Звездни компромати - Август'24

• 394 971
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 435
  • Враца
Опитах се да прочета писанията на Кобилкина към клипа с кълчотенето.
Колко й е добре сама, колко е щастлива...
Греша ли, или преди със същото настървление обясняваше как трябва да клякаме покорно и да правим тра-ла-ла, да поставяме мъжа на пиедестал, и не помня още какво, че не я и следя особено.
Тоест- сега пълно отричане на предишното?
Някакво противоречие намирам аз.
И какво лошо има да кажеш "Самотна съм, но вярвам, че ще намеря някой друг", "Нещастна съм, но се опитвам да изплувам".
Шантава работа. Нереално е да обръщаш палачинката толкова бързо и да се отричаш от всичко, което си плещил преди това.

# 3 436
  • Glasgow
Ама тя под това видео Кобилкина е написала, че си има романтични отношения с мъж.

# 3 437
Никол Кидман на фестивала във Венеция, като статуетка, страхотна фигура и форма..
видео:
https://www.instagram.com/p/C_TnGGcJtV3/

И тя се е срещнала с фена със увреждания, който е бил доведен на събитието.. намирам го за много благородно..
Скрит текст:

Потресаващо зле изглежда Кидман според мен - мършаво старческо тяло и неестествена глава със сменена изцяло физиономия. Прилича на Емили Дешанел малко.

# 3 438
  • София
Софка Маринова след очевиден фейсап.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 439
Ама тя под това видео Кобилкина е написала, че си има романтични отношения с мъж.
Абсолютно е така. Тя сама е споделяла за нови си живот в различни подкасти, както и със своите последователи - развела се е, за да си поживее сама. И да се порадва на различни връзки. Нарича го фаза "харем" - много и краткотрайни връзки. Казва че се чувства свободна, защото в края на краищата има споделено родителство с бащата на детето и има бавачки. Тя е жена, която се радва на живота си. Това е видно от всяка нейна публикация.

# 3 440
Егати глупостите Joy
Кой й се връзва на тази кобилка?

# 3 441
Кобилкина се разведе, защото Такис се изнесе и стана неудобно.

# 3 442
Видно е от всяка нейна публикация, че има достатъчно шарани, които да й се връзват, че се наслаждава максимално на живота си, и срещу заплащане ще ги научи и тях.

# 3 443
Никол Кидман просто е остаряла. Sad Прекалено слабата фигура и този цвят на русото не й правят услуга. Много я харесвам иначе, беше преди прекрасна, времето не прощава.

# 3 444
Никол Кидман е с корсет, чак с толкова малка талия не е, колкото и да е слаба. То се вижда, че едва се сгъва.

# 3 445
  • На морето!
Тялото на Теа ви харесва, а на Светлата било много слабо ... за мен крачетата им са еднакви. На Теа малко по-тренирани, но по слабост са еднакни ...
Госпожа Кадиева за мен има хубави крака, но тук някой каза, че е едра ... Ако всеобщото мнение е такова, нормално жените масово да стават анорексички
Нищо общо нямат тялото на Теа и онзи изсъхнал скелет на Палуна.

Миглена Ангелова изобщо не ми е класа, тя ми е женският Жоро Игнатов, но с по-афиширан личен живот, надявам се няма да я натресат пак в някоя национална телевизия.
Вулева и Венета са продукт на едно отдавна отминало време, което не трябва да се връща.
Не ми е жал за Доганови, нито за Пеевски. Както казва Джасим- във войната между Пеевски и Доган съм на страната на войната.

Ако този цирк е реален и продължи, и ние масово гласуваме, имаме изключително редкия шанс да направим реални промени този път.

# 3 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Анджелина след премиерата на филма за Мария Калас, десет минути са я аплодирали и тя се е разплакала от вълнение.
Снимките са от клипче
Скрит текст:

# 3 447
  • Враца
Анджелина след премиерата на филма за Мария Калас, десет минути са я аплодирали и тя се е разплакала от вълнение.
Снимките са от клипче
Скрит текст:

Аз чакам с нетрпение филма.
И Мария Калас и Анджелина Джоли са божествени жени според мен!

# 3 448
  • София
Анджелина Джоли не прилича на себе си.

# 3 449
  • Glasgow
Оригинала 😭Диона я няма на стената 😭
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт