Звездни компромати - Август'24

• 390 722
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 405
На щраус се е направила.  3 метра висока. Защо се излага така Joy

# 3 406
  • Sofia
В Бг разрешено ли е дете като се роди да е записано само със собствено и  фамилно име,без бащино?
Слушах/на бързи обороти/книгата на Ваня Джеферович и той казва,че децата му са без неговото име записани 🤔,з-то щяло да звучи тъпо и смешно 😀
Леа Дж…..ич
Бо Дж…..ич

# 3 407
# 3 408
  • Down south
Вероятно с тази снимка ще участва в кастинг за участие в  Аватар Joy

# 3 409
  • Варна
снаХалваджиян :
Скрит текст:

Ей това е селянка, не Райна.
Щерката на Брук и Андре е прекрасна,  млада дама.

# 3 410
Много й отива така на Теа.
Сладка е, аз я харесвам на външен вид.
И аз много ги харесвам двете със сестра й.
Скрит текст:

Секси дупе:
Скрит текст:

# 3 411
На щраус се е направила.  3 метра висока. Защо се излага така Joy
Защото реално едва ли е 160см.
Брук Шийлдс няма дъщеря от Андре Агаси, нали?

# 3 412
  • До морето
Сигурно ли е, че дъщерята на Брук е с на майка си роклята? Щото първо хич непми прилича и второ доста странно е да сложи сватбената рокля на майка си от сватбата й с ДРУГ мъж.

# 3 413
И аз се чудя на връзка с Агаси ,че и с дъщеря...нещо имената ли сгрешени или неведоми са пътищата господни...
 Разбрах, дъщерята е от друг.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:15 от Бор_яна

# 3 414
Сигурно ли е, че дъщерята на Брук е с на майка си роклята? Щото първо хич непми прилича и второ доста странно е да сложи сватбената рокля на майка си от сватбата й с ДРУГ мъж.
Не мога да кажа колко е достоверен, но заповядайте линк към материала.
https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/127387-griar-henchi-obleche-bu … miraneto-si?_gl=1

# 3 415
снаХалваджиян :
Скрит текст:
Леле … как си е издължила краката Simple Smile

# 3 416
И аз се чудя на връзка с Агаси ,че и с дъщеря...нещо имената ли сгрешени или неведоми са пътищата господни...
Доколкото знам Андре Агаси и Брук нямат общо дете.

# 3 417
Никъде не се споменава за общо дете. Просто роклята за дипломирането е от сватбата с Агаси, която е била първа за Брук.

# 3 418
Отностно болния човек сниман с Анджелина, може да е било негово желание. В Щатите има такава организация, която изпълнява желания на тежко болни деца. Каквото си пожелаят им се изпълнява. Ако той е казал че иска да е на червения килим с Анджелина, осигуряват го. Не мога да преценя човека на каква възраст е, но ако е до към 20, възможно е. И...това от личен опит го споделям. Сега дали е било редно да ги снима сульо и пульо е друг въпрос.

# 3 419
Много й отива така на Теа.
Сладка е, аз я харесвам на външен вид.
И аз много ги харесвам двете със сестра й.
Скрит текст:

Секси дупе:
Скрит текст:

А за мен това са двете най-невзрачни особи с претенция за звездност. Изобщо не мога да ги разпозная обикновено, та и с визия хич не впечатляват. Снимкстс със секси дупето е потрес, по-несекси физиономия не съм виждала на снимка, на която някой се опитва да си показва д-то.

Едната известна като снахата на някой наистина известен, женена за някого, който е известен като син и внук на по-известнитв си роднини, а пък втората е известна като сестрата близначка на снахата на... Joy

Толкова са нелепи със самочувствието си на звезди, когато са ги поканили от зор заман в някое предаване (едната вдъщност, другата даже не я канят, само в Инстаграм може да ѝ се радваме)

Общи условия

Активация на акаунт