Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
От днешната доставка най-много ми хареса тази рокличка, отговаря с точност на снимката и е приятна материя. Цената и беше 5лв

Това поло също е много мекичко и плътно, изненада ме

Диадемите са красиви, взех няколко цвята, 5лв им беше цената

# 586
Panayotu и на мен ми е по-удобно през компютър, просто експерементирах.

# 587
От днешната доставка най-много ми хареса тази рокличка, отговаря с точност на снимката и е приятна материя. Цената и беше 5лв

Скрит текст:
Това поло също е много мекичко и плътно, изненада ме

Диадемите са красиви, взех няколко цвята, 5лв им беше цената

Може ли линк за роклята?

# 588
  • София
Цитат
Може ли линк за роклята?

https://share.temu.com/U870gQdOmKA

Линкът от поръчката не е активен вече, но тук я има, иначе може да търсите и чрез изображение.
Малката се влюби в нея, едва я дочака да изсъхне от прането 😀

# 589
Благодаря, sweetvit. Не знаех, че може да се търси по изображение. Много хубаво стои роклята. Simple Smile

# 590
Някой с мнение за тези:

# 591
Някой с мнение за тези:

Имам я, но в бяло, тествах я като пристигна. Нагрява, ще свърши работа, но няма степени. Малка е като площ, ще трябва доста да търкам Grinning

# 592
Скрит текст:
Някой с мнение за тези:

Имам я, но в бяло, тествах я като пристигна. Нагрява, ще свърши работа, но няма степени. Малка е като площ, ще трябва доста да търкам Grinning

На мен ми трябва при пътуване,  обичайно не вземам дрехи които се мачкат много, но на моменти се налага малко гладене.
Благодря!

ПС: Ако не е тайна на каква цена взехте вашата?

# 593
Скрит текст:
Някой с мнение за тези:

На мен ми трябва при пътуване,  обичайно не вземам дрехи които се мачкат много, но на моменти се налага малко гладене.
Благодря!

ПС: Ако не е тайна на каква цена взехте вашата?
И аз я взех за пътуване, но още не сме я тествали, все има ютии по местата където ходим Grinning Взех я за 13 лв някъде след всички отстъпки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
https://share.temu.com/LxqE7yRXbtA, аз поръчах тази ,но не е пристигнала още, за да дам мнение.Цената на която я купих беше доста по- ниска от тази в момента.

# 595
Sweetvit,
Много е хубава рокличката. А, диадемите как са? Аз също ги загледах, но в друг цвят. Ще се радвам, ако имаш възможност да ги снимаш.

# 596
Пристигна ми смарт часовника, който бях поръчала. Доста време го дебнах, докато ми го намалят, но успях да го взема за 15 лв.
Пише, че е мъжки, но разглеждах много модели и не видях някаква разлика между мъжките и дамските, даже и в размерите. Този си има и дамски циферблати, явно не е предназначен само за мъже.
Бързо го свързах с приложението на телефона. Има много опции, включително и за измерване на кръвно налягане (не е точно, но аз и не очаквах такова нещо от един часовник). Най-важната за мен функция - да може да се разговаря с него, работи и то много добре. Чува се ясно и в двете посоки. Може да се слуша и музика, което също ми харесва. Води се водоустойчив, но в упътването изрично пише, че не става за плуване, гмуркане и т.н. Жалко.
Но като цяло много ми харесва, особено на тази цена. Да видим само колко време ще изкара. Simple Smile

Ето линк: https://share.temu.com/PxPPJPhddyA

# 597
  • София
Како Сийке, кабелче за зареждане има ли?

# 598
Има, магнитно.
Забравих да кажа, че дойде във фабрично запечатана кутия, всички предпазни лепенки си бяха на място, включително и тези на металната каишка. Има и втора каишка, силиконова.

# 599
А получават ли се съобщения от вайбър, месинджър и др? Аз върнах един за 50 лв, защото не отчиташе съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт