Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Бубанка,
Как ги намираш на такива добри цени? Линковете, които си дала, като ги отворя, цената е двойна на това, което пишеш.

И още, тези силикончета за пети как ще ги ползваш? Другите разбрах - пълнят се с крем. Но за петите пак ли така?

# 541
силиконовите пети в момента съм ги обула без нищо вътре и с чорапи отгоре, за да не се разместват
опитах вчера с намазани с крем пети, силикончета не се задържат
целите силиконови чорапи още не съм пробвала

ровя на десктопа и сравнявам, нямам приложение

Скрит текст:
поръчката е от 11.08

# 542
Благодаря ти.
По-скоро друго питах - да не би да има нива и примерно да си premium member заради много поръчки или нещо такова? Че на теб от този линк дава цена 20 лв, а на мен - 50 (за сутиена, примерно)?

# 543
ако има нива, не знам за тях

в момента сутиенът от моя линк също е 50 лв.
поръчвам с подгръдна 80 или 85 и чашка Д, ето един син, ако те интересува
https://share.temu.com/94aOs6MuK0A 22.55 лв.
не е супер стегнат, не става за тичане, но за фитнес, за йога, за домашен или за до супера, е идеален - никъде не стяга, не притиска, гъдрите са на адекватно разстояние една от друга, удобно се спи с него, съхне за отрицателно време - имам няколко чифта, пера всеки ден на 40 или 50 градуса, не са мръднали

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 13:56 от bubanka

# 544
За спортен сутиен 30-50 лв. може да издебнете и триумф.

# 545
възможно е, но най-евтиният спортен триумф за този размер мисля, че съм купувала за 70 лв.
в момента спортни имам на триумф, ъндър армър и разни куче марки, този от тему ми е по-удобен
което, разбира се, не означава, че това ще важи и за други жени Hands V

# 546
ето един син, ако те интересува
https://share.temu.com/94aOs6MuK0A 22.55 лв.

https://share.temu.com/N3uiQfW9JAA спортен сутиен - казах ли, че искам да купя всички бройки в тему от този модел? Grinning , 20.17 лв.
Сутиените от двата линка еднакви ли са, само разлика в размерите?

# 547
да, просто са с различни цени
в постовете си пускам линк към доставчика, от който съм поръчала, не от този, при който в момента е най-евтино

# 548
Тази сутрин заявих връщане на продукт и най - отгоре ми излезна  един зелен надпис  ,че имам право на еднократно възстановяване на сумата на даден продукт от всяка поръчка , без да се налага връщане.Заявих това, което исках да върна и веднага ми възстановиха сумата .Сега виждам , че този надпис вече не излиза .Явно е била някакаква временна опция,която е премахната вече.

# 549
Бубанка, мерси. Търся си бюстие за в къщи, но да е от гладка материя, че иначе ми прежулва кожата под бюста.
Ей, такова ми прави проблеми:

На мен също ми върнаха парите, без да връщам - за огледалото, едни обици и едни силиконови напръстници, боклучета за по 2 лв.
Взех ги като кредит.

# 550
гладко е като на обикнове сутиен, ще снимам, ако искаш

# 551
Да се похваля върнах продуктите. То е елементарно, но може би защото късно снощи пуснах заявката за връщане и чак днес към 10 часа ми дойде съобщение на вайбър. Винаги първия път е трудно, но благодарение на вас знаех предварително как се действа. Още веднъж благодаря за разясненията !
Аз се зарекох,че вече дрехи няма да поръчвам, а само някои домашни потреби. Ще ви следя за добри покупки.
Чудех се дали да върна и един щит за климатика, исках като спя да не ми духа към мен, как ли не го въртях суках, пак си ми духа, ама бях хвърлила оригиналната кутия и нямаше как да го сложа и него за връщане, още едни 10 лв на вятъра
За това чудо става въпрос

https://share.temu.com/Ey8EAOXAh9A

# 552
Такъв и аз имам. Писала бях, че с него е по-добре, отколкото без, но не е каквото очаквах.

# 553
гладко е като на обикнове сутиен, ще снимам, ако искаш
Да, ще се радвам.

# 554
заповядай

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт