, за да не се смъква, обаче с това опъване ми свива палците на краката, а имам проблем с едната става там и затова го дадох на дъщеря ми, а аз си купих подобни клинчета без стъпала.
Та ако някой види в Тему такива клинове - да драсне линк.

# 415
  • Асеновград
Изненадващо направо 1 поръчка разделена на 2 . Изпратена в един и същ ден , едната част със Спиди , другата с Бокснау . Днес получавам частта с Бокс нау , спиди още спът.....
Не е новост. От месеци го правят , или обединяват две и три даже са ми обединявали пуснати с ден или два разлика. Моите две разделени от една поръчка бяха и двете със Спиди, и днес са ми ги оставили при приятелка. Много бързо пристигнаха, аз се надявах да е след морето, но ме изненадаха. На 9.08 пусната на 20.08 доставена.

# 416
  • София
Вчера, като четях за гел-лаковете, си мислех да ви питам, но забравих: имате ли препоръка за обикновен лак, не за гел?

# 417
  • София
Здравейте!
Имам следното питане :
Една от пратките ми явно няма да дойде, зациклила е на митница. Две имам след нея, едната пристигна, другата очаквам днес.
Изоставащата е платена в по-голямата си част с кредит.Ако се стигне до възстановяване на сума , цялата ли ще бъде възстановена или само платената реално?

# 418
  • София
Цялата сума ще ти я възстановят, но най-вероятно цялата като кредит. Едва ли ще ти дадат опция, нещо което е било кредит да си го върнеш по сметка. Ако междувременно са ти връщали като редакция на цената някакви пари по тази поръчка, възстановената сума ще е без тях.

# 419
  • София
Благодаря , Gorg0nzola!

Общи условия

Активация на акаунт