Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 42 054
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Прозрачното PVC за маса го изпращат навито на руло вече, моето така пристигна. Сгъвали са го през средата преди и имаше отзиви, че е пристигало с гънки. Голямо дебнене на цена трябва за него обаче.

Имам едни купони, повикала съм си ги в чата, но дали ще важат и след третия месец се чудя, че нещо и аз се спрях от поръчки, с има неща, които ми трябват.

# 571
Купоните изтичат след 3 месеца и не могат да бъдат активирани отново.На мен така ми отговориха в чата .

# 572
  • Gorni Bogrov
Fortuna, като сложиш нещо в количката едва ли ще дочакаш намаление. Всичко, което бях сложила във втората поръчка го държах доста време, цените се променят, но само нагоре.
Сега съм поръчала микрофибърни кърпи за плажа и разни етажерчици за разделяне на пространството в шкафове. Да видим.
Може ли линк към кърпите и отзиви след като пристигнат?

# 573
Morphea, преди ми се е случвало нещо като поседи в количката и го намаляват. Вече не е ли така?
Аз и отдавна не съм влизала в Тему, та не знам има ли промяна.

# 574
Защо не си направите нов профил, на мен поне по 3 оферти на ден ми изпращат.
Аз поръчвам без оферта, излиза ми еднакво, без да се съобразявам с това какви продукти ще ми пуснат в офертата. Пускам на търсене за най евтината цена и сравнително добри отзиви.
Обаче най скъпите неща, които са ми в количката - пердета и един оливерник, не са ми ги намалявали никога, а цената му е безумна.

# 575
  • София

Това са купоните от 300лв, сравнени с тези от 180лв. Тях дебна за скъпи неща, които не ги намаляват и с тях цената пада на половина.
Отивам да взема пратка от Спиди и ще докладвам, ако има нещо интересно.

# 576
  • Асеновград
Това дойде миналата седмица, но си го взехме днес.

От всичко съм доволна с изключение на термочашата, По описание  вътре трябва да е  стоманена, а се оказа обикновена тънка пластмаса, ще я връщам.

То се скъсах да ровя и да чета , изрично да е описано,че е метална вътре и накрая пак греда

# 577
Скрит текст:

Това са купоните от 300лв, сравнени с тези от 180лв. Тях дебна за скъпи неща, които не ги намаляват и с тях цената пада на половина.
Играх си да сравнявам, отворено на компютъра и гледам през телефона, поръчам през телефона при отворени купони, за един и същи продукт цените са по висока като са с купоните отколкото без. Въпреки че един комплект вилици и лъжици на компютъра бяха 50 лв на телефона с купоните също, и като преспадна купоните ми излязоха към 20 лв. Та това с купоните май не за всички продукти е изгодно

# 578
Morphea, преди ми се е случвало нещо като поседи в количката и го намаляват. Вече не е ли така?
Аз досега съм правила 3 поръчки и не съм видяла, може някой друг да има наблюдения. Последен пример с плажните кърпи - сложих една вечерта беше мисля 12 лева, на сутринта вече беше 17. Изтрих я, търсих я наново, но накрая я поръчах за 14 лева.
https://www.temu.com/bg/1-%D0%B1%D1%80-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6% … 261635_lvrphk371p

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:14 от Morphea

# 579
  • Асеновград
Скрит текст:

Играх си да сравнявам, отворено на компютъра и гледам през телефона, поръчам през телефона при отворени купони, за един и същи продукт цените са по висока като са с купоните отколкото без. Въпреки че един комплект вилици и лъжици на компютъра бяха 50 лв на телефона с купоните също, и като преспадна купоните ми излязоха към 20 лв. Та това с купоните май не за всички продукти е изгодно
А защо гледаш на компа и поръчваш през телефона? При валидни купони си пускам поръчката от компютъра. От телефона ми е по тегаво търсенето, излизат все други търговци и друга цена. Другия начин пускам си през вайбъра линка от компа и го отварям на телефона.
В последно време не намалят цените , по скоро ги вдигат поне аз това забелязвам, ама и като я вдигнат в количката им бия шута на артикула.

# 580

Намалява ти някои неща, но пък на останалите цената се вдига, отделно те набутват да поръчваш още, за поне еди колко си пари.
И те карат да правиш още и още поръчки, за да можеш да си вземеш всичките купони.
Та дали е на сметка най-накрая, като теглиш чертата, не е ясно....🤔

# 581
При мен пък, когато пускам поръчка и търся най-изгодната цена, плащам и след няколко дена гледам същия артикул намален драстично при друг продавач.  Голяма е игра с тези цени.

# 582
Ами защо не се възползваш от опцията корекция на цената, и да получиш разликата. 🤔
Оф, Това май беше за стока при същия продавач.
На мен не ми се е случвало някаква драстична разлика. Но и аз не поръчвам кой знае колко скъпи неща.

# 583
Имам 2 профила - мой и на мъжа ми. В моя профил ме спукват от оферти всеки ден - къде супер изгодни, къде - не толкова, къде хич Simple Smile Мъжът ми не получава абсолютно никакви оферти. Вероятно при регистрацията съм чекнала нещо, за да не получава оферти. Споделям само някои от нещата, които съм купила на много изгодна цена след оферта от Тему. Миксерът ми го намалиха почти веднага, когато го сложих в кошницата.
Намалиха ми го на 6 и нещо.
Намалиха ми я на 12 и нещо.
Намалиха ми го на 11 и нещо.
Миксерът и тенджерата вече ги ползвам с удоволствие, сешоарът още не е пристигнал.

# 584
Ами защо не се възползваш от опцията корекция на цената, и да получиш разликата. 🤔
Оф, Това май беше за стока при същия продавач.
На мен не ми се е случвало някаква драстична разлика. Но и аз не поръчвам кой знае колко скъпи неща.

Да, корекцията важи, ако същия продавач намали цената, а аз все улучвам такива, които завишават цената.

Общи условия

Активация на акаунт