Звездни компромати - Август'24

• 390 758
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 390
Ох Райнето сложила една сиса на ръката на теракотената фигура…

# 3 391
Момичета, вие като едни видни познавачи на светските потайности, чу ли сте слухове Хю Джакман да е гей? Би било сериозна загуба за женската част на населението! Joy

# 3 392
Не съм чувала, а доколкото виждам и всички опити да се намекне нещо такова, удрят на камък.

# 3 393
  • София
Не съм чувала, а доколкото виждам и всички опити да се намекне нещо такова, удрят на камък.

И слава богу Grinning

# 3 394
Добре де, а Райна има ли участия, вади ли песни, клипове?

Ей сега наскоро ми беше излязло,че е пуснала някаква нова нейна песен ама не съм я слушала. Не мисля,че изобщо много хора я слушат. Нещо не си дава много зор или просто не и се получават.

# 3 395
Момичета, вие като едни видни познавачи на светските потайности, чу ли сте слухове Хю Джакман да е гей? Би било сериозна загуба за женската част на населението! Joy
От около 20 години е слуха, откакто се ожени за Деби. Но бяха чудесно семейство и си осиновява деца. Тя е била изключително популярна в момента, в който се събират, а той млад и не толкова успешен.

# 3 396
  • Glasgow
Да, и чаках да се открие след развода, но май не се е появявал с никого официално. По време на брака го хващаха с разни "треньори" и подобни лични асистенти на почивка, ще видим 🤷🏻‍♀️

# 3 397
Оператор, ама само в предаванията на баща си. Като вица: - Защо искате да работите в нашата фирма?
- Всъщност не искам!
 - Назначен сте!
- Абе, татееее!
Всъщност негово е и кафето LATE в Парадайз мол. Вероятно има и други бизнеси.

# 3 398
  • Deutschland
На Райна й се получават повече народните песни. Въпреки типа "селска хубост", лично аз я харесвам повече от колежките й. Говоря за визия, държане и т. н. Чалга не слушам от години.

# 3 399
Щонова за спекулациите около Преди обед:
Скрит текст:

# 3 400
Joy мис звИзда ,защо с такъв назидателен тон.

# 3 401
Много се чете тук, от всякъде се гледа насам.
 Поне да плащат нещо на платформата, не така да крадат идеи.

# 3 402
Зайнеб опроверга ли, че ще е водеща на това предаване?

# 3 403
Добре де, а Райна има ли участия, вади ли песни, клипове?

Май само по разни селски събори. Simple Smile

# 3 404
снаХалваджиян :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт