Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, пипам я, пипам я, взех я, в ръцете ми е, не мога да повярвам...... 😄🤦
Реших че няма да им звъня днес, но им пратих имейла, в който преди време ми обещаваха че ще направят проверка, и така и нищо не направиха по въпроса, и след няколко часа получих съобщение, че са ми я пратили в техен пункт.
Има си и точен адрес и всичко на нея.
Утре ще им пиша да ги питам, защо каката по телефона ме излъга.
Малко соларки за подарък:

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 21:13 от Lemy

# 421
На изгубена поръчка възстановяват парите само на артикулите , които вече не са налични.Всички други продукти от поръчката ги изпращат повторно.Аз чакам 2 такива поръчки.

# 422
  • София
Аз съм си купувала от сергия на женския пазар такъв термо чоропогащник. Много е мекичък, много топличък, не се къса, но купения от мен, пак без размер ми е леко къс (162см и 60 кг. съм) Става ми като го опъна нагоре и закопчая боди, за да не се смъква, обаче с това опъване ми свива палците на краката, а имам проблем с едната става там и затова го дадох на дъщеря ми, а аз си купих подобни клинчета без стъпала.
Та ако някой види в Тему такива клинове - да драсне линк.
Тъкмо ми излезна единтакъв
 https://share.temu.com/pLzi9rcApYA
Може и по-евтин да го има, но не съм търсила ✌️

# 423
  • София
Супер, намерих и по-евтин клин и покрай тях ми излязоха цял куп зимни неща.
Миналата година взех от реален магазин такъв панталон за сина ми и дъщерята му го открадна. Много бил мекичък и топличък. И няма мачкане, няма гладене.
https://share.temu.com/hKUiVIVEMIA
Като се прибера ще видя стават ли и добър ли е. Ама в отзива със снимка е бая намачкан - направо на хармоника е.

# 424
Ей това увеличително "огледало" си взех за вилата, обаче просто не става за употреба, едвам си фокусираш погледа, заболяха ме очите, а след като спрях да го гледам, разфокусирането на погледа остана за още известно време. Много неприятно изживяване, чудя се дали да не го върна. Вярно че не е много пари - три-четири лева, обаче от всяка пратка имам по нещо такова за дребни суми, и и все уж да не се занимавам с връщане, и то се събира накрая.
 https://share.temu.com/QxtqASwB80A

# 425
Връщай. Аз така бях отделила 8-9 неща от няколко пратки и ми се събраха около 50 лв.

# 426
  • софия
Връщай. За какво да се чудиш какво да го правиш, въпреки че сигурно ще ти кажат да не го пращаш.

# 427
Здравейте ! Не знам как да формулирам въпроса си ,но се надявам да ме разберете.Вчера направих поръчка и се възползвах от някаквъв "връщане на кредит".До колкото разбрах Трябва всеки ден да завявам връщане на съответна сума.Но забравих какво се пише в търсачката ,за да ми излезе опция да заявя .Извинявам се за обърканата мисъл 😄

# 428
Отзиви от последната поръчка.
Този клипс за биберон е много сладък:

На тези закачалки се чудех дали да ги оставя. Отделно, че поръчах розови, а дойдоха бежови, но и така не е зле. Залепих ги тъпо:

Тази кутия за лекарства изобщо не е лоша, че от както имам дете и рязко се увеличиха добавките и лекарствата, та старата кутия ми стана вече малка, а редовно разчиствам за изтекъл срок. Минуса й е, че е 24 лв. Надявам се за някаква корекция на цената 😃

Дойде добре опакована:

И за тези кутии поисках възстановяване на парите. Сори, ама това е пластмаса и не може да се изправи. Някои неща мога да ги преглътна (като различен цвят, който не е лош), но за дефектни неща не искам да си трая. Възстановиха ми парите. Не поискаха връщане. Може би все пак ще опитам да ги ползвам.

И пак съм набелязала още глупости. Особено, че съм събрала и 95 лв кредити 😃 По-следващата седмица ни няма, за това ще изчакам малко за поръчка, за да не дойде, когато не съм вкъщи. Макар, че кутията, която ползвам, близка приятелка живее точно там и мога да я помоля, но все пак не искам да занимавам други хора, когато мога да им спестя този ангажимент.

# 429
Здравейте, опитах се да върна поръчката си през БоксНау, но ми се отвори малка кутийка, в която не се събираше пратката.
Сега как се процедира, нова товарителница ли трябва да се генерира?
Благодаря! Simple Smile

# 430
  • София
Аз бих звъннала на Бокснау.

# 431
Звъннах и казаха, че трябва нова товарителница и да им се обадя преди да занеса пакета, за да отворят по-голяма клетка.

Но не виждам как в Тему да поискам нова товарителница... опитах на чата, но не върви комуникацията.

# 432
  • София
Напиши, че искаш чат с човек (служител). Пиши, че имаш проблем с кутията на куриера за връщане на пратката и е необходима нова товарителница.
Или пробвай отново да върнеш. Не знам какви опции ще се появят.

# 433
Благодаря, свързаха ме с човек в чата. Трябвало да мине време и в склада им да се потвърди, че не е пратено нищо по товарителницата и тогава щели да ми пратят нова. Срокът за връщане беше до 26-ти, но ме увериха, че имам 90 дни срок за връщане и като генерират нова товарителница, ще важи нейния срок. Така че, засега ще чакам.

# 434
Здравейте ! Не знам как да формулирам въпроса си ,но се надявам да ме разберете.Вчера направих поръчка и се възползвах от някаквъв "връщане на кредит".До колкото разбрах Трябва всеки ден да завявам връщане на съответна сума.Но забравих какво се пише в търсачката ,за да ми излезе опция да заявя .Извинявам се за обърканата мисъл 😄

Нищо не пишеш. Следи си в съобщенията в профила, там излизат всеки ден напомняния за заявка. И гледай да нямаш повече от един кредит, че аз частично изпуснах връщане на суми, имах два и нещо се преплетоха заявките.

Общи условия

Активация на акаунт