Звездни компромати - Август'24

• 392 380
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 285
Зейнеб се чудя как е успяла да омае богат, млад, че и симпатичен мъж. Нито е първа красавица, нито има капацитет. Всъщност прегледах и профила в Иг и има някаква специфична харизма. Майка й е красива дама.
 Петър Дочев е попадение, ненапрягащ , умен, обаче и на него му личи, че му е неприятно като трябва да представя псевдо звезди. Хората явно това си искат и гледат. Четох, че Гала била с много по-висок рейтинг, затова сменят концепцията.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 01:57 от Jeri-sweet

# 3 286
  • Glasgow
Анджелина от същото събитие в движение. Много възрастна изглежда с тези изпъкнали вени
https://www.instagram.com/reel/C_RQhUCOZbJ/?igsh=dHJiZmZ2em5tNjBm

# 3 287
Вулева и "Сигнално Жълто" ме приковаваха пред екрана преди години. Нямах търпение да разбера всеки път как е обрисувала нашите звезди. Езикът й беше пиперлив, но това са звезди, нейният език им подхождаше идеално. Те пък, видиш ли, се правеха на обидени и неразбиращи. Жената имаше концепция за предаването си - ако ще си известен, ще си носиш последствията; ако си толкова cool, ще обърнеш ли реално внимание, на мен, някоя си, Вулева?

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 03:25 от blue🐦jay

# 3 288

Джоли просто е остаряла... Нормално е, другата година ще стане на 50... От друга страна щом една Джей Ло може, значи там, в Холивуд нормалностите могат и да са други...

Албена Вулева в предаването си не беше пиперлива, а откровена простачка. Да хванеш някой на кофти кадър и да слагаш долни и грозни епитети няма нищо общо с пикантно и пиперливо. Не сигнално жълто, а сигнално просто...
Иначе тя не е глупава, но какво от това?

Венета Райкова беше топ в жълтурската работа. И не като водеща на "Папараци", а като водеща интервюта само и единствено в "Горещо". Много ще се радвам да се върне същия формат.

Миглена Ангелова има страшно пипе, но на мен ми се гледа красива, освен умна жена. Да умее да води диалог, а не да носи усещането за празни приказки чрез тъпи въпроси и още по тъпи реакции като повечето водещи, които показват и издават кооолко не я интересува или как се чуди какво да го прави тоя хубостник госта й.

Бих гледала в сутрешен блок Зейнеб, която намирам за лицеприятна като визия. Не ми е уоу, но има някаква свежест. Никол Станкулова също ми е визуално приятна, но не мисля, че би паснала на такава роля. Деси Цонева има усета и би се адаптирала към такова предаване, повтарям се, но гласувам за нея предвид липсата на опции.

Само стискайте палци да не е Стрина Ирина, че тогава и за Банда ще рИвете, и за Вулева Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoyJoyJoyJoyJoy колко си права хахах

# 3 289
А, Албена Вулева сама си избра тоя път на мъгляви и груби жълтини. Тя реално си обиждаше звездите. Който се е припознал някъде сигурно и се е обидил. Венета заложи на сигурно. Едва ли има разлика във възприятията и на двете за звездите.

# 3 290
Анджелина от същото събитие в движение. Много възрастна изглежда с тези изпъкнали вени
https://www.instagram.com/reel/C_RQhUCOZbJ/?igsh=dHJiZmZ2em5tNjBm
Анджелина едва я познах. И се чудих какво й има. Специалистите ще кажат, но сякаш лицето е опъвано, ботоксирано или друго модерно антиейдж.
Анорексично кльощава е, за това се носи все с широки дрехи. Нормално при такава ситуация да изскочат основни анатомични елементи.
Лили Иванова заради такива ръце носи ръкавици и дълги ръкави. Но при нея това стана доста след 50.

# 3 291
Анджелина Джоли е естествена блондинка, като дете е била руса както и нейните деца.. Винаги е била красавица и сега е, харесвам я повече руса, но ми е твърде слаба + 7 - 8кг биха и се отразили много добре.

Джоли като дете и сега:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 10:00 от SHE_IS

# 3 292
Меги от "Търси се" презентира началото на свое събитие. Някой има ли идея какво ще да е това чудо с медитация, дишане и себеобичане и с гости М. Попова и Плачков?

Предишното беше с Албена Павлова и Емил Марков, мега позьорщина и псевдодуховност в лично откровение, уж. Меги е мега нелепа в жалките си опити да продава не-ейдж духовност. Плачкови само в медитации за себеобичане не бяха участвали.
Въобще… и двете Опри се надпреварват да продават нещо, от което не разбират нищо и за което нямат грам капацитет.
Ясно е вече, че предаването е спряно и трябва да измислят нещо да се изхранват (май и рекламират разни неща) , засега си ползват контактите направени през годините за подобни сбирки… напоследък хората са полудели по longevity и подобни !!
Странно как и двете толкова духовно извисени се оказаха, че го и продават ?!

# 3 293
  • Countryside
Джоли е '75 набор, т.е. догодина става на 50г. Не мисля, че е чак толкова възрастна. Определено, обаче мисля, че ако качи 10кг ще изглежда по-добре. Също и не забравяйте, че тя се вкара преждевременно в менопауза, като се оперира, за да се предпази от рак. И това оказва влияние, особено на кожата, косата. Не ми изглежда и особено тренирана, за разлика от преди, явно просто не се храни нормално.
Иначе русото май й отива, но е много изпосталяла, направо прилича на скелет вече и като че ли няма живец в нея. А беше разкошна жена преди 15г...

# 3 294
Гери -Никол, освен да клати яката дупара, и да харчи парите на баща си, нещо друго може ли да прави? Всъщност баща и колко деца от колко жени има, че май не е единствена наследница на несметните богатства

Зейнеб, Миглена Ангелова, Венета, Франциска, Оля.....списъкът е много дълъг, но все неподходящи и изтъркани лица за водещи

На мен Джоли руса не ми харесва

# 3 295
На Анджелина проблемът и е, че колкото повече остарява, толкова повече прилича на баща си. Това, че е толкова слаба и изпита още повече допринася за тая прилика. Ще става и по-зле.

# 3 296
Вулева и "Сигнално Жълто" ме приковаваха пред екрана преди години. Нямах търпение да разбера всеки път как е обрисувала нашите звезди. Езикът й беше пиперлив, но това са звезди, нейният език им подхождаше идеално. Те пък, видиш ли, се правеха на обидени и неразбиращи. Жената имаше концепция за предаването си - ако ще си известен, ще си носиш последствията; ако си толкова cool, ще обърнеш ли реално внимание, на мен, някоя си, Вулева?
Може би си такъв тип човек, който се чувства по-добре, когато чуе нещо лошо за другите. Стефан Цанев има едно стихотворение: когато ти е гадно, иди на театър, гледай някоя драматична история. После ще си кажеш,: о, не съм чак толкова зле, има и по-зле от мен.
 И това правеше Вулева: задоволяваше потребностите на голяма част от хората да се чувстват добре, когато чуят, че някой има жълти зъби и голям задник. Защото така твоите собствени жълти зъби и задник не ти правят впечатление. Вулева си е направо лечителка на комплекси. Може би един ден на такива като нея ще им издигат паметници. От благодарната част на човечество, на която Вулева е създала радост с помията, която изливаше.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:11 от Barbarella*

# 3 297
На мен Сигнално жълто никога не ми е харесвало, но Албена ми харесва. И във ВБ беше язвителна и критична, но там си беше заслужено и на място, а Сигнално жълто беше просто злобно и пошло.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 08:55 от Анонимен

# 3 298
  • София
Излезе ми тези дни видео в Тик Ток от Голямата уста с водещ Венета Райкова, където се коментираше представянето на известните във Вип Брадър. Имаше разговор с Албена, която Венета се опита да притисне с уж неудобни и провокативни въпроси. Албена я направи на пух и прах, Венета изглеждаше смешна. Много добре борави с думите Албена, изказът й наистина е добър, на нейния фон Венета звучеше като махленка. Изскочиха ми и откъси от Сигнално жълто. Никаква критика нямаше там, само просташки, селски и изключително грозни обиди.

# 3 299
  • 🌊

Джоли като дете и сега:
Скрит текст:
Това е най-малката ѝ дъщеря, а не самата тя.

Иначе тя прилича на всеки друг, но не и на себе си. Тук се е докарала на Джесика Частейн.

И Вулева, и Райкова хванаха една продуктивна за тях вълна в перфектното време. Подобни предавания сега не биха впечатлили никого, защото "звездите" сами си пеят майчиното мляко по инстаграми и се излагат по тиктоци.

Общи условия

Активация на акаунт