Звездни компромати - Август'24

• 390 713
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 420
Да, Демир е готин и възпитан.

# 3 421
Губи ми се малко хронологията, не знаех, че въпросният джип е бил "от Демир". Гледах наскоро клип на Любомир Жечев за скандала между нея и Жени Калканджиева, той припомни, че ѝ е бил "подарен" с надпис "Обичам те" от любовник, пък после - взела си го на лизинг.
Ех, едно време какви скандали имаше... Simple Smile

# 3 422

А за мен това са двете най-невзрачни особи с претенция за звездност. Изобщо не мога да ги разпозная обикновено, та и с визия хич не впечатляват. Снимкстс със секси дупето е потрес, по-несекси физиономия не съм виждала на снимка, на която някой се опитва да си показва д-то.

Едната известна като снахата на някой наистина известен, женена за някого, който е известен като син и внук на по-известнитв си роднини, а пък втората е известна като сестрата близначка на снахата на... Joy

Толкова са нелепи със самочувствието си на звезди, когато са ги поканили от зор заман в някое предаване (едната вдъщност, другата даже не я канят, само в Инстаграм може да ѝ се радваме)

Следя ги в инстаграм и не съм забелязала някакви претенции за звездност.
Живеят си живота. Хранят се здравословно, тренират, пътуват и се забавляват. Не виждам нищо лошо или претенциозно.
Наум все пак е играл в истински сериал, има право да се нарича известен, освен заради роднините си.
А какъв актьор е и кой му симпатизира, това е отделна тема.
Що се отнася до визията на близначките, разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето.
Без значение харесвани или не, телата им са топ и да се отрича е да се каже на бялото  черно. 
Аз не бих отказала да съм с такова невзрачно тяло още сега, вместо да съм на режим месеци и всекидневно да тренирам, за да го постигна.
Скрит текст:

# 3 423
Тялото на Теа ви харесва, а на Светлата било много слабо ... за мен крачетата им са еднакви. На Теа малко по-тренирани, но по слабост са еднакни ...
Госпожа Кадиева за мен има хубави крака, но тук някой каза, че е едра ... Ако всеобщото мнение е такова, нормално жените масово да стават анорексички

# 3 424
Никол Кидман на фестивала във Венеция, като статуетка, страхотна фигура и форма..
видео:
https://www.instagram.com/p/C_TnGGcJtV3/

И тя се е срещнала с фена със увреждания, който е бил доведен на събитието.. намирам го за много благородно..
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 08:02 от SHE_IS

# 3 425
На Никол Кидман главата е неестествено голяма за това тяло.

# 3 426
Колко пък да са “звездни” тези синове … освен че са деца на бащите си.

# 3 427
  • Варна
27 години от смъртта на Даяна, най-обичаната принцеса.

Ричард Тифани Гиър днес има рожден ден.

# 3 428
  • До морето
Теа Минкова ми стана неприятна от един пост в Инстаграм. Преди редовно снимаше как минава един ден на звездната й особа. Та нали малко се въобразява на героиня в Секса и града - ходи пазарува, среща се с приятелки на обяд, пие чаша или две вино, после сяда зад волана да шофира.......и това всичкото тя сама си го снима и си го качва. 🤬🤬🤬

# 3 429
Не разбирам това момиче с какво би могло да бъде интересно - както мнооого правилно каза една потребителка, това е жената на сина и внука. Която е слаба. Точка.

# 3 430

Следя ги в инстаграм и не съм забелязала някакви претенции за звездност.
Живеят си живота. Хранят се здравословно, тренират, пътуват и се забавляват. Не виждам нищо лошо или претенциозно.
Наум все пак е играл в истински сериал, има право да се нарича известен, освен заради роднините си.
А какъв актьор е и кой му симпатизира, това е отделна тема.
Що се отнася до визията на близначките, разбира се всеки има право на мнение и аз уважавам твоето.
Без значение харесвани или не, телата им са топ и да се отрича е да се каже на бялото  черно.  
Аз не бих отказала да съм с такова невзрачно тяло още сега, вместо да съм на режим месеци и всекидневно да тренирам, за да го постигна.
Скрит текст:

Аз не ги следя в Инстаграм, защото не са ми интересни. Там има хиляди като тях, че и с по-хубави тела, окомплектовани с по-красиви физиономии. Ясно, че цял ден с телата си се занимават и са на хранителен режим и редовни тренировки с години, и пак телата им не ми харесват -  изглеждат ниски, късокраки и с широк ханш. Аз лично предпочитам издължени дългокраки и хармонични тела като на Бар Рафаели примерно, стегнати, но не с някакви изразени мускули, и без някаква изобилна дупара. А в лицето са наистина невзрачни, най-хубавите им снимки са със слънчеви очила и пусната коса, че да им се вижда колкото се може по-малко от лицето. Лицето е това, което дава индивидуалност, все още хората по-лесно разпознават другите хора по лицата, отколкото по гъзовете.

За звездеенето, случвало се е да я засичам едната, тази, която е женената за сина и внука, поканена заедно с него в предавания. Ами той трудно взима думата от нея, колкото и тя да няма какво интересно да каже. Гледах ги двамата в "Стани богат", явно си мислеше, че тя е звездата там и предаването е подходящо за нейните способности.

Лично мнение!

# 3 431
Тейчето е такава куха хралупа, че всичко останало отива на заден план.

Едва ли ще доживеем времена, в които инфлуенсъри да са интелигентни, забавни хора, които могат да повлияят на другите да се извисяват, а не да консуматорстват.

# 3 432
  • Glasgow
Ето една вдъхновяваща Кобилкина и нейните танци извън времето и пространството 😁💃🏻💃🏻💃🏻
https://www.instagram.com/reel/C_SOu_9tJom/?igsh=N2lmdWtvNzd0MTdk

# 3 433
Отвратна! И планината не пожалиха тези кухи, егоцентрични същества.

# 3 434
Честно казано Теа и Наум са от по-добрите инфлуенсъри, ако ви се струват зле - повярвайте ми, останалото е много по-зле...
Не ми се струва, че рекламират особено. Тя наистина не е най-острият нож в комплекта, обаче се старае момичето, чете книги, не претендира особено... не може на всеки да му е дадено.

Общи условия

Активация на акаунт