Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 199
  • 737
  •   2
Отговори
# 480
Стават, но са умалени. М размер е като за… хайде не дете, ама някоя малка ръчичка. Л малко ми стягат, а не мисля, че съм с някакви големи ръце. Като цяло не ги препоръчвам. Сигурно и тук вървят толкова като цена подобни ръкавици.

# 481
Благодаря ти, добре че попитах.

# 482
Някой поръчвал ли е таблет. ?

# 483
Няма да съм ти много полезна, но споделям опит от 2 бр. мини компютри от Али експрес. Пълни боклуци, вярно на смешни цени, но изведнъж издъхват след максимум година ползване, като вторият имаше проблеми с включванетот още от началото. След това никой не се наема да ги поправи. Не бих посмяла да си взема нещо такова от китайски сайт за потребителски стоки, аз ползвам вече само специализирани фирми за такива неща.

# 484
  • Асеновград
И аз не съм поръчвала таблет. Имам опит с телефон от Алиекскпрес, първата доставка перфектна, дойде ползвах го две години, и досега работи за резервен апарат, но беше марка не неизвестен. Втората поръчка пълно фиаско , точно по пандемията трябваше да дойде, така и не пристигна, пусках диспути рекламации какво ли не, така и не върнаха парите а БГ Пощи твърдяха, че не е идвал. Имам съмнения ,че просто потъна в някой джоб на пощите. Това ми беше и последна поръчка с Алито. Сега предпочитам да взимам от тук с гаранция. Относно евтините таблети и от тук сме взимали такива, за година умират, пък даже и с гаранция. Последно взимах от технополис скъп, за година два пъти ходи на ремонт за софтуер Реалме беше. На втората рекламация, ми предложиха да избера друг на същата цена или по скъп с доплащане. та и моя съвет е не.

# 485
Имам, поръчан като нов потребител. Излезе ми 20 лв. За сега е добре. Аз няколко пъти си поръчвах телефони от ибей, китайски. Ами никакъв проблем и без гаранция изкарваха години.

# 486
Може ли  да споделите линк към модела ,който сте си поръчали?

# 487
Може ли  да споделите линк към модела ,който сте си поръчали?
https://share.temu.com/k8sPfm6mteA
има и доста по добри

# 488
Благодаря !

# 489
Преносимата пералня не е лоша по принцип, зависи и какво очаква човек. Трябва ви голям съд за нея обаче. Не съм убедена че сгъваем леген би свършил работа, по-скоро кофа и то доста големичка, според мен от леген ще разплисква водата много освен ако не е някакъв огромен. И не става за всякакво пране, разбира се, малки и леки неща но не примерно по-дебел панталон, блуза или дънки.
Моята не е от Тему но изглежда същата иначе. За маратонки и подобни ми ги бяха хвалили, но не съм я пробвала още за такова нещо.
Иначе то си е пак досада, защото нали пак трябва да изплакваш и изцеждаш на ръка... Това замества търкането на ръка само, като цикълът е половин час.
Иска внимаване и с неща с връзки или тънки презрамки, има къде да се усучат около въртящата се част и по-добре да не се слагат такива.

# 490
  • Бургас
Има и преносими перални с кофа, така де окомплектовани. Тази сгъваемата изглежда много компактна и удобна, обаче нямам лични наблюдения...
https://www.temu.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1 … 099615953003.html
https:// https://share.temu.com/mWK1HzE13FA

# 491
Мънички са, това сгъваемото се тресе цялото понеже то си е гумени стени, много лесно се разплисква вода въпреки ме има капак... Това за центрофугата малко калпаво се закрепва и не разчитай на него особено, поне на тази която пробвах не стои закрепено.
Като пране това нещо го брой примерно за една тениска, ако е на много едър човек тениската може и да му е много. Виж за няколко чифта чорапи или гащи няма лошо. Иначе е по-мощно от тази от преди няколко публикации, цикълът също е кратък, не е половин час ами примерно 5-10 минутки. Те перат и с ултразвук а не само от въртенето така че пак си изпират. Просто е много малка тази сгъваемата, иначе наистина идва много компактно.
Също иска внимаване за връзки или тънки презрамки, има къде да се закачат на въртящата се част на дъното.

# 492

Не вярвам световните брандове, да нямат изисквания за качеството на материалите, с които се изработват продуктите им.

Имат. Правилото е "колкото плащаш, толкова получаваш". Поради тази причина имат различни цени - по-скъпите /"маркови"/ стоки имат по-сериозно контролирано производство.
Което не пречи да са направени в Китай, Тайван или Индия.

# 493
Което не пречи да са направени в Китай, Тайван или Индия.
Не това е акцента на разговора.

# 494
Изписаха ми очила с диоптър явно доста по-висок от моя. Лютят ми очите. Стъклата бяха много скъпи и не ми се  дават пари за нови. Някой да е попадал на диоптрични в теми? Трябват ми само за четене. Може би 1.0 или 0.85

Общи условия

Активация на акаунт