Звездни компромати - Август'24

• 393 146
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 45
Може ли линк към тия колиета- близалки? Бая инфантилно ми се струва, ма пък знам ли...

Ето линк, да ги видиш. Иначе да, инфантилни са. Изобщо не мога да си представя да се накича с такова "колие", още по-малко да си сложа брошка сладолед на клечка.
Лелеле, представях си нещо като джунджуриите на Ваня Щерева, но тези са все едно дете на 5 ги е правило.
Пълен смях са тези "бизнеси" на разни богаташки съпруги - нощници, парцали, аксесоари. Ако ти е хоби, практикувай го, но чак пък да го продаваш.... сигурно си вярват, че са творци

# 46
Бившият на Мария е много хубав. Не само кеш е изпуснала.
Скрит текст:

# 47
  • Наблизо
Марая има неговите очи.Хубав мъжмизглежда дребничък,ама тя Мара нали е изполин.
И новата му жена е красива и изглежда понеизтормозена от Мара.

# 48
Мара изглежда така последните години. Това е резлтата от токсичната ѝ връзка.
Била е много хубава докато е била с този Митко, усмихната и с нормални килограми.
Скрит текст:

# 49
С новия си нос, Преслава постоянно ме подсеща за Круела Девил😂

# 50
  • Враца
Може ли линк към тия колиета- близалки? Бая инфантилно ми се струва, ма пък знам ли...

Ето линк, да ги видиш. Иначе да, инфантилни са. Изобщо не мога да си представя да се накича с такова "колие", още по-малко да си сложа брошка сладолед на клечка.
Лелеле, представях си нещо като джунджуриите на Ваня Щерева, но тези са все едно дете на 5 ги е правило.
Пълен смях са тези "бизнеси" на разни богаташки съпруги - нощници, парцали, аксесоари. Ако ти е хоби, практикувай го, но чак пък да го продаваш.... сигурно си вярват, че са творци
Точно!
На Ваня Щерева бижутата са красиви и изпипани, може да не са по вкусана всеки, но определено хващат окото и не са нещо, което да те е срам да сложиш.
https://www.facebook.com/vanyashterevahandmade/?locale=bg_BG
Таз другата дама направо се излага! Може да направиш такива бижута за първи път за проба, но ако ще продаваш-много повече се иска... и то на тези безумни цени!

# 51
  • Наблизо
Този Митко на марината сватба прилича на Блажко,но са хубави,млади и щастливи.

# 52
Мара изглежда така последните години. Това е резлтата от токсичната ѝ връзка.
Била е много хубава докато е била с този Митко, усмихната и с нормални килограми.
Скрит текст:

Мара си остарява, като всички нас
В гръб като момиче/момче даже. Отпред - кърпената история по лицето: нос, устни, скули и прочее

А забелязвате ли напоследък - при Ванчето Червенкова и Палома черната гега - има "спускане" на скулата (инжектирана скула) надолу по бузата, изглежда ужасно. Нямам скриншот обаче

# 53
  • Наблизо
Ох то при Ванчето какво да забележим по-напред..

# 54
  • 🌊
Хубав е мъжа на Мария, там реално не помня каква беше драмата с раздялата, но сегашната му грам не ми харесва, май те бяха приятелки.

# 55
Драмата беше, че най-близката приятелка на Мария, въпросната Никол, и отмъкна мъжа.

# 56
А тези със слонската памет помним интервю, в което питат Мария “а какво ще направиш при изневяра” (с Митко беше тогава) и тя се усмихна кокетно и изръси: “Смърт” 😄

Та понеже смърт нямаше, предполага се, че не Митко е изневерил…

# 57
  • Пловдив
Аз доколкото помня тук от темата той и изневерява с приятелката и и после я зарязва. За Мария и Митко става въпрос.

# 58
Христина, първата жена на Благо Джизъса, станала козметичка.

# 59
  • ВАРНА
Не и върви на Мария с приятелките.Все я изместват.Палуна и беше в обкръжението,нали?И после стана госпожа Хрис бет.

Общи условия

Активация на акаунт