Звездни компромати - Август'24

• 390 080
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 480
Зачудих се откъде ми е познат този Пламен Димов и ето къде - Сериала Забранена любоввв https://lifeonline.bg/bg/osydiha_zvezda_ot_seriala_zabranena_liubov

Ух, хич не ми харесва визуално.

# 3 481
Пламен Димов е страхотен Чушкаров в "Двубой" в Народния театър.

# 3 482
  • на село
Как пък веднъж не я хванаха Амал неподготвена за снимка? Винаги като излязла от кутийка - излъскана, напудрена и изкуствена.

# 3 483
  • София
Как пък веднъж не я хванаха Амал неподготвена за снимка? Винаги като излязла от кутийка - излъскана, напудрена и изкуствена.

Е, тя е адвокат от висшия ешелон, тя знае какво е дисциплина, знае как външния вид влияе... не е някоя аматьорка звезда-еднодневка...
 Още повече, след като се омъжи за "вечният ерген" , много добре знае, че ще бъде следена под лупа! В нейния свят фриволностите на артистичните бохеми не се прощават лесно, пък били те и в почивния ден!

# 3 484
А Клуни винаги я държи хем за ръка, хем под ръка. И все е леко изгърбен, сякаш с радост носи на плещите толкова любов към жена си. Той обича нея, тя - него, но май камерите са голямата й страст.

# 3 485
  • на пистата
Много са хубави Амал и Клуни.А кой е мъжа в синия костюм на последната снимка?

# 3 486
Oще не мога да разбера какво толкова му харесват на Брад Пит. След  намесите сега мяза на нещо, но преди тях беше ..... Приятелката му ми напомни на Луна с ченето като кобила. Много е невзрачна.

Тялото на Теа е слабо, но поддържано и стегнато. При Светлана си е чиста анорексия.

# 3 487
  • София
Този Пламен Димов участва в Черешката на тортата. Там доколкото си спомням беше с халка -прясно женен. Имаше и някакви подробности за любовта му. Някой ако му се търси може да се опита да намери участието му.....

# 3 488
  • Down south
Тези пък в качеството си на какви правят визити в други държави? Нали се отказаха от всичко?
В качеството на дук и дукеса.
И то точно в противоречива страна, като Колумбия Close

# 3 489
  • Rock & Roll feeling ...
Добро утро Coffee Nature Sun With Face, заповядайте в Новата Тема : https://bg-mamma.com/?topic=1688306
Да я изпишете с кеф Heart

Общи условия

Активация на акаунт