Звездни компромати - Август'24

• 390 766
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 330
Така е пожелал болния човек, изпълнили са молбата му.. благородно е и е добър пример.
Анджелина е много красива на кинофестивала във Венеция.
видео:
https://www.youtube.com/watch?v=Lop-S6DKtGg
https://apnews.com/video/angelina-jolie-movie-premieres-italy-aa … 5b30dbc0708b458d4

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 09:58 от SHE_IS

# 3 331
Това бебе е на сестрата на Хейли. Не е на Бийбърови Simple Smile
Снимките са стари.

# 3 332
Е, по принцип е на 33 години тоз Бебо.

# 3 333
  • Враца
Анджелина Джоли живее в Щатите. Фестивалът се провежда в Европа. Вероятно програмата й е пълна и е за ограничено време във Венеция.
Този човек е тежко болен и не му остава много време. Невероятно преживяване е за него да посети такова събитие и да види идола си, да го докосне. преди да си отиде. Дори за здрав човек преживяването е уникално!
Нека бъдем малко по-човечни и разбиращи! Звездите го могат, можем го и ние!

# 3 334
За първи път чувам, че Джоли е мразена. Аз мисля, че е много красива и изглежда добричка. Само дето не можа да овладее омразата си срещу Брад Пит. Ама това и обикновените жени трудно го правят.

# 3 335
  • София
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Оливия Кук
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Даутцен Крус
Скрит текст:

# 3 336
За първи път чувам, че Джоли е мразена. Аз мисля, че е много красива и изглежда добричка. Само дето не можа да овладее омразата си срещу Брад Пит. Ама това и обикновените жени трудно го правят.

Аз пък знам, че няма безгрешни хора, само те си знаят какво изпитват един към друг.. "Не съдете, за да не бъдете съдени"...

# 3 337
  • До морето
В тая тема плюем жените и жалим мъжете - и Анджелина, и Лопез са злобни, манипулативни кучки, които принуждават мъжете да се оженят за тях, а после понеже са гаднярки, горките им мъжленца се развеждат с тях. Но на тях така им се пада, ние не сме такива и на нас това няма никога да ни се случи!!!!!

# 3 338
Лопес така навира латиноамериканският си произход в очите на хората,(с цел всякакви дивиденти),че дори да изпадне като Многострадална Геновева,няма да и обърна внимание...!

# 3 339
  • София
Боряна Калейн с нова прическа
Скрит текст:

Силвия от "Риск печели, риск губи"-едвам я познах
Скрит текст:
в реклама на "Леки"
ей така се печелят пари- за 399 лв ще си увеличите последователите
Скрит текст:
не я знам коя е и защо ми изкача на стори

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 19:10 от lite16

# 3 340
Наистина ли някой плаща тези пари, за да разбере как да си спечели последователи? 🤔Не може да си толкова кух?

# 3 341
  • Countryside
Благодаря за инфото, значи Бебо бил Бедрос и бил на 33г. Знам си аз, че всичко ще науча в тази тема. Виждала съм го няколко пъти тази година и определено ми се видя по-възрастен, въпреки интерсните, хм, дрехи, с които се беше издокарал. Явно безделието състарява хората, нямам друго обяснение.

За Джоли и Лопез разбрах. Те че не са китки, не са, ама жени като тях с лопата да ги ринеш, не е като да няма нарциси сред жените. Просто, те са известни и хората ги следят. Но явно, да си гледаш живота и интереса е нещо лошо, 'щото горките им мъжленца страдат. В пъти Джоли и Лопез са по-добре (за себе си) от жерви като Радина например, а другите дали ги харесват, не мисля, че ги вълнува особено. И въпреки това, и те са хора, и като всички страдат, едва ли Дженката се ожени за Бен за дивиденти или Аджито взе Брад от обятията на Анистън, все пак мисля са имали чувства. Решението за раздяла не е лесно и не е виновен само единия, а каква е истина никой не знае, а може би дори и те самите имат различни мнения по темата.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:33 от Г-жа Букет

# 3 342
Бебо/Бедрос е оператор, показваха с камерата го в Капките.

# 3 343
Оператор, ама само в предаванията на баща си. Като вица: - Защо искате да работите в нашата фирма?
- Всъщност не искам!
 - Назначен сте!
- Абе, татееее!

# 3 344
Не са ми симпатични Бебока и семейството му, но, ако имате бизнес, децата ви няма ли да работят за вас? То, едно дете, ако не ти съсипе поне една фирма, какво дете е?
Шегувам се. Много умни деца има в истинските бизнеси. Да не забравяме, че децата на Бекъм също са лешпери.

Общи условия

Активация на акаунт