Звездни компромати - Август'24

• 392 376
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 300
  • София
Джиджи, Брадли и детето му
Скрит текст:
Салма Хайек и Джерард Бътлър
Скрит текст:
Уинона Райдър
Скрит текст:
Моника Белучи и Тим Бъртън
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Джесика Бийл със сина си
Скрит текст:

# 3 301
Анджелина Джоли и болен фен във Венеция. Камерите щракат, а тя коленичи пред леглото. Не знам на кого му е хрумнала тази пошла сцена с болния човек.
Скрит текст:

# 3 302
А Албена Вулева откъде е, къде е живяла в детските си години? Спомням си, че някой беше пуснал предаване с нея, като водеща на поп-фолк предаване, и младия Азис, и там имаше някакъв диалект, направи ми впечатление, че не произнася книжовно някои често срещани думи, а в по-късната си кариера явно го е изчистила.

Иначе предаването "Сигнално жълто" беше гадно за звездите, даже и тези, твърдо решени да се държат приятелски и да се покажат остроумни с репортерката, защото тя им задава някакъв въпрос, те отговорят, и извън този диалог пост фактум Албена коментира нещо, затова ги с нещо, на което те няма как да отговорят, защото е извън интервюто, и тя го е мислила дълго време как да ги затапи. Не е някаква импровизация, жив диалог.

# 3 303
  • София
Тази шарена антерийка, с която се е спретнал МГК не е ли палтото на Долче и Габана за няколко десетки хиляди, с което се беше появила и Мелания?
Скрит текст:
Перлите вероятно са от баба му.

# 3 304
Това с болния човек на червения килим е пълен абсурд. Джоли съвсем се е чалнала. Ефекта е като крака й на Оскарите - искаше да е секси, а стана за смях. Сега иска да се представи като много благородна, а хората не са толкова глупави, че да не разбират, че е нагласено...

# 3 305
На Брадли Купър малката е страхотен бонбон, но това дете един път не го сресаха!

# 3 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бийбърови с бебето
Скрит текст:

Скоро ми излезе един клип, Вулева беше на гости при Азис в неговото предаване, и Катето Евро като ко водещ поседнала на диванчето до Албена. Та Еврото я пита, как тя знае колко пиела и била пияница, като била много далеч от нейните среди. Албена съвсем спокойно и обясни в кое заведени е била и я е видяла как се налива със собствените си очи. Катето като като чу името на заведението, започна да се поизнервя,  защото явно си беше истина. Та някой неща явно ги е виждала сама, Вулева.

# 3 307
Албена е родена в СССР. Не знам кога идват в България, но знам, че е ходила на училище в София, така че за диалект не знам, може би е било от руския.

# 3 308
Най вероятно болният е искал да бъде там. Има неизлечимо болни, чието последно желание е да срещнат идола си. Какво значи "Джоли се е чалнала"? Казали са й че болен фен иска снимка с нея. Очаква се да каже "ооо, той е болен, няма да се снимам с него " ли?

# 3 309
  • София
Мег Райън
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

# 3 310
На премиерата на новия й филм, на червения килим ли е най-удачното място където това да се случи? Защото изглежда нагласено и като отчаян опит да й се създаде ореол

# 3 311
Наистина ли вярвате, че тя е довлякла умиращ от болницата, за да се снима с него?

# 3 312
А защо изключваш тази възможност?

# 3 313
Хелена Бонъм Картър изигра много добре ролята си в Речта на Краля. От тогава ми е любимка. Приемам, че има хора които живеят по - хард живота си и са меко казано непокисти, определено ми харесват в пъти повече от пренавити и самонадеяни смешковци.

# 3 314
И аз харесвам Хелена, но тоя аутфит е непростимо грозен

Общи условия

Активация на акаунт