Звездни компромати - Август'24

• 392 416
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
Джоли във Венеция
Скрит текст:

Скрит текст:
Олеле, тя е станала само кости и вени! На първата снимка някак ми заприлича на Камерън Диас.
Не ми харесва руса изобщо!

# 3 271
На мен също ми заприлича на Камерън Диас. Анджелина е винаги хубава, но русото я обезличава малко. Може би не й е лесно да поддържа тъмен корен вече (предполагам).

# 3 272
Цвети Василева ме нервира с този отворен хладилник. Не спря да говори, а вратата зад нея зее. Малко мисъл не  е излишна.
Анджито не ми харесва с този цвят на косата, да ме прощават стилистите й. На живо може да й прилича, но на снимка - не. Бежовите тонове ги възприемам най-добре върху брюнетки с лек тен. Блондинките се сливат с цвета и не изпъкват. Също не харесвам светлите нюанси на сивото в дрехите при русокосите. Но на Джоли всичко й прощавам.

# 3 273
Днес ще се гътна след някои определения тук в темата. Първо Гери-Никол и хитове. Сега пък Вулева и ерудиция?!
Недоумявам. И изобщо ако за сутрешния блок няма по-добри възможни кандидатки от инфантилната Банда, малоумната Зейнеб, дето даже и прогнозата за времето сричаше като дете в предучилищна, гнусната Вулева, кудкудякащата Ангелова и всички дотук изброени набедени за водещи, аз от сърце ще си отдъхна доволна, че и без това има къде по-смислени неща, които имам да правя сутрин, за да не ми се налага да гледам сутрешни блокове.

# 3 274
  • София
Джоли ми заприлича на Есмер,бившата жена на Благо.
Русата коса не и отива.

# 3 275
  • Deutschland
Есмер май нарочно си е правила пластики за да заприлича на нея. Поне така съм чела.

# 3 276
Меги от "Търси се" презентира началото на свое събитие. Някой има ли идея какво ще да е това чудо с медитация, дишане и себеобичане и с гости М. Попова и Плачков?

# 3 277
Вулева е умна според мен. Първото истинско по рода си Папараци предаване беше нейното, направи ги всички звезди на звезден прах... Тя беше твърде директна, за разлика от Венета, която винаги се подмазваше на звездите и съответно получаваше интервютата които искаше.

# 3 278
  • Варна
Миглена Ангелова е класа. Много бих се радвала да я гледам отново на екран. Във ВИП брадър показа непоклатимо самообладание. Ако следят темата от БТВ-то, гласувам за Миглена. Ще пускам предаването и в офиса 😂

+1000

Чудя се и се мая, какво толкова й харесвате на тая грозотия Джоли....

# 3 279
Зейнеб където и да се появи,отнася хейт,но тя продължава дебилно и упорито да се бута.Ти го плюеш,то си мисли,че дъжд вали.

# 3 280
Миглена Ангелова никой няма да я покани да води сутрешен блок. А и тя не би се съгласила. Това, което си спомням от нея, някак не ми се връзва със сегашните глупави телевизии. Зейнеб не мога да я забравя, ограничена жена. И как да забравиш нейния одеал? Нали така казваше на одеалото. Банда не ми е позната, срещала съм я в инстаграм. Семпла жена с големи връзки-идеална е за днешните изисквания. Учудвам се, че се говори за Вулева колко била умна. Е, с какво е показала, че е умна? Според мен бг действителн9стта има нужда от съвършено нови лица навсякъде. Но, няма и няма.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 00:36 от Barbarella*

# 3 281
Меги от "Търси се" презентира началото на свое събитие. Някой има ли идея какво ще да е това чудо с медитация, дишане и себеобичане и с гости М. Попова и Плачков?

Предишното беше с Албена Павлова и Емил Марков, мега позьорщина и псевдодуховност в лично откровение, уж. Меги е мега нелепа в жалките си опити да продава ню-ейдж духовност. Плачкови само в медитации за себеобичане не бяха участвали.
Въобще… и двете Опри се надпреварват да продават нещо, от което не разбират нищо и за което нямат грам капацитет.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 07:53 от PoshSpice

# 3 282
  • София
В Бургас навремето беше често срещано да кажеш на одеалото одеал - един одеал Simple Smile
Албена Вулева пишеше преди години в Лентата - там може човек да придобие представа за общата й култура и изказа й - за мен не е никак глупава и може да борави с думите много добре. Това, че беще избрала да вади хляба си с грозни и обидни коментари за известните звезди, не означава, че е глупава.

# 3 283
За мен човек е умен тогава, когато може да впрегне потенциала си в нещо смислено и добро. Колко да си умен, щом с лошотията си станеш известен за известно време и после изпаднеш в забрава? Това е мое мнение.

# 3 284
  • Down south
Ох, тоя Марк Антъни не знам какво му харесват. Нисък, слаб, ужасен.
Виждала ли си го на живо, да знаеш, че е изключително каризматичен.
Е, не съм говорила с него, била съм само на концерти, но има много силно и магнетично излъчване Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт