Звездни компромати - Август'24

• 392 364
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 315

Джоли като дете и сега:
Скрит текст:
Това е най-малката ѝ дъщеря, а не самата тя.

Иначе тя прилича на всеки друг, но не и на себе си. Тук се е докарала на Джесика Частейн.

И Вулева, и Райкова хванаха една продуктивна за тях вълна в перфектното време. Подобни предавания сега не биха впечатлили никого, защото "звездите" сами си пеят майчиното мляко по инстаграми и се излагат по тиктоци.

Анджелина е русичка като дете, за мен е много по-красива от Джесика Частейн и нямат нищо общо, която така и не мога да харесам..

Скрит текст:

# 3 316
А защо изключваш тази възможност?
Виж сега, ако искаше ПР, щеше да извика репортерите, да отиде в някоя билница, да обикаля от легло на легло, да рони сълзи и да им държи ръцете. После щеше да има гарантирани умилителни заглавия и репортажи.
Пак казвам, човекът е нейн страстен фен, знае че тя ще е там и най логично е той да е пожелал тази среща. Случва се често и с други звезди, но Джоли я мразим. За съжаление точно тази омраза понякога ви кара да твърдите нелепици.

# 3 317
Най вероятно болният е искал да бъде там. Има неизлечимо болни, чието последно желание е да срещнат идола си. Какво значи "Джоли се е чалнала"? Казали са й че болен фен иска снимка с нея. Очаква се да каже "ооо, той е болен, няма да се снимам с него " ли?

И
И ще се снима с него пред безброй камери?

# 3 318
А да го подмине ли? Ще са безпощадни после

Не го е довела тя там, Джоли няма нужда от ПР, славата и е достатъчно голяма

# 3 319
  • София
Много ме радва Хелена колко ластици е накичила в главата си Joy Прилича на игленик. Като си помисля май не съм я виждала облечена “нормално” в ежедневието, това е нейния стил. Като актриса също ми е любима и много я харесвам в образи, в които не играе себе си.

# 3 320
А защо да не се снима? Защото е недъгав, болен и нелицеприятен?
Само руси и красиви ли могат да искат снимка?

# 3 321
А защо да не се снима? Защото е недъгав, болен и нелицеприятен?
Само руси и красиви ли могат да искат снимка?
Защото тя изглежда нелицеприятна и пошла, коленичила пред това легло. Не може ли да уважиш желанието на почитателя си насаме, за да му засвидетелстваш на спокойствие внимание? Да подържиш ръката му, да поговорите?
 Вместо да се правиш на бежовата дева от Гуаделупе, като, разбира се, не забравяш камерите.

# 3 322
Насаме? Те са на червеният килим.
Значи тя подписва автографи, снима се с други фенове там, но с този ще се среща насаме, защото е болен?

# 3 323
  • София
Може болният  човек  сам  да е пожелал да присъства на червеният килим. Хора всякакви  ,  желания всякакви. Ако  това е, което е поискал не виждам нищо  ненормално  в това, че  Джоли  се е съгласила. Да изпълниш желанието на умиращ човек  е благородна постъпка според мен.

# 3 324
Всъщност, това е италиански писател, който страда от болест на чупливите кости.

https://vm.tiktok.com/ZGeT4ST6H/

# 3 325
Разбра ли се вече кой ще седне на мястото на Деси Стоянова в Преди обед?
Май точното едната спрягане беше Венета Райкова.

# 3 326
Бийбърови с бебето
Скрит текст:

🍀

Много сладко бебче, :Heart::

# 3 327
  • Countryside
Еееееее да бе, опряла Джоли да влачи болни хора на легло, за да се снимат с нея в Кан, да се покаже на благородна. Чак толкова не се е чалнала според мен. Намирам постъпката за нормална човешка постъпка, коленичи пред леглото на болен човек, със или без не-знам-си-колко-скъп тоалет.
Спомена се няколкократно тук, но аз да питам като неразбрала: защо мразим Джоли?

Атанаска може да се нарича както си иска, хора, които не харесват името си бол, не е като да няма и някои се наричат нещо корено различно. Примерно, аз дори не знам как точно се казва сина на Халваджиян, знам че му казват Бебо, нищо че е на 40г+.... Точно за това не бих й се присмивала, както и за неуспешна ринопластика(ако изобщо има). Не всички се раждат с природни дадености, или ги кръщават с имена, които ще им харесат. Примерно, модерното Амая, знам ли, то дори Станка даже по-добре ми се струва...

# 3 328
Хелена Б.К. се е барнала като нашата парцалеса Кремена Халваджиян. Шаби шик, ама само шабито.

# 3 329
  • До морето
Бедрос се зове къмто 40-годишният Бебо!

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:00 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт