Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Тази сутрин заявих връщане на продукт и най - отгоре ми излезна  един зелен надпис  ,че имам право на еднократно възстановяване на сумата на даден продукт от всяка поръчка , без да се налага връщане.Заявих това, което исках да върна и веднага ми възстановиха сумата .Сега виждам , че този надпис вече не излиза .Явно е била някакаква временна опция,която е премахната вече.

Не е временна.
Има си я, но зависи от момента.

# 556
Да се похваля върнах продуктите. То е елементарно, но може би защото късно снощи пуснах заявката за връщане и чак днес към 10 часа ми дойде съобщение на вайбър. Винаги първия път е трудно, но благодарение на вас знаех предварително как се действа. Още веднъж благодаря за разясненията !
Аз се зарекох,че вече дрехи няма да поръчвам, а само някои домашни потреби. Ще ви следя за добри покупки.
Чудех се дали да върна и един щит за климатика, исках като спя да не ми духа към мен, как ли не го въртях суках, пак си ми духа, ама бях хвърлила оригиналната кутия и нямаше как да го сложа и него за връщане, още едни 10 лв на вятъра
За това чудо става въпрос

https://share.temu.com/Ey8EAOXAh9A

Да, елементарно е, но човек като няма опит и се чуди първия път дали всичко прави както трябва.

# 557
Онзи ден видях, че фризьорката ми в салона има такъв щит за климатика. Тя каза, че е доволна, вече не усещала студената струя в гърба си.

Аз отдавна не съм поръчвала нищо от Тему (близо 2 месеца).
Роклите, които купих (една за мен и две за щерката) са много добре, не спарват, макар че са изкуствена материя.
Доволна съм и от другите боклучки (шноли, скрънчита, поставка за тоалетна хартия, етажерка за баня, мини прахосмукачка, с която чистя колата, етикети за буркани, хартия за печене - малки са листите, не съм догледала, слагам по два, хубави са).
Ще направя скоро поръчка. Искам малко нова украса за Коледа да купя. Ако попаднете на нещо интересно, моля да споделите.
Следя един сушилник за чинии тук, както и в Shein, сложих го в количките и чакам намаление. 😊

# 558
Хич не са ми евтини сутиените на Бубанка.... Аз такива си купувам от Пепко за 4 лв бройката, но съм чашка Б. За големи бюстове не знам дали стават.

# 559
не стават Simple Smile

# 560
Тия от Пепко ако си с по-голяма пазва... стават колкото  да не ти прозира блузката ако е на голо, примерно. Подкрепа особена няма, като вземеш да шаваш по-активно, за мен това не е спортен сутиен.
Заглеждам и аз и в Тему, и в Shein, но хич не си вярвам че ще си нацеля размер и/или да ми е удобен, та за сега се въздържам пък да видим до кога.

# 561
Тия от Пепко ако си с по-голяма пазва... стават колкото  да не ти прозира блузката ако е на голо, примерно. Подкрепа особена няма, като вземеш да шаваш по-активно, за мен това не е спортен сутиен.
Заглеждам и аз и в Тему, и в Shein, но хич не си вярвам че ще си нацеля размер и/или да ми е удобен, та за сега се въздържам пък да видим до кога.

Аз с Пепковите не ходя на спорт, не стават, но за под бяла риза (предимно бели взимам), по двора на вилата също, са ми идеални.

# 562
За такива дейности ясно че стават и тези дето са колкото да не е без хич, аз мислех че дискутираме за спортни бюстиета/сутиени.
А и дано не се засегнеш, но някой който носи чашка Б е с доста по-малко претенции към сутиена. Аз дето съм с поне 3 букви напред, за мен не вършат нищо дори и без да спортувам. Затова и се загледах в тези щом Бубанка ги похвали и за по-голяма чашка че са й удобни.

# 563
За такива дейности ясно че стават и тези дето са колкото да не е без хич, аз мислех че дискутираме за спортни бюстиета/сутиени.
А и дано не се засегнеш, но някой който носи чашка Б е с доста по-малко претенции към сутиена. Аз дето съм с поне 3 букви напред, за мен не вършат нищо дори и без да спортувам. Затова и се загледах в тези щом Бубанка ги похвали и за по-голяма чашка че са й удобни.

Е, неслучайно уточних, че съм с неособено голям бюст.

# 564
  • София
Скок в темата, ще я чета утре.
Поръчвам като луда с картечница 🫣
Цъкам на всички реклами във фейсбук и в последния месец много често ми се пада колело с подарък купони, но от седмица някъде го дебна и нищо, а така с купоните нещата падат на половин цена с купоните за 300лв. Днес два пъти ми се падат за 180лв, но те не ми вършат работа.

# 565
Ти какъв купон искаш?
Тези за 180 не ги дават наведнъж.

# 566
Бубанка, много ти благодаря.
А това отдолу ластик ли е, твърд ли е?

# 567
да, твърд ластик е - точно като на спортен сутиен е
на обикновените са по-меки

# 568
Fortuna, като сложиш нещо в количката едва ли ще дочакаш намаление. Всичко, което бях сложила във втората поръчка го държах доста време, цените се променят, но само нагоре.
Сега съм поръчала микрофибърни кърпи за плажа и разни етажерчици за разделяне на пространството в шкафове. Да видим.

# 569
На мен вече не ми изпращат да въртя колелото с купоните за 300 лв, а така ми трябва, че съм си набелязала доста неща, но без отстъпка не купувам вече .Ще чакам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт