Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Асеновград

Това ми отговориха относно срок за престой на пратка в автомата.
Малко се разминава с написаното на сайта им като срок.
https://boxnow.bg/en/faq
Колко дълго ще остане пратката ми в избраното шкафче BOX NOW?
Можете да вземете пратката си в рамките на 48 часа след доставката. Можете да удължите този период безплатно с още 48 часа чрез нашата уеб страница в секция "Проследи пратката си". Ако пратката остане неприета в шкафчето, BOX NOW я връща обратно в нашия склад. Винаги ви изпращаме напомняния за вземане чрез текстови съобщения, за да не забравим вземането на пратката ви.

Май ще имам казус с една пратка с тях, забави се много и вероятно ще пристигне докато сме на почивка. А не смея да я пренасоча, да не стане, да замине а ние да се върнем.

Утре ми пристига още една със Спиди, съвсем навреме.

# 256
  • Швейцария
Много евтини обувки поръчах на майка ми за зимата. Дано да са добри, но за 17 лв не му мислих много.
https://share.temu.com/MdA3a8LzgbA
За мен пристигна тази блуза, много е хубава и добре стои.
https://share.temu.com/mHUTncp4UzA

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 01:22 от JennyBG

# 257
Баркодовете са нужни, защото има безброй артикули и доставчици и без тях е невъзможно да се ориентират от кого да си искат парите.

# 258
Коментари:
Раницата е страхотна, ключодържателят с буквата е също супер. Караоке системата е учудващо добре изработена, но я прибрах за подарък. Брошките с бухалчето и пеперудката са уникални. Уж джунджирии този път, но ми стана любима поръчка...

# 259
  • София
За моя номер 40, често обувките са скъпи. Полуботушките за 17 лв. за мене са 83-84. Само отбелязвам. Иначе вероятно може да се търси и чака добра цена.

# 260
  • Швейцария
За моя номер 40, често обувките са скъпи. Полуботушките за 17 лв. за мене са 83-84. Само отбелязвам. Иначе вероятно може да се търси и чака добра цена.
Те оня ден и 38 номер бяха 83 лв, ама вчера ги напипах за 17. Тя цената пада и се качва. Ето при този търговец в момента гледам 40.5 номер в черно са също 17 лв.
https://share.temu.com/38S1AaeDklA

# 261
Elsi86, може ли линк за караоке системата.
На мен китайците са ми писали, че много време не е актуализирана информацията за пратката, и ще направят проверка.
А дано нещо пораздвижат нещата, и да не ми пращат повече нищо с тези умреляци.

# 262
Имали ли сте случай да не може да си вземете пратката навреме, дали правят изключения при забавено взимане или направо връщат на търговеца? Става въпрос за забавяне от три-четири дни, притеснявам се, че ще получа пратката точно когато съм на почивка една седмица. От друга страна съм поръчала до адрес, а те изпращат в бокс, така че би трябвало да може да се съобразят в крайна сметка.

# 263
  • София
Ама пък Амазон в конкуренция с Тему, пуснаха безплатна доставка до БГ за над 50лв. ММ вчера спомена и се възползва, не го слушах внимателно.

Аз съм си сложила един дълъг елек без ръкави в количката. На мен са ми много идобни за зимата и по тази причина имам два. Сложих го на 26лв., падна на 24, после на 22. Ама нали имам 2 и се чудя трябва ли ми 3-ти. И докато се начудя - бам 113лв Joy
Иначе обувките според мен ще са идеални за сухо време. Ама не вярвам възрастен човек да се засили да гази в киша и мокър сняг освен ако обстоятелствата не го принуждават.
Аз пък нали съм доволна от плетените балеринки и си поръчах и плетени маратонки. Мислех да са черни, че ходейки с балеринките из гората видях колко прахоляк събират, но ми пуснаха белите за 6.60лв. (черните бяха за 11лв.) и аз не издържах. https://share.temu.com/aB4FqP4jyFA
Питам мъжа какво да му купя да си заформя поръчка за 25лв. и той като почна: кабели, кабели... направих 40лв.

# 264
Безплатната доставка на Амазон е за поръчки над 49 евро.

# 265
Elsi86, може ли линк за караоке системата.
На мен китайците са ми писали, че много време не е актуализирана информацията за пратката, и ще направят проверка.
А дано нещо пораздвижат нещата, и да не ми пращат повече нищо с тези умреляци.
Заповядай
 https://share.temu.com/ude0fix95eA
Аз пък днес си влезнах в другия акаунт, дето не съм го ползвала и ми пратиха оферта за cash back 30%. Та пуснах веднага поръчка и ще си чакам кеш бека Grinning. Стария ми профил вече нищо не ми пращат, нито рулетки, нито мога да връщам без пари, дори и за стотинки, ме карат да ходя да го връщам, а аз ги хвърлям опаковките.
Това за Амазона и БД е от няколко месеца, всички пуснаха намаления , няма как , хубаво е да има конкуренция

# 266
Да дам и аз отзив за няколко поръчки Simple Smile

-Първите 2 неща се съчетаха страхотно заедно.
-Възглавниците, въпреки, че бяха описани като такива, дойдоха само калъфки - хубави са. Писах в чата да обясня, че са дошли без пълнеж и ми ги пратиха отново безплатно - дойдоха пак само калъфки Simple Smile
-тениската ми изглежда кофти материя и е уголемена, но за вкъщи поне става.
-въженцето и бохо паното - страхотни
-гигантската щипка за кърпи в баня е много по-малка на живо и някак афифна, но все пак бива.

Тук всичко е топ. Тамянникът го взех да си слагам спирали против комари, но е толкова хубав, че ще го пазя за друго Simple Smile
А всички тези елементи за баня ми допадат, понеже се лепят с вакуумче или лепенка и не трябва да пробиваме Simple Smile

-Мини саксийките за сукуленти са доста малки и не точно бели, а кремави, но пък са много симпатични, харесват ми.
-Саксията за цветя от смола дойде счупена, но и като материал дава вид на куха пластмаса. Няма да си поръчвам заместител.

А, поръчах си и 1 органайзер за капаци от тенджери/тигани - като го видях първоначално, смешно ми стана. НО всъщност се оказа, че върши топ работа - преди това цял шкаф отиваше за капаците.
Скрит текст:

# 267
  • Асеновград
Имали ли сте случай да не може да си вземете пратката навреме, дали правят изключения при забавено взимане или направо връщат на търговеца? Става въпрос за забавяне от три-четири дни, притеснявам се, че ще получа пратката точно когато съм на почивка една седмица. От друга страна съм поръчала до адрес, а те изпращат в бокс, така че би трябвало да може да се съобразят в крайна сметка.
Ще има същия казус с Бокса, пратката ще дойде докато сме на почивка. От 08.08 е минала проверка и не я взимат, вчера им писах отговориха ми с това>

Но не отговаря на сроковете написани на сайта им, та съм притеснена.

Това пристигна сутринта

детето без проблем свърза и настрои и двата към андроид, доволен е.

Единствено розовата блуза е леко изкуствена, и много ярка за мен, но ще я подаря на някой.
На черната с глухарчето имам съмнение ,че ще падне картинката, лепне много.

# 268
И моите така, от 08.08 освободени от митницата и все още не са доставени. И аз заминавам на почивка, та им се обадих. Не можело да ги задържат за 6 дни. Ако пратките се забавят още,  може и да имам късмет с 2 пъти по 48 часа, иначе заминават обратно. Наложи се да ангажирам близка евентуално да ги вземе, което не е ок, т.к. ги оставят на майната си, и да разкарвам чужд човек по жегите. Много е неудобно с тези срокове.

# 269
Elsi86, благодаря ти!
На мен ми я дава за 43 лв, ами ще чакам.
Ти с каква оферта я взе на 17 лв, така ти я пуснаха директно ли цената?

Общи условия

Активация на акаунт